Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Εφόσον ήταν κάτι τόσο βασικό για τη δουλειά και τη... ζωή σου, ε, έπρεπε να έχεις α) ένα backup
O νόμος του Μέρφι, μου το έχασε οριστικά η αγαπημένη AirFrance (μαζί με άλλα υπάρχοντα).. Υπολόγιζα να το ξαναφτιάξω μόλις γύριζα από το ταξίδι...δηλαδή αύριο. Ε, μια μέρα νωρίτερα, μπλοκαρίστηκε ο λογαριασμός μου.
και β) Μια υπηρεσία με εγγυημένη ποιότητα (κι όχι τζαμπέ hotmail....)
Δεν ήταν τζαμπέ, paid member ήμουν, πλήρωνα συνδρομή, κυρίως για την αυξημένη χωρητικότητα και την υποτιθέμενη ασφάλεια...μέχρι που τις κατήργησαν οι ίδιοι.Δε θέλησα να αλλάξω λογαριασμό διότι όλοι με ήξεραν με αυτόν εδώ και 13 χρόνια (φαντάσου κάτι σαν [email protected]) και ήταν από τους ελάχιστους που όλοι θυμούνται χωρίς κόπο.
Τέλος πάντων, δε βοηθά να κλαίμε. Φτου κι απ' την αρχή. Ξαναπωχωρώ.
Α, και η Λάσα είναι υπέροχη τα Χριστούγεννα, Δεκέμβριο πήγα κι εγώ.
O νόμος του Μέρφι, μου το έχασε οριστικά η αγαπημένη AirFrance (μαζί με άλλα υπάρχοντα).. Υπολόγιζα να το ξαναφτιάξω μόλις γύριζα από το ταξίδι...δηλαδή αύριο. Ε, μια μέρα νωρίτερα, μπλοκαρίστηκε ο λογαριασμός μου.
και β) Μια υπηρεσία με εγγυημένη ποιότητα (κι όχι τζαμπέ hotmail....)
Δεν ήταν τζαμπέ, paid member ήμουν, πλήρωνα συνδρομή, κυρίως για την αυξημένη χωρητικότητα και την υποτιθέμενη ασφάλεια...μέχρι που τις κατήργησαν οι ίδιοι.Δε θέλησα να αλλάξω λογαριασμό διότι όλοι με ήξεραν με αυτόν εδώ και 13 χρόνια (φαντάσου κάτι σαν [email protected]) και ήταν από τους ελάχιστους που όλοι θυμούνται χωρίς κόπο.
Τέλος πάντων, δε βοηθά να κλαίμε. Φτου κι απ' την αρχή. Ξαναπωχωρώ.
Α, και η Λάσα είναι υπέροχη τα Χριστούγεννα, Δεκέμβριο πήγα κι εγώ.