• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Ρε κοίτα μίσος για τα περιστέρια.Δεν το φανταζόμουν.
Ψάχνοντας για το φαινόμενο έμαθα ότι υπάρχει και FB group με την εμπνευσμένη ονομασία "take revenge and shit on a pigeon"!!!

υπάρχει τέτοιο γκρουπάκι? :haha::haha::haha::haha:

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Στο παλιό μου σπίτι είχα μεγάλο πρόβλημα με τα περιστέρια. Τα κυνηγούσα συνεχώς για να μην έρχονται στο μπαλκόνι και μου το κουτσουλάνε. Μια φορά που έλειπα διακοπές, γύρισα και τα βρήκα να έχουν κάνει φωλιά στο a/c. Μετά από αυτό, έβαλα πλέγμα γύρω από τα a/c μέχρι το ταβάνι.

Πόσες φορές είχα βρει αυγά σε γλάστρα....

Τώρα που το σπίτι είναι κλειστό και ανοίκιαστο, το τί γίνεται στο μπαλκόνι, δε το συζητώ.

Η από κάτω τα μάζευε και τα τάιζε. Νομίζω ότι τελικά απλά προσπαθούσε να τα παχύνει για να τα ψήσει και να τα φάει.

Ευτυχώς στο νέο σπίτι δεν έχουν καταφέρει ακόμα να φτάσουν στον 7ο. Αν πλησιάσουν θα τα πυροβολήσω..:D

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Σακουλες για τα περιστερια και τις δεκαοχτουρες, cd για τις μυγες...
Επισης υπαρχει και η λυση με τους πασσαλους και τα καρφια που προτιμουν οι εκκλησιες και οι αγιοι πατερες...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Έπεσα πάνω σε ένα επεισόδιο X-Files και κόλλησα τη μούρη μου στην οθόνη. Television drama at its best. Και 15 χρόνια νωρίτερα ε.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Κρεμάτε και σκόρδα;
Ούτε βαμπίρ να ήταν τα πετούμενα.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Αυτό το πράγμα με τα κρεμασμένα cd ποτέ δεν το κατάλαβα...
Στην αρχή τα φοβόντουσαν. Μετά τα συνήθισαν και δε χαμπαριάζουν. :D
Τώρα το μόνο πρόβλημα με τα cd είναι η αντανάκλαση που κάνουν και ενοχλούν τους απέναντι.

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Στην αρχή τα φοβόντουσαν. Μετά τα συνήθισαν και δε χαμπαριάζουν. :D
Τώρα το μόνο πρόβλημα με τα cd είναι η αντανάκλαση που κάνουν και ενοχλούν τους απέναντι.
ιδιως αμα στη μερια του κλειστου ακαλυπτου υπαρχουν συνολικα 150 cd.....οταν βγαινω στο μπαλκονι χορευω ντισκο

Bahari

Member
Σακουλες για τα περιστερια και τις δεκαοχτουρες, cd για τις μυγες...
Εγώ ξέρω ότι τα cd είναι για τα περιστέρια και τις δεκαοχτούρες. Άσε, από όλα τα μπαλκόνια της γειτονιάς κρέμονται cd:haha: Αυτοσχέδια σχοινάκια παντού, ανάμεσα στα κάγκελα, και σε κάθε σχοινάκι ένα cd.

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Η από κάτω τα μάζευε και τα τάιζε. Νομίζω ότι τελικά απλά προσπαθούσε να τα παχύνει για να τα ψήσει και να τα φάει.

Ευτυχώς στο νέο σπίτι δεν έχουν καταφέρει ακόμα να φτάσουν στον 7ο. Αν πλησιάσουν θα τα πυροβολήσω..:D
Έχω την εντύπωση ότι τα περιστέρια που πετάνε δεν τρώγονται, μόνο τα πιτσουνάκια!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Τα cd ειναι για τις μυγες. Βλεπουν τον εαυτο τους σε King size και τρομαζουν. Τα περιστερια δεν ειναι χαζα...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.384
Νεότερο μέλος