• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Οι φίλοι της Ιαπωνίας (και όχι μόνο) συναντιούνται την Κυριακή 25 Απριλίου

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Τα ερωτηματικα μπορουν να φυγουν απο μενα. Ο τοπος συναντησης ειναι αυτος που προταθηκε πριν?
Πάρα πολύ ωραία...:D Δεν έχει αλλάξει κάτι...όπως τα έχουμε αναφέρει, ισχύουν ! Θα τα πούμε αύριο...:clap:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Τα ερωτηματικα μπορουν να φυγουν απο μενα. Ο τοπος συναντησης ειναι αυτος που προταθηκε πριν?
Ναι, στο μετρό κεραμεικός στις 12

New update του Σαββάτου (βράδυ):

1. bahari
2. ioanna karagianni
3. travelina
4. ΥΒΟΝΝΗ
5. hydronetta
6. Pandora
7. malysa
8. ΝΤΙΝΑ
9. coccobill

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Τελικα βρεθηκατε τοσες γυναικες και ενας μονο αντρας;

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ένας άντρας που ισοδυναμεί με πολλούς ;) Μας φρόντισε, μας κανάκεψε, μας διασκέδασε...:D αλλά κι εμείς όμως, στα καλύτερα τον φίλο μας, στα ώπα-ώπα το αστέρι μας :clap:
Η παρέα συνέχιζε να έχει διάθεση για ξενύχτι...ας όψεται κάποια που ήθελε να φτιάξει γεμιστά...:bleh::haha: αλλά επιφυλασσόμαστε...θα το επαναλάβουμε σύντομα...:clap::clap:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Ναι!!! 9 γυναίκες κι εγώ μονος
Αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι περάσαμε υπέροχα: πήγαμε στην έκθεση, φάγαμε τα παϊδάκια μας, ήπιαμε τις μπύρες μας, μετά καφέ και γλυκό στο Θησείο. 9.30 ώρες κράτησε η συνάντηση κι ομολογώ ότι η καλή διάθεση παρέμεινε αμείωτη

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Ένας άντρας που ισοδυναμεί με πολλούς ;) Μας φρόντισε, μας κανάκεψε, μας διασκέδασε...:D αλλά κι εμείς όμως, στα καλύτερα τον φίλο μας, στα ώπα-ώπα το αστέρι μας :clap:
Πω πω με κάνεις και κοκκινίζω.
Ανταποδίδω, είσασταν όλες υπέροχες κι ομολογώ ότι πέρασα καταπληκτικά. Προσβλέπω πως και πως στην επόμενη συνάντηση

Bahari

Member
Μα φυσικά!!! Η συνάντηση έλαβε τέλος πριν από λίγο... Κράτησε περίπου ένα δεκάωρο...:shock::haha: Αρχικά επισκεφθήκαμε το Μουσείο - Θέατρο Σκιών Χαρίδημος | City of Athens, και το "Οδοιπορικό της Αθήνας" με αναπαραστάσεις σπιτιών και μαγαζιών της Αθήνας από το 19ο και τις αρχές του 20ου αιώνα (http://www.elia.org.gr/pages.fds?pagecode=06.01.01.01&langid=1) και στη συνέχεια επισκεφθήκαμε την έκθεση μοντέρνας ιαπωνικής κεραμικής. Και οι τρεις εκθέσεις ήταν στον ίδιο χώρο, στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα" | City of Athens.
Μετά το "θέαμα" ακολούθησε ο "άρτος" με συνοδεία "παϊδακίων" :bleh: και μπύρας και στη συνέχεια ήπιαμε καφεδάκι... Η παρέα όμως ήταν εξαιρετική και είπαμε να συνεχίσουμε με γλυκάκι... Και τι γλυκάκι!!! Μμμμμμμμμ...:icecream:
Τελικά περάσαμε τόοοοοοοοσο όμορφα που καταλήξαμε να έχουμε φτιάξει ένα πρόγραμμα για μελλοντικές συναντήσεις (συνδυασμός άρτου και θεάματος) μέχρι και το Σεπτέμβριο... Όσοι πιστοί προσέλθετε... :clap:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Έχασες το λογαριασμό, ε;;; 10 ήμασταν, ζωή να'χουμε...:haha: Ξεχνάς την pigi_dikaiou και τη φίλη μου:lol:.
:haha::haha: Eίδες τι έπαθα;;; έχασα και το λογαριασμό
Πάντως όσοι δεν ήρθατε απλά χάσατε, αυτό έχω να πω μόνο

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Πάντως όσοι δεν ήρθατε απλά χάσατε, αυτό έχω να πω μόνο

Φτου σου που μας το λες έτσι κατάμουτρα:bleh:
Αφού ετοιμάζετε κι άλλα όμως στο μέλλον, έχουν ευκαιρία να επανορθώσουν κι οι υπόλοιποι!

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Aαααα ναι .... χάσατε όσοι δεν ήλθατε... Περάσαμε πολύ πολύ ωραία :clap:
Συνυπογράφω και γω, για τον Hydronetta μας παιδιά :clap:

Αντε και στα επόμενα :clap:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com