ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Μιση κλανιά γυναικα .....Εγω παλι που διαβασα "Eva Longoria" και εψαχνα να την βρω στο γκομενακι και δε μου εβγαινε...
Μιση κλανιά γυναικα .....Εγω παλι που διαβασα "Eva Longoria" και εψαχνα να την βρω στο γκομενακι και δε μου εβγαινε...
Να μη σου θυμίσω ποια ερωτεύθηκε ο άλλος...σιγα το γκομενακι.......
Ο αμερικανός Πασχάλης!Αυτον τον παπαρα εδω και μερικες μερες τον εχω συζητησει πολλες φορες...
Ουστ ! καλα να παθει! Μου ηταν και υπερμαχος της θανατικης ποινης το ζωον!
Μάλλον από τα αναβολικά το έπαθε.. Του έμεινε κουσούρι.Δικιο ειχε η γυναικα του που τον χωρισε! Αυτο δεν ειναι κερατο! Ειναι καταντια!
Αν υποψιασθω οτι με κραταει για τα μελομακαρονα μου θα πεσω να πεθανωωωω.....Παιδιά δεν ξέρετε τι ταλέντο μπορεί να κρύβει μια γυναίκα. Μπορεί να φτιάχνει καταπληκτικές σπανακόπιτες ας πούμε.
Παιδιά δεν ξέρετε τι ταλέντο μπορεί να κρύβει μια γυναίκα. Μπορεί να φτιάχνει καταπληκτικές σπανακόπιτες ας πούμε. Ή απλά μπορεί να το γύρισε στις τρανσέξουαλ ο τερμινέιτορ. Για όλους έχει η ζωή.
Βρε κουτό, εσένα σε κρατάει γιατί με τις εκπλήξεις που του σκαρώνεις δεν προλαβαίνει να πλήξει...Αν υποψιασθω οτι με κραταει για τα μελομακαρονα μου θα πεσω να πεθανωωωω.....
Ριχτα μωρο μου!! Χωσε !!!Για να φτάσεις στο σημείο να θέλεις να ανακαλύψεις τα ταλέντα του άλλου, νομίζω πρέπει να σε τραβήξει πρώτα η εξωτερική του εμφάνιση... Μην μου αρχίσεις κι εσύ τα κλασικά ότι κοιτάτε στη γυναίκα τα μάτια, την προσωπικότητα και να έχει χιούμορ...