Vito
Member
- Μηνύματα
- 746
- Likes
- 1.022
Αυτό είναι στα πλαίσια της μπαρούφας του αρθρογράφου. Σύμφωνοι!Αν διάβαζες το άρθρο θα καταλάβαινες γιατί το έγραψα.
Αυτό είναι στα πλαίσια της μπαρούφας του αρθρογράφου. Σύμφωνοι!Αν διάβαζες το άρθρο θα καταλάβαινες γιατί το έγραψα.
Μωρέ γενικά δεν πίνονται, γι αυτό ρώτησα... Από τις ελληνικές, αν εξαιρέσει κανείς κάποιες μικρές τοπικές ζυθοποιΐες, μόνον η "Βεργίνα" ξεχωρίζει από τις ευρείας παραγωγής/κατανάλωσης. Μεταξύ τυφλών ο μονόφθαλμος, δηλαδή...Είναι μπύρες ολλανδικής μάρκας, οι οποίες φτιάχνονται και εμφιαλώνονται σε ελληνικό εργοστάσιο.
Στη γεύση εγώ βρίσκω διαφορά. Μάλιστα πρόσφατα ξαναήπια Heineken στην Ολλανδία και δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική. Η ελληνική ειδικά το καλοκαίρι που έχει μεγάλη κατανάλωση, απλά δεν πίνεται.
Κάποιες τις βρίσκεις μόνο στον τόπο παραγωγής τους (π.χ. τη Χιώτικη - μια πολύ ευχάριστη έκπληξη) επειδή είναι φρέσκες και δεν μεταφέρονται.Επίσης θα ξεκινήσω σιγά σιγά να δοκιμάζω όλες τις ελληνικές μικροζυθοποιίες όπου τις βρίσκω να δω τι λένε.Κάτι Volkan,Yellow Donkey,Septem κλπ
Γύρισες; (off topic εντελώς! )Μηπως βγηκαμε κομματακι εκτος θεματος;