taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Κοίτα να δεις που για λίγες μέρες μόνο δε συμπέσαμε.... Εγώ έφτασα Washington στις 31/10/2019...
Όπως λέει και ο jimkGR, οι πολίτες της Ουάσινγκτον δεν έχουν το δικαίωμα ψήφου για τα δύο σωματα του Καπιτώλιου. Με λίγα λόγια, ανάγοντας στο δικό μας πολιτικό σύστημα, δεν μπορούν να εκλέξουν βουλευτές που συμμετέχουν στην ψήφιση των νόμων. Γι αυτό και το ανεπίσημο σλόγκαν της Ουάσινγκτον "Taxation Without Representation".Τι εννοείς, οτι δεν έχουν δικαίωμα ψήφου για τις εκλογές προέδρου; Πως γίνεται αυτό;
Εγώ νόμιζα ότι σε είχα δει την τελευταία μέρα (18/10) στην Ουάσινγκτον, το πρωί πριν φύγουμε για Shenandoah.Κοίτα να δεις που για λίγες μέρες μόνο δε συμπέσαμε.... Εγώ έφτασα Washington στις 31/10/2019...
Ανάλογα τι χρόνο θα έχω να διαθέσω, νομίζω οτι θα δυσκολευτώ να διαλέξω τι μουσεία θα δω...τι να πρωτοδώ μάλλον!Σε ευχαριστώ! Εν τέλει η ίδια η πόλη αποδείχθηκε με αρκετά περισσότερα αξιοθέατα απ'ότι είχα κατά νου όταν ξεκινούσαμε να σχεδιάζουμε το ταξίδι εκεί. Το ίδιο και το Shenandoah που επισκεφθήκαμε στη συνέχεια.
Στην ενότητα του road trip θα παραθέσω και κάποιες χρηστικές πληροφορίες, αν σκέφτεστε να οδηγήσετε γενικά στις ανατολικές πολιτείες (τι παίζει με το ez pass, τις hov lanes κλπ).