Από το εσωτερικό του διαστημικού λεωφορείου Atlantis το 1998
Attachments
-
192,8 KB Προβολές: 0
Σμαράγδα, σε ευχαριστώ για το σχόλιο! Απ'όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, τα μουσεία αυτά ήταν τα αγαπημένα μου! Γι αυτό το αφήσαμε για το τέλος, να χρυσώσει λίγο το χάπι που θα φεύγαμε...Καταπληκτικό το National History Museum, ευχαριστούμε για την ωραία παρουσίαση!
Αγαπητέ Νίκο, Από όλα τα μουσεία που πήγες, είναι το μόνο που ζηλεύω. Και μάλιστα το συγκεκριμένο τμήμα, όχι τα άλλα.Ένα άλλο εξαιρετικά ενδιαφέρον τμήμα του μουσείου, ήταν αφιερωμένο στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους.
Περιμένω τη συνέχεια με τη Mustang. Είμαι σίγουρος ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον για μένα.πήραμε ένα πανέμορφο μαύρο κάμπριο Mustang
Τα φυσικής ιστορίας γενικά μου αρέσουν και όπου πηγαίνω είναι από τα πρώτα που ψάχνω για να δω αν υπάρχει κάποιο κοντά. Το συγκεκριμένο τμήμα του μουσείου ήταν και αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο, καθώς δεν είχα δει αλλού παρόμοια έκθεση σε τέτοια κλίμακα.Αγαπητέ Νίκο, Από όλα τα μουσεία που πήγες, είναι το μόνο που ζηλεύω. Και μάλιστα το συγκεκριμένο τμήμα, όχι τα άλλα.
Μακάρι να μου άρεσαν όλα αυτά τα μουσεία. Θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον ο πολιτισμένος κόσμος για μένα.
Σε λίγα έχω πάει και λίγα από αυτά μου άρεσαν. Και ακόμα λιγότερα από αυτά θυμάμαι.
Στην Ουάσιγκτον (DC, που λένε) με τη βία δυο 24ωρα θα έμενα.
Το αυτοκίνητο τα σπάει... Δυνατό και ωραίο στην οδήγηση. Λογικά μέσα στο τριήμερο θα ανεβάσω για το Skyline Drive.Περιμένω τη συνέχεια με τη Mustang. Είμαι σίγουρος ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον για μένα.