Τον Γεναρη του 25 πηγα κ ηταν κλειστος. Το εχω πετυχει παλι κλειστο το 2019, ενδεχομενως να κανουν συντηρηση καποιες φορες μεσα στο ετος.Εγώ πάντως την είδα κανονικά τον Απρίλη του 2024.Μπορει να την ξανακλεισαν φέτος ίσως
Τον Γεναρη του 25 πηγα κ ηταν κλειστος. Το εχω πετυχει παλι κλειστο το 2019, ενδεχομενως να κανουν συντηρηση καποιες φορες μεσα στο ετος.Εγώ πάντως την είδα κανονικά τον Απρίλη του 2024.Μπορει να την ξανακλεισαν φέτος ίσως
Πάντως και εγώ που βρέθηκα γύρω στις 10 Απριλίου του 2024, την είδα από μία χαραμάδα μακριά, καθώς δεν ήταν προσβάσιμη....Εγώ πάντως την είδα κανονικά τον Απρίλη του 2024.Μπορει να την ξανακλεισαν φέτος ίσως
Aκομα? Απο το 2019 γινεται αυτο...Πάντως και εγώ που βρέθηκα γύρω στις 10 Απριλίου του 2024, την είδα από μία χαραμάδα μακριά, καθώς δεν ήταν προσβάσιμη....
Απίστευτο...10-14 Απριλίου 2024 ήμουν Λονδίνο και ήταν ανοιχτή...άρα ίσως για κάποιες μέρες την κλείνουν;Θα ψάξω να βρω την φωτό κ θα επανέλθω να σου ποια μέρα ακριβώς πήγα.Πάντως και εγώ που βρέθηκα γύρω στις 10 Απριλίου του 2024, την είδα από μία χαραμάδα μακριά, καθώς δεν ήταν προσβάσιμη....