• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Οι φίλοι της Ιαπωνίας (και όχι μόνο) συναντιούνται την Κυριακή 25 Απριλίου

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Τελικα βρεθηκατε τοσες γυναικες και ενας μονο αντρας;
Ερση μου θα απαντήσω και εγώ στο ερώτημα σου γιατί οι άλλοι σου λένε ψέματα. Καταρχήν την έκθεση δεν την είδαμε κάναμε ότι την είδαμε, περιφερόμασταν από έκθεμα σε έκθεμα με δηλώσεις του τύπου
"αυτό στο ΙΚΕΑ το βρίσκεις με 10 ευρώ"
"αχ καλέ αυτό το μπλε ταιριάζει τέλεια στο σύνθετο του μπατζανάκη μου"
"ετούτο το βάζο τους βγήκε τσαλακωμένο" και άλλα τέτοια που ανέκαθεν ήταν η χαρά του δημιουργού.
Έπειτα μεταφερθήκαμε σε γνωστή ταβέρνα όπου ανάμεσα σε Ινδονησία, Βαρκελώνη, Κωνσταντινούπολη και φυσικά Ιαπωνία παραγγείλαμε ήπιαμε και φάγαμε. Η συνέχεια ήταν ακόμα χειρότερη με σέρνανε από καφέ σε σοκολατερί με αναγκάσανε να πιω καφέ μαζί τους και να καταναλώσω τεράστιες ποσότητες σοκολάτας, εγώ δεν ήθελα, εγώ την έκθεση ήθελα να δω και να φύγω. Για καλλιτεχνικούς λόγους τους ακολούθησα κύριε πρόεδρε, αλλά αυτοί αλλού είχαν το μυαλό τους, ούτε τα γεμιστά μου δεν κατάφερα να φτιάξω με δαύτους.
Και το χειρότερο τους είπα να πάμε και για ποτό και δεν ήθελαν.

Last edited by a moderator:

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Πάντως περπατήσαμε και στις δύο πτέρυγες ,πλευρές της αίθουσας
σαν καλοι και υπάκουοι μαθητές τα είδαμε ΟΛΑ.
Τα εκτιμήσαμε, όπως είπε η Ιωάννα,συζητήσαμε για την χρησιμότητά τους,
φορτώσαμε προσπέκτ,και στη συνέχεια στον Ηλία για Σούσι παϊδάκι.:)

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
...Η συνέχεια ήταν ακόμα χειρότερη με σέρνανε από καφέ σε σοκολατερί με αναγκάσανε να πιω καφέ μαζί τους και να καταναλώσω τεράστιες ποσότητες σοκολάτας,..............
Εμ ήταν και αυτή η περιγραφή της Bahari με το σακουλάκι τα σοκολατάκια στη Μπρίζ (δύο από κάθε είδος....) που έκανε αναπόφευκτα τα παρελκόμενα γλυκά....

(Αχ δεν έπρεπε να φύγω πριν τα γλυκά ..... :( :haha:)

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Ερση μου θα απαντήσω και εγώ στο ερώτημα σου γιατί οι άλλοι σου λένε ψέματα. Καταρχήν την έκθεση δεν την είδαμε κάναμε ότι την είδαμε, περιφερόμασταν από έκθεμα σε έκθεμα με δηλώσεις του τύπου
"αυτό στο ΙΚΕΑ το βρίσκεις με 10 ευρώ"
"αχ καλέ αυτό το μπλε ταιριάζει τέλεια στο σύνθετο του μπατζανάκη μου"
"ετούτο το βάζο τους βγήκε τσαλακωμένο" και άλλα τέτοια που ανέκαθεν ήταν η χαρά του δημιουργού.
Έπειτα μεταφερθήκαμε σε γνωστή ταβέρνα όπου ανάμεσα σε Ινδονησία, Βαρκελώνη, Κωνσταντινούπολη και φυσικά Ιαπωνία παραγγείλαμε ήπιαμε και φάγαμε. Η συνέχεια ήταν ακόμα χειρότερη με σέρνανε από καφέ σε σοκολατερί με αναγκάσανε να πιω καφέ μαζί τους και να καταναλώσω τεράστιες ποσότητες σοκολάτας, εγώ δεν ήθελα, εγώ την έκθεση ήθελα να δω και να φύγω. Για καλλιτεχνικούς λόγους τους ακολούθησα κύριε πρόεδρε, αλλά αυτοί αλλού είχαν το μυαλό τους, ούτε τα γεμιστά μου δεν κατάφερα να φτιάξω με δαύτους.
Και το χειρότερο τους είπα να πάμε και για ποτό και δεν ήθελαν.
Κι εγώ περίμενα Ιωάννα μας, να μας κάνεις ανάλυση της Ιαπωνικής κεραμικής του σήμερα. Ήτοι διαφορές με την παλιά εποχή, διαφορές από την Κινέζικη, την ευρωπαϊκή, την κυκλαδική, την ελληνική, την ελληνιστική, την παγκόσμια, επιδράσεις, επιρροές, θέματα που κυριαρχούν στα έργα, χρωματισμοί.κ.λ.π κ.λ.π.
κι εσύ μου λες για ντολμαδάκια και ποτά στα κλαμπ, αλλά ούτε αυτό κατάλαβα πως θα συνδύαζες αυτά τα δυο.:D:clap:

Bahari

Member
Αχ δεν έπρεπε να φύγω πριν τα γλυκά ..... :( :haha:
Συνήθως έχουν τύψεις επειδή έφαγαν το γλυκό, όχι επειδή το έχασαν...:haha:
Εμ, αυτά δεν ήταν γλυκά... Ήταν κόλαση... 8000 θερμίδες το ένα, σερβιρισμένα σε πιατέλα που άνετα θα χώραγε ένα ολόκληρο κοτόπουλο :bleh::haha:. Βασικά, η ποσότητα του κάθε γλυκού ήταν τέτοια που θα μπορούσε (υπόθεση κάνουμε...:D) να είναι αρκετή για 2 άτομα... αλλά η παρέα αποδείχτηκε ιδιαίτερα επιρρεπής στις κραιπάλες και τα καταβρόχθισε εντός ολίγων λεπτών...:haha: (αν και υπήρχε και ένα εκλεκτό μέλος που δεν κατάφερε να φάει ούτε το μισό...:))

Άντε κορίτσια (malysa+travelina) την επόμενη φορά θα πάμε εκεί να φάμε για μεσημεριανό:bleh:

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Εγώ καπετάνιε όλα αυτά που λες θα τα πρόσεχα και θα σου τα ανέλυα διεξοδικά, αλλά οι άλλοι δεν με άφηναν να αφωσιωθώ στην τέχνη όλο για αεροπορικά, διαδρομές και άλλα ταξιδιωτικά λέγανε. Τα ντολμαδάκια δεν κολλάνε πουθενά γιατί δεν τα έφτιαξα.

Bahari

Member
Κι εγώ περίμενα Ιωάννα μας, να μας κάνεις ανάλυση της Ιαπωνικής κεραμικής του σήμερα. Ήτοι διαφορές με την παλιά εποχή, διαφορές από την Κινέζικη, την ευρωπαϊκή, την κυκλαδική, την ελληνική, την ελληνιστική, την παγκόσμια, επιδράσεις, επιρροές, θέματα που κυριαρχούν στα έργα, χρωματισμοί.κ.λ.π κ.λ.π.
κι εσύ μου λες για ντολμαδάκια και ποτά στα κλαμπ, αλλά ούτε αυτό κατάλαβα πως θα συνδύαζες αυτά τα δυο.:D:clap:
Α, μα είπαμε καπετάνιε μου ότι θα συνδυάσουμε "άρτον" και "θέαμα"... Αφού είδαμε και αναλύσαμε όοοοοοοολα τα αντικείμενα ("αχ, καλέ αυτό είναι πολύ ωραίο για να φτιάξεις κουλουράκια", "μπα, νομίζω ότι εδώ θα ψήνεται καλύτερα μια πίτα"... μιλάμε για υψηλού επιπέδου ανάλυση :D), είπαμε να χαλαρώσουμε λιγάκι (ε, με τόση τέχνη, μπουχτίσαμε βρε παιδάκι μου :bleh:) με παϊδάκια, μπυρίτσα, καφεδάκι και διάφορα σοκολατοειδή :lol:

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Τέλεια...μετά από τόση πνευματική τροφή...άνοιξε η όρεξη και για υλική.
Κατόπιν τούτου για να έρθει κάποιος... μαζί μου για περιήγηση στη Βενετία θα πρέπει να έχει στις τσέπες του χωριάτικο παξιμάδι:haha:

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Εμ, αυτά δεν ήταν γλυκά... Ήταν κόλαση... 8000 θερμίδες το ένα, σερβιρισμένα σε πιατέλα που άνετα θα χώραγε ένα ολόκληρο κοτόπουλο :bleh::haha:.
Καλέ πείτε μου σε ποιο μαγαζί πήγατε! Παράδεισος μου ακούγεται και μια χαρά το καταφέρνω και μόνη μου το πιάτο:haha:

coccobill

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Σανγκρι-Λα
Η φυσιολογικη προοδος μιας απλης, τραβελστορικης συναντησης φιλοτεχνων μελων..

Ωρα 12.30-13.00: Περιηγηση στον εκθεσιακο χωρο.
Ωρα 15.00 : "Ελα.. οχι, μην με περιμενετε για φαγητο.. Οχι, δε
θ'αργησω αλλα εχω ηδη τσιμπησει."
Ωρα 17.00 : "Ελα ρε, μπα.. δε με βλεπω για σινεμα. Ειμαι εξω για
καφε αλλα σε λιγο θα'μαι σπιτι."
Ωρα 19.15 : "Ελα.. οχι, δεν ειμαι σπιτι ακομα. Ενα γλυκακι εδω διπλα
κι επιστρεφω."
Ωρα 20.30 : "Ελα, αγαπη μου, διαβασες για αυριο? Ωραια, δοντακια
και υπνο τωρα, ε?"
Ωρα 21.30++ : "Ελα.. τι θα πει που ειμαι τοσες ωρες? Σιγα, μωρε, τι
ωρα ειναι πια..? Τι..? Αληθεια λες..? Πηγε δεκα..?:shock:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις