mfish
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ολη η γη
εκατσα και το ειδα ολοι χτες το βραδυ....εγγυημενο γελιο!!!!!
Last edited by a moderator:
Φένια, όπως βλέπεις, μας αγνόησαν. Απ'ό,τι φαίνεται, δεν αξίζαμε ούτε ένα αξιοπρεπέστατο ban. Παρέα θα τη βγάλουμε στο τέλος...Ντροπή σου σεξίστρια να μιλάς έτσι στο παιδί.
Λίγο σέβας στη διαφορετικότητα επιτέλους.
Με εκβιάζεις ;Φένια, όπως βλέπεις, μας αγνόησαν. Απ'ό,τι φαίνεται, δεν αξίζαμε ούτε ένα αξιοπρεπέστατο ban. Παρέα θα τη βγάλουμε στο τέλος...
Θα κατεβείς Αθήνα; Βάψε γκρίζα τα μαλλιά σου για να μη δίνεις στόχο!Με εκβιάζεις ;
Δε σε πιάνω :roll:Θα κατεβείς Αθήνα; Βάψε γκρίζα τα μαλλιά σου για να μη δίνεις στόχο!
Έλα, ρε... λέω που θα πας στη συνάντηση του φόρουμ και θα είναι όλοι τα '' γερόντια''. Πάει... κάηκε τώρα... ήταν που ήταν μαλακία, ήρθε κι απόγινε!Δε σε πιάνω :roll:
Μόνο το βράδυ πιάνω τα υπονοούμενα σου
Το ban δε θα το γλιτώσεις φιλαράκι μου , μακροπρόθεσμαΈλα, ρε... λέω που θα πας στη συνάντηση του φόρουμ και θα είναι όλοι τα '' γερόντια''. Πάει... κάηκε τώρα... ήταν που ήταν μαλακία, ήρθε κι απόγινε!
Αποκλείεται να με banaroun εμένα. Αν το κάνουν, θα μουχλιάσει το φόρουμ!Το ban δε θα το γλιτώσεις φιλαράκι μου , μακροπρόθεσμα
Eμένα πάντως οι παππούδες μου δεν ήξεραν από ίντερνετ και φόρουμ...Έλα, ρε... λέω που θα πας στη συνάντηση του φόρουμ και θα είναι όλοι τα '' γερόντια''.
Σου χω τροφή ! Ρίξε μια ματίτσαΠΛΗΤΤΩ!
Σε έθιξα, μου φαίνεται... Εννοείται ότι κάνουμε πλάκα. Δεν χρειάζεται να τα λέμε αυτά. Εμένα, πάλι, η γιαγιά μου είναι τρελή: έχει αγοράσει λαπτοπ και συνομιλεί με κάτι παιδικούς της φίλους που ζουν στο Ohio, μέσω Skype.Eμένα πάντως οι παππούδες μου δεν ήξεραν από ίντερνετ και φόρουμ...