NTINA
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Άγραφα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γουατεμάλα
Είμαστε βελτιωμένα μοντέλαEμένα πάντως οι παππούδες μου δεν ήξεραν από ίντερνετ και φόρουμ...
Είμαστε βελτιωμένα μοντέλαEμένα πάντως οι παππούδες μου δεν ήξεραν από ίντερνετ και φόρουμ...
Πάντως εμένα η μάνα μου είναι γιαγιά από τα 42 της , έχει facebook, msn, skype , ξέρει τυφλό σύστημα μαθαίνει κινέζικα, κάνει γιόγκα και τώρα δίνει πανελλήνιες (και γράφει και πάνω απ'τη βάση )Eμένα πάντως οι παππούδες μου δεν ήξεραν από ίντερνετ και φόρουμ...
写在论坛?Πάντως εμένα η μάνα μου είναι γιαγιά από τα 42 της , έχει facebook, msn, skype , ξέρει τυφλό σύστημα μαθαίνει κινέζικα, κάνει γιόγκα και τώρα δίνει πανελλήνιες (και γράφει και πάνω απ'τη βάση )
Αν και ειναι ταξιδιάρα η μάνα μου, όχι , στο φόρουμ δε γράφει写在论坛?
(στείλτο της για μετάφραση)
Nα φέρεις και την μαμά σου στην συνάντηση, την συμπαθώ ήδη!!Πάντως εμένα η μάνα μου είναι γιαγιά από τα 42 της , έχει facebook, msn, skype , ξέρει τυφλό σύστημα μαθαίνει κινέζικα, κάνει γιόγκα και τώρα δίνει πανελλήνιες (και γράφει και πάνω απ'τη βάση )
Δε μπορεί, γράφει λατινικάNα φέρεις και την μαμά σου στην συνάντηση, την συμπαθώ ήδη!!
Πώς τα πήγε στα αρχαία;Δε μπορεί, γράφει λατινικά
Μένει και Θεσσαλονίκη.
Της έχω μιλήσει για το φόρουμ αλλά δε προλαβαίνει να ασχοληθεί, δυστυχώς.
Αρχαία , βιολογία, λογοτεχνία τα πήγε καλά . έκθεση έτσι κι έτσι .Πώς τα πήγε στα αρχαία;