ioanna karagianni
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Κρακοβία-Βαρσοβία
- Ταξίδι-Όνειρο
- ...Ιθάκη...
Μπράβο ρε όχι δηλαδή μπράβο σας, τα λέτε και δεν κοκκινίζετε. Δεν φτάνει που ήταν σαν να έβγαζε βόλτα τις αρσακειάδες, του τα χώνετε και από πάνω. Κατάσκοπο τον κάνατε, αχώνευτο τον είπατε, υποβιβάσατε το περήφανο κογιότ του σε κουνέλι, τέτοιους τρόπους σας έχω μάθει εγώ. ... . .... ... Κορίτσια άκυρα τα παραπάνω μόλις έριξα πάλι μια ματιά στον χάρτη του και θυμήθηκα ότι ούτε εγώ τον χωνεύω.
Επίσης θέλω να αναφέρω πρώτον ότι η Πανδώρα τον αγάπησε γιατί έδειξε ιδιαίτερο ζήλο για την Ιαπωνία, και αυτοί οι δύο ήταν οι μόνοι που είδαν πράγματι τα εκθέματα, άρα μην περιμένετε από αυτήν η κρίση της δεν είναι πλέον αμερόληπτη. Δεύτερον η κρέπα ήταν σαν μικρό διαστημόπλοιο. Τρίτον Έρση και εμένα μου έλειψες.
Επίσης θέλω να αναφέρω πρώτον ότι η Πανδώρα τον αγάπησε γιατί έδειξε ιδιαίτερο ζήλο για την Ιαπωνία, και αυτοί οι δύο ήταν οι μόνοι που είδαν πράγματι τα εκθέματα, άρα μην περιμένετε από αυτήν η κρίση της δεν είναι πλέον αμερόληπτη. Δεύτερον η κρέπα ήταν σαν μικρό διαστημόπλοιο. Τρίτον Έρση και εμένα μου έλειψες.
Last edited by a moderator: