tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Λες να μην τα ξέρει;Περιμενω να δω την εξελιξη της ιστοριας για να αποφασισω αν θα ειδοποιησω τη γυναικα σου ή οχι
Λες να μην τα ξέρει;Περιμενω να δω την εξελιξη της ιστοριας για να αποφασισω αν θα ειδοποιησω τη γυναικα σου ή οχι
Γιατι, οπως εχει πει και ενας ψυχολογος (σε ελευθερη αποδοση): "Ολοι μας φαινονται τελειοι μεχρι να τους γνωρισουμε καλυτερα".Σε περίπου είκοσι λεπτά πατούσα το πόδι μου σε ένα από τα ομορφότερη μέρη του Μεξικού. Είναι πολύ ευχάριστο το συναίσθημα να συναντάς ανθρώπους που τους αισθάνεσαι δικούς σου αλλά και αρκετά περίεργο που μέχρι πριν μια βδομάδα περίπου δεν τους ήξερες. Πως είναι δυνατόν να περνάς τόσο καλά με ξένους; Και να περνούν κι αυτοί καλά μαζί σου;
Είναι μια εκδοχή. Ωστόσο έχω παρατηρήσει πως υπάρχουν πολλοί Άνθρωποι που ταξιδεύουν για να ξεφύγουν από μια ζωή. μια καθημερινότητα κι ένα πολιτισμό που δεν τους ταιριάζει και ποτέ δεν τον χώνεψαν. Ποτέ δεν χώνεψαν τα στερεότυπα, τα πρέπει και τα θέλω της κοινωνίας. Αυτοί οι Άνθρωποι ψάχνουν να συναντήσουν τις κοινές αδυναμίες των συνανθρώπων τους και να προσφέρουν μόνο αγάπη. Όσοι αποβάλουν την καχυποψία για τους άλλους και το αίσθημα πως όλοι κοιτούν την πάρτη τους και θέλουν το κακό μας θα εκπλαγεί που θα δει πως αυτοί οι Άνθρωποι είναι πάρα πολλοί.Γιατι, οπως εχει πει και ενας ψυχολογος (σε ελευθερη αποδοση): "Ολοι μας φαινονται τελειοι μεχρι να τους γνωρισουμε καλυτερα".
Mιλαμε για βιασμο της ζουγκλας.το μεγαλύτερο πάρκο αναψυχής σε όλο το Μεξικό. Το όνομα του MUUK KARANT δοσμένο από την ομώνυμη εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων που είναι και η ιδιοκτήτρια του έργου (υπάρχουν κι άλλα έργα της στο Yucatan, σε Merida και Τulum). Το πάρκο βρίσκεται σε μια τεράστια έκταση 840 στρεμμάτων (ή δύο φορές περίπου η έκταση του Βατικανού) μέσα στη ζούγκλα της Yucatan. Δημιουργήθηκε από την ένωση 604 ιδιωτικών οικοπέδων. Περιλαμβάνει 9 σημεία (χωριά) στα οποία μπορεί να βρει κανείς 4 cenotes, μουσείο και το μοναδικό προϊσπανικό μουσείο μέσα σε cenote στον κόσμο, τεχνητή λίμνη, πολυτελές ξενοδοχείο, αμφιθέατρο, clubhouse με εστιατόρια, καταστήματα, πισίνα κλπ, γυμναστήρια, γυμναστήριο στη ζούγκλα, spa, αναγνωστήριο, γήπεδα τένις και παντελ, πάρκο για ζώα, περιοχή πικ-νικ και BBQ, διαδρομές κάτω από πυκνή και ψηλή βλάστηση και μονοπάτια για τζόκινγκ, περιοχή για στοχασμό, Temazcal (μυστικιστικοί χώροι όπου γίνονται θεραπευτικές τελετές από τους αυτόχθονες, εξαγνισμός πνεύματος κλπ.), χώροι πρασίνου και δεν ξέρω τι άλλο.
Σκέψη μικρού παιδιού!...Ο πιτσιρικάς που είχα δει στο βίντεο είχε κάνει 4-5 περιστροφές. "Εγώ θα δοκιμάσω να κάνω μία" σκέφτηκα.
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!Σκέψη μικρού παιδιού!...
Θα στο ξανά πω πάντως, ήσουν τυχερός και χαίρομαι γι αυτό!Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!