varioAthens
Member
Αυτό σημαίνει πόλεμος.
Ρε μανία με τον πόλεμο αυτό το παληκάρι... Άσε δε που πρέπει να αρχίσει πόλεμο μαζί σου και ο Yorgos... που δεν πρόλαβε να φύγει ο άνθρωπος άρχισες τα πμ με την Hyada...
Αυτό σημαίνει πόλεμος.
Πηνελόπη!!!Τα μωρά διαβάζουν αλλά θα έχουν διακοπές δυο μήνες. Ειδικά όσου δεν χρωστάνε (εγώ δυστυχώς χρωστάω) θα κάθονται γύρω στους τρεις μήνες
Vario άρχισα τα πμ με τον Sprom αλλά τον Yorgo τον έχω κορώνα στο κεφάλι μου
Άσε, παιδί μου! Μην τα συζητάς! Αυτή η Hyada έχει εξελιχθεί σε Μαινάδα!!!Ρε μανία με τον πόλεμο αυτό το παληκάρι... Άσε δε που πρέπει να αρχίσει πόλεμο μαζί σου και ο Yorgos... που δεν πρόλαβε να φύγει ο άνθρωπος άρχισες τα πμ με την Hyada...
Σταμάτα εσύ. Για σένα δουλεύω. Προσπαθώ να τον τσιγκλήσω. Αλλά κι αυτός ο Yorgos ρε παιδί μου... ανένδοτος!Sprom, αυτό είναι προβοκάτσια. Μόνο τον Yorgo θέλω.
Πάντως θέλω να ακούσω τη σειρά των συνειρμών. Πώς από τις μαινάδες κατέληξες στο εκλογικό κέντρο!
Κι εγώ θυμήθηκα 2 περιπτώσεις courrier να τραβας τα μαλλιά σου... Ο ένας έψαχνε παραλήπτη με ονοματεπώνυμο Δήμος Μαινεμένης και ο άλλος παραλήπτρια με ονοματεπώνυμο Μαρίνα Αλίμου ...Τι έχω ακούσει η γυναίκα κι ακόμα είναι το μαλλί στη θέση του...Άσε, παιδί μου! Μην τα συζητάς! Αυτή η Hyada έχει εξελιχθεί σε Μαινάδα!!!
Όλους μας θέλει, όλους!
Μέσα από μια σειρά συνειρμών, θυμήθηκα ότι στο εκλογικό κέντρο που εργαζόμουν στις δημοτικές εκλογές ψήφιζε ένας τύπος που λεγόταν Ακίνδυνος Αλβανός. Μα, τι όνομα κι αυτό...
τέλειο!Κι εγώ θυμήθηκα 2 περιπτώσεις courrier να τραβας τα μαλλιά σου... Ο ένας έψαχνε παραλήπτη με ονοματεπώνυμο Δήμος Μαινεμένης και ο άλλος παραλήπτρια με ονοματεπώνυμο Μαρίνα Αλίμου ...Τι έχω ακούσει η γυναίκα κι ακόμα είναι το μαλλί στη θέση του...
Παρε καλύτερα τον Spromπου ταιριάζετε και ηλικιακάVario άρχισα τα πμ με τον Sprom αλλά τον Yorgo τον έχω κορώνα στο κεφάλι μου
Παρε καλύτερα τον Spromπου ταιριάζετε και ηλικιακά
Μ' αρέσει που έλεγες Φένια πως θες τον Traveller. Στάχτη στα μάτια μου έριχνες. Πας να με πασάρεις στον σπρομ για να έχεις το πεδίο ελεύθερο. Όπου να ναι θα σκάσει και η piccolo mondo και θα αρχίσουμε πάλι.