dmdoc
Member
Μπααααααααα...απλά το σημερινό ταξίδι το κάνει με το νου τουΕιμαι σιγουρη οτι εχει βαλει πρακτορα να παρακολουθει οτι λεγεται γι αυτον. Το νου σας!
Μπααααααααα...απλά το σημερινό ταξίδι το κάνει με το νου τουΕιμαι σιγουρη οτι εχει βαλει πρακτορα να παρακολουθει οτι λεγεται γι αυτον. Το νου σας!
Αχχ Ιωαννα...Τι είναι αυτοί οι περονοφόροι λαγοί; γιατί πουλιούνται στην Εθνική Οδό; γιατί αυτός που τους έχει το θεωρεί τόσο σπουδαίο ώστε να αναρτήσει τεράστιες ταμπέλες; Ποιος τους αγοράζει; και αν τους αγοράσει τι τους κάνει; κάνουν καλό στιφάδο; εκτρέφονται εύκολα; τι διαφορά έχουν από τους άλλους λαγούς; Υπάρχουν και περονοφόρα κουνέλια; Αυτές οι ταμπέλες υπήρχαν πάντα και εγώ τις πρόσεξα τώρα; ή είναι μια νέα ποικιλία που εμφανίστηκε πρόσφατα; πόσα ακόμα ήδη λαγών πωλούνται στην εθνική οδό και εγώ δεν τα έχω προσέξει;
ο.0 Ρύθμισα λάθος την αντίστροφη μέτρηση, φαίνεται. Σήμερα το βράδυ φεύγω...Ρε συ SPROM,σε 5 λεπτά απογειώνεται η πτήση σου και εσύ είσαι on line;:roll::roll::roll::roll::roll::roll: