Ρε κοίτα μίσος για τα περιστέρια.Δεν το φανταζόμουν.
Ψάχνοντας για το φαινόμενο έμαθα ότι υπάρχει και FB group με την εμπνευσμένη ονομασία "take revenge and shit on a pigeon"!!!
υπάρχει τέτοιο γκρουπάκι?
Ρε κοίτα μίσος για τα περιστέρια.Δεν το φανταζόμουν.
Ψάχνοντας για το φαινόμενο έμαθα ότι υπάρχει και FB group με την εμπνευσμένη ονομασία "take revenge and shit on a pigeon"!!!
Στην αρχή τα φοβόντουσαν. Μετά τα συνήθισαν και δε χαμπαριάζουν.Αυτό το πράγμα με τα κρεμασμένα cd ποτέ δεν το κατάλαβα...
ιδιως αμα στη μερια του κλειστου ακαλυπτου υπαρχουν συνολικα 150 cd.....οταν βγαινω στο μπαλκονι χορευω ντισκοΣτην αρχή τα φοβόντουσαν. Μετά τα συνήθισαν και δε χαμπαριάζουν.
Τώρα το μόνο πρόβλημα με τα cd είναι η αντανάκλαση που κάνουν και ενοχλούν τους απέναντι.
Εγώ ξέρω ότι τα cd είναι για τα περιστέρια και τις δεκαοχτούρες. Άσε, από όλα τα μπαλκόνια της γειτονιάς κρέμονται cd Αυτοσχέδια σχοινάκια παντού, ανάμεσα στα κάγκελα, και σε κάθε σχοινάκι ένα cd.Σακουλες για τα περιστερια και τις δεκαοχτουρες, cd για τις μυγες...
Κι εγώ όσα παλιά cd είχα και δεν τα ήθελα, τα κατέθεσα στη μάχη κατά των περιστεριώνιδιως αμα στη μερια του κλειστου ακαλυπτου υπαρχουν συνολικα 150 cd.....οταν βγαινω στο μπαλκονι χορευω ντισκο
Έχω την εντύπωση ότι τα περιστέρια που πετάνε δεν τρώγονται, μόνο τα πιτσουνάκια!Η από κάτω τα μάζευε και τα τάιζε. Νομίζω ότι τελικά απλά προσπαθούσε να τα παχύνει για να τα ψήσει και να τα φάει.
Ευτυχώς στο νέο σπίτι δεν έχουν καταφέρει ακόμα να φτάσουν στον 7ο. Αν πλησιάσουν θα τα πυροβολήσω..