• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Οι φίλοι της Ιαπωνίας (και όχι μόνο) συναντιούνται την Κυριακή 25 Απριλίου

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Μπράβο ρε όχι δηλαδή μπράβο σας, τα λέτε και δεν κοκκινίζετε. Δεν φτάνει που ήταν σαν να έβγαζε βόλτα τις αρσακειάδες, του τα χώνετε και από πάνω. Κατάσκοπο τον κάνατε, αχώνευτο τον είπατε, υποβιβάσατε το περήφανο κογιότ του σε κουνέλι, τέτοιους τρόπους σας έχω μάθει εγώ. ... . .... ... Κορίτσια άκυρα τα παραπάνω μόλις έριξα πάλι μια ματιά στον χάρτη του και θυμήθηκα ότι ούτε εγώ τον χωνεύω.
Επίσης θέλω να αναφέρω πρώτον ότι η Πανδώρα τον αγάπησε γιατί έδειξε ιδιαίτερο ζήλο για την Ιαπωνία, και αυτοί οι δύο ήταν οι μόνοι που είδαν πράγματι τα εκθέματα, άρα μην περιμένετε από αυτήν η κρίση της δεν είναι πλέον αμερόληπτη. Δεύτερον η κρέπα ήταν σαν μικρό διαστημόπλοιο. Τρίτον Έρση και εμένα μου έλειψες.

Last edited by a moderator:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Βέβαια, μεταξύ μας τώρα, εγώ τον είχα πάρει χαμπάρι από την craft, αλλά είπα να του δώσω άλλη μια ευκαιρία μπας και κάνω λάθος, αλλά μπα... τα ίδια χάλια... :bleh::haha:
Προσπάθησα δις εις μάτην να ενδυθώ το μανδύα του αμνού. Μπορεί όμως να κρυφτεί ένα κογιότ? δεν μπορεί...!:haha::haha:

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Έτσι ακριβώς όπως τα λέει η malysa είναι... ίσως και λίγο(?) χειρότερα :bleh: απλά, από ευγένεια, συμφωνήσαμε να μη βγάλουμε όλα του τα κουσούρια στη φόρα. :haha:
Σκέψου να μη συμφωνούσαμε...
hydronetta, κανόνισε να έχεις υποστήριξη στην επόμενη συνάντηση, δεν σε βλέπω καλά...

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Σκέψου να μη συμφωνούσαμε...
hydronetta, κανόνισε να έχεις υποστήριξη στην επόμενη συνάντηση, δεν σε βλέπω καλά...
Παπα τη μοίρα του πολυαγαπημένου κογιότ προβλέπω να έχω :haha:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Βρε μαρτυριάρες, κουσκουσιάρες φιλενάδες...όλα στη φόρα τα βγάλατε...:bleh:τς τς τς....αφήστε με καλέ, να βαδίσω την οδό της απωλείας :bleh:αμέσως να καλέσετε το ΔΝΤ:D να με σώσει...δεν θέλω...κι ας πεινάσω:pτα πλάνα παραμένουν κι ας κηρύξω πτώχευση...:bleh:...αφού μαζί μου θα έρθετε τελικά...:haha:

Α...και μην πειράζετε το κογ...εεε τον hydronetta μας, ήθελα να πω ;)μην μας τον ματιάσουν και τον ξελογιάσουν άλλες ήπειροι...:roll:...το νου σας βρε ;):lol:

Η αφρόκρεμα ..του φόρουμ:rolleyes:
Είχε μια κρέμα το τιραμισού...:D

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Α...και μην πειράζετε το κογ...εεε τον hydronetta μας, ήθελα να πω ;)μην μας τον ματιάσουν και τον ξελογιάσουν άλλες ήπειροι...:roll:...το νου σας βρε ;):lol:
Πες τα χρυσόστομη.... κοιτάμε προς ανατολάς είπαμε!!!

Bahari

Member
Κρατήθηκα, κρατήθηκα... αλλά δεν μπορώ Pandora μου, θα στο αποκαλύψω... :D Όσο καθόταν κοντά σου έλεγε ότι θέλει να πάει στην Ιαπωνία (τον κόλλησες τον άνθρωπο με τον ιό της ιαπωνίτιδας :haha:), αλλά όταν απομακρύνθηκε από την "εστία της μόλυνσης", άρχισε να ετοιμάζει βαλίτσες για Λατινική Αμερική :lol:. Εσύ, πώς το εξηγείς αυτό;:roll:

Πες τα χρυσόστομη.... κοιτάμε προς ανατολάς είπαμε!!!
Βρε, βρε... τώρα τι να πω :rolleyes:, ή ο hydronetta "μας" είναι διχασμένη προσωπικότητα, ή η Λατινική Αμερική πέφτει "προς ανατολάς" :bleh::haha:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Κρατήθηκα, κρατήθηκα... αλλά δεν μπορώ Pandora μου, θα στο αποκαλύψω... :D Όσο καθόταν κοντά σου έλεγε ότι θέλει να πάει στην Ιαπωνία (τον κόλλησες τον άνθρωπο με τον ιό της ιαπωνίτιδας :haha:), αλλά όταν απομακρύνθηκε από την "εστία της μόλυνσης", άρχισε να ετοιμάζει βαλίτσες για Λατινική Αμερική :lol:. Εσύ, πώς το εξηγείς αυτό;:roll:

Βρε, βρε... τώρα τι να πω :rolleyes:, ή ο hydronetta "μας" είναι διχασμένη προσωπικότητα, ή η Λατινική Αμερική πέφτει "προς ανατολάς" :bleh::haha:
:shock::shock::shock: :klaps:... δεν έχω λόγια...:D:throw:

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...

Ναι μωρέ πολύ που κρατήθηκες καρφάρα :cool:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Ναι μωρέ πολύ που κρατήθηκες καρφάρα :cool:
πα πα πα μένω speechless
λοιπόν για να τα ξεκαθαρίσω όλα
1. Θέλω να πάω σχεδόν παντού και η Λατινική Αμερική δεν αποτελεί εξαίρεση. Μίλα μου για ταξίδια και πάρε μου τη ψυχή
2. Η Ιαπωνία με τις κερασιες το 2011 κλείδωσε, καλά να είμαστε μόνο και δουλειά να έχουμε

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Αφερίμ...καλέ μου hydronetta, να πας όπου θέλεις...:lol:

@ Βρε Bahari, άστον να λοξοδρομήσει...μη μου τον αγριεύεις και του δημιουργήσουμε αίσθημα καταδίωξης...:bleh::haha: αφού στο ραντεβού θα είναι συνεπής...:innocent:

@ Ιωάννα...ακόμα γελάω...:LOL::LOL::LOL:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα