mfish
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ολη η γη
μα για τη συλλογη μου στα κατεργα τους θελω....Εσύ, καθεστωτικιά, να πας σε κανα μπουντρούμι να τους βρεις.
μα για τη συλλογη μου στα κατεργα τους θελω....Εσύ, καθεστωτικιά, να πας σε κανα μπουντρούμι να τους βρεις.
Απλώς, θα παραδεχθείς την ήττα σου. Μέχρι να χτυπήσει 12, θα μου έχει εξομολογηθεί τον απερίγραπτο έρωτά του για μένα.Θα σφαχτούμε
Δε πειράζει , σε λίγο θα καταλήξω με τον SPROM .Sprom η Φένια το προσπαθεί από καιρό με τον Traveller. Οπότε κάνε στην άκρη και θα βρούμε κάτι και για σένα.
εχασεςΑπλώς, θα παραδεχθείς την ήττα σου. Μέχρι να χτυπήσει 12, θα μου έχει εξομολογηθεί τον απερίγραπτο έρωτά του για μένα.
Οπότε, τώρα μπαίνει ο άνθρωπος να δει κανα ταξιδιωτικό και πέφτει πάνω σε αυτή τη συζήτηση. Τέλειο;
Κ ο Traveller θα κυκλοφορει ελευθερος?? Μαμααααααα μου!Δε πειράζει , σε λίγο θα καταλήξω με τον SPROM .
Για αλληλοκάλυψη.
Λυπάμαι, αλλά η γοητεία μου είναι ανελέητη και ανήθικη.Sprom η Φένια το προσπαθεί από καιρό με τον Traveller. Οπότε κάνε στην άκρη και θα βρούμε κάτι και για σένα.
Σε είδαμε κι εσένα πώς κοιτάς την piccolo_mondo...θα σας μαλώσω,το έχετε κάνει αμέρικαν μπάρ.
Αυτή η αλληλοκάλυψη γιατί μου φέρνει πονηρές εικόνες στο μυαλό;Δε πειράζει , σε λίγο θα καταλήξω με τον SPROM .
Για αλληλοκάλυψη.