dmdoc
Member
Travel safe my friend!!!!
το doc είναι για το doctor?Travel safe my friend!!!!
Σιγά μην σου απαντήσει ο ξινός,το doc είναι για το doctor?
άσχετο, βέβαια, αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ: βρισκόμαστε στη Μέκκα του off topic.
... αν το dm δεν είναι ντοκτορά στην ιατρική, τότε το επόμενο που έρχεται στο μυαλό είναι depeche mode documentary! αχαχαχαχααΣιγά μην σου απαντήσει ο ξινός,
documentary
Το γιατί βρες το μόνος σου,μην τα θες και όλα έτοιμα.....
Μας έπεισες. Έχε χάρη που αναχωρώ, διαφορετικά θα σε υπέβαλλα στη βασανιστική ανακριτική μου μέθοδο και από den milaw doc θα γινόσουν ομιλητικός.Φίλε SPROM,είναι απλό,σημαίνει...den eimai doc.Τώρα γιατί με φωνάζουν "γιατρό" είναι άλλη ιστορία....:roll:
SPROM μέχρι πότε θα γράφεις? Ελπίζω να μη μας στέλνεις μηνύματα και από το αεροδρόμιο
SPROM φευγεις κ εσυ?Μας έπεισες. Έχε χάρη που αναχωρώ, διαφορετικά ...
Εγώ που είμαι παντελώς άσχετος με το ποδόσφαιρο-μπάλα, είπαμε, το λένε αυτό το στρογγυλό;;- παρακολούθησα στη Βαρκελώνη αγώνα Μπαρτσελόνα-Ρεάλ πριν κάποια χρόνια και οφείλω να ομολογήσω ότι λίγο έλειψε να γίνω ποδοσφαιρόφιλος. Είναι, αλήθεια, μοναδικό θέαμα. Τουλάχιστον στα άσχετα μάτια μου.Καλά και το ρωτάς; Για άλλους είναι όνειρο ζωής να δουν τελικό κυπέλλου ανάμεσα σε τέτοιες ομαδάρες. απ' ότι βλέπω, παρότι κοντά στο Πάσχα, και τα αεροπορικά δεν είναι καθόλου απαγορευτικά, θα κάνεις και τις εκδρομούλες, άψογα.
Αν αποφασίσεις να μην πας και θες να πουλήσεις το εισιτήριο, σίγουρα θα βρεις κόσμο διατεθειμένο να το αγοράσει.