Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Μα ούτε ένας δεν σχολίασε τη τελετή λήξης; Τι να υποθέσω, οτι μείνατε όλοι ικανοποιημένοι;
Μα ούτε ένας δεν σχολίασε τη τελετή λήξης; Τι να υποθέσω, οτι μείνατε όλοι ικανοποιημένοι;
Το δώσανε το μετάλλιο στην αθλήτρια της Ρουμανίας ναι.Βεβαια η Νάντια Κομανετσι φώναζε από την πρώτη στιγμή για την αδικία που έγινε όπως επισης και ο ίδιος ο πρωθυπουργος της Ρουμανίας ...Αν καταλαβα καλα, πηραν το μεταλλιο απο την αμερικανιδα χαλκινη στις ασκησεις εδαφους κ το εδωσαν σε μια αλλη που ηταν 3η στην αρχη κ μετα ειχε κατεβει στην 4η θεση μεσω αναβαθμολογησης.
Επισης εκανε ενσταση η Ινδη πυγμαχος που την εκοψαν απο τον τελικο για το χρυσο για 100γρ υπερβαρο και σημερα θα βγει η αποφαση αν θα μοιραστει το αργυρο.
Και εγώ το αναρωτιόμουν αυτό!Χαζή ερώτηση. Η "συναυλία" στο Λος Άντζελες ήταν κονσέρβα;
Καλά,εννοείται ότι μ'αρεσαν και μένα πάρα πολύ οι Red Hot ήταν φοβερα ξεσηκωτικοι!!! Και αυτό σκέφτηκα και εγώ,πότε θα έρθουν προς τα Ευρωπας, μπας και τους δω από κοντά γιατί το '12 δεν τα είχα καταφέρει (γενικά, όσες συναυλιες έγιναν εκείνα τα χρόνια στην Αθηνα,u2,red hot,Bon Jovi μου πήγαν για διάφορους λογους στον βρόντο )Εγώ μια φορά το βιντεακι με τους peppers πολύ το γούσταρα. Παίζει να μου θύμισε το πάρτυ και τις μπύρες που χα πιει το 12 στο ΟΑΚΑ.
Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Αυστραλή breakdancer που πήρε «μηδέν» και «πήγε στο Παρίσι για διακοπές» | LiFOΔεν είδα την τελετή λήξης αλλά σίγουρα απογοητευτηκα που από όλες τις μπάντες που θα μπορούσαν να παίξουν από LA (είναι απίστευτο τι έχει βγάλει αυτή η πόλη, για μένα η αγαπημένη μου μουσικά) έπαιξε η πιο υπερτιμημένη.
Η πιο δυνατή στιγμή των ολυμπιακών αγώνων ήταν η Αυστραλέζα στο παραδοσιακό ολυμπιακό αγώνισμα breakdance. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω όλη την εμφάνιση σε βίντεο. Αξίζει να το δείτε αν σας αρέσουν οι αβολες αμηχανες καταστάσεις.
Έχει τα highlight της σε βίντεο. Απλά υπέροχο. Κρίμα κι άδικο που ήταν η πρώτη και μάλλον η τελευταία φορά του breakdancing στους ολυμπιακούς.