Pandora
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- θα δείξει...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
Δηλώνω παντελή άγνοια και θα επιθυμούσα ενημέρωση επί του θέματοςEσεις οι φίλοι της Ιαπωνίας, θα κάνετε κάτι για να σταματήσει το έγκλημα στο Taiji? Γιατί και γω γούσταρα τους Γιαπωνέζους και την κουλτούρα τους και τώρα ούτε να τους φτύσω...
Εκτός του ότι κάθε φυσιολογικός άνθρωπος αγανακτεί με τέτοιες κτηνωδίες, νομίζω ότι οι φωνές διαμαρτυρίας έχουν αρχίσει και πληθαίνουν τα τελευταία χρόνια, ειδικά με την κινητοποίηση των μεγαλύτερων οικολογικών οργανώσεων.Eσεις οι φίλοι της Ιαπωνίας, θα κάνετε κάτι για να σταματήσει το έγκλημα στο Taiji? Γιατί και γω γούσταρα τους Γιαπωνέζους και την κουλτούρα τους και τώρα ούτε να τους φτύσω...
Καλά βρε παιδί μου, σε αυτό έχεις δίκιο δεν λέω, αλλά μια συναντησούλα λέμε να κάνουμε μετά μεζέδων, δεν θα κατέβουμε και με πανώ υπέρ των ΓιαπωνέζωνEσεις οι φίλοι της Ιαπωνίας, θα κάνετε κάτι για να σταματήσει το έγκλημα στο Taiji? Γιατί και γω γούσταρα τους Γιαπωνέζους και την κουλτούρα τους και τώρα ούτε να τους φτύσω...
Πάντως σε αντικαπνιστικό γκρουπ δεν έπεσες. Τουλάχιστον 2 είμαστε θεριακλήδεςΕαν οι τροποι μου επανελθουν στις φυσιολογικες τιμες τους και η συμπεριφορα μου ξαναγινει αποδεκτη κοινωνικα, θα ερθω κι εγω! Αλλα μηπως να μη με γνωρισετε τωρα που κοβω το τσιγαρο..?
Είδα το link και γι'ακόμα μια φορά απογοητεύτηκα για το είδος μας...Καλά βρε παιδί μου, σε αυτό έχεις δίκιο δεν λέω, αλλά μια συναντησούλα λέμε να κάνουμε μετά μεζέδων, δεν θα κατέβουμε και με πανώ υπέρ των Γιαπωνέζων
Ολοι ξέρουμε πόσα τέτοια συμβαίνουν σε πολλά μέρη (από φάλαινες.... μέχρι ουραγκοτάγκους)....
NewsIt.gr: Το ντοκυμαντέρ ?The Cove? για τη σφαγή δελφινιών φαβορί για Όσκαρ
Κρίμα...Παιδιά τελικά δε θα μπορέσω να έρθω..Καλά να περάσετε και επιφυλάσσομαι για το μέλλον!!!