• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ρε τι ατζέντα, εδώ λέμε καταστράφηκα, τα πάντα εκεί ήταν, 2800 contacts από μερικές ντουζίνες χώρες, πελάτες... για να πάρεις μια ιδέα, επειδή δε χρησιμοποιώ ποτέ τηλέφωνα, δεν έχω τρόπο να βρω ούτε τρόπο επικοινωνίας με... την κοπέλα μου. Για τους εργοδότες μου δεν το συζητώ καν, ούτε και ξέρω πόσες δουλειές χάνω αυτή τη στιγμή. Και μάλλον δε θα ξαναβρώ κι επικοινωνία μαζί τους. Ελπίζω να σοβαρευτούν και να με αφήσουν να ξαναμπώ στο account μου.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Είπα να ξαναπώ στο φόρουμ μετά από καιρό και με επέπληξε η ΕΡΣΗ ότι απάντησα στον taver σαν να είναι αδαής τουρίστας (ή πρωτόπειρος ή κάτι τέτοιο). Με μαλώσανε και φεύγω.
:klaps:Μη φύγεις μηηηη! Κάτι τέτοιο δε θα το αντέξω! Πάω να αυτοτιμωρηθώ... :killme:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ρε τι ατζέντα, εδώ λέμε καταστράφηκα, τα πάντα εκεί ήταν, 2800 contacts από μερικές ντουζίνες χώρες, πελάτες... για να πάρεις μια ιδέα, επειδή δε χρησιμοποιώ ποτέ τηλέφωνα, δεν έχω τρόπο να βρω ούτε τρόπο επικοινωνίας με... την κοπέλα μου. Για τους εργοδότες μου δεν το συζητώ καν, ούτε και ξέρω πόσες δουλειές χάνω αυτή τη στιγμή. Και μάλλον δε θα ξαναβρώ κι επικοινωνία μαζί τους. Ελπίζω να σοβαρευτούν και να με αφήσουν να ξαναμπώ στο account μου.
Τα έχουν τα free clouds αυτά.... Εφόσον ήταν κάτι τόσο βασικό για τη δουλειά και τη... ζωή σου, ε, έπρεπε να έχεις α) ένα backup και β) Μια υπηρεσία με εγγυημένη ποιότητα (κι όχι τζαμπέ hotmail....)

piccolo_mondo

Member
Μα κ εσυ, το χρειαζοσουν λιγο update μου φαινεται.. τεχνολογικα! Παρε ενα iphone που λεγαμε πριν.

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
ή μια αξιοπρεπη ατζεντα να γραφεις τα παντα με τον παλιο παραδοσιακο σιγουρο τροπο.

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Μονο 80 ευρα το χρονο και ειναι ολα συγχρονισμενα αλλα "εχασες", εληξε πια, σε λιγους μηνες θα ειναι δωρεαν μεσω του icloud.

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
εσυ τα εχεις μπερδεμενα γιατι μαλλον χρησιμοποιεις τα επαρατα (windows).

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.383
Νεότερο μέλος
eleni.marka81