Τον Γεναρη του 25 πηγα κ ηταν κλειστος. Το εχω πετυχει παλι κλειστο το 2019, ενδεχομενως να κανουν συντηρηση καποιες φορες μεσα στο ετος.Εγώ πάντως την είδα κανονικά τον Απρίλη του 2024.Μπορει να την ξανακλεισαν φέτος ίσως
Τον Γεναρη του 25 πηγα κ ηταν κλειστος. Το εχω πετυχει παλι κλειστο το 2019, ενδεχομενως να κανουν συντηρηση καποιες φορες μεσα στο ετος.Εγώ πάντως την είδα κανονικά τον Απρίλη του 2024.Μπορει να την ξανακλεισαν φέτος ίσως
Πάντως και εγώ που βρέθηκα γύρω στις 10 Απριλίου του 2024, την είδα από μία χαραμάδα μακριά, καθώς δεν ήταν προσβάσιμη....Εγώ πάντως την είδα κανονικά τον Απρίλη του 2024.Μπορει να την ξανακλεισαν φέτος ίσως
Aκομα? Απο το 2019 γινεται αυτο...Πάντως και εγώ που βρέθηκα γύρω στις 10 Απριλίου του 2024, την είδα από μία χαραμάδα μακριά, καθώς δεν ήταν προσβάσιμη....
Απίστευτο...10-14 Απριλίου 2024 ήμουν Λονδίνο και ήταν ανοιχτή...άρα ίσως για κάποιες μέρες την κλείνουν;Θα ψάξω να βρω την φωτό κ θα επανέλθω να σου ποια μέρα ακριβώς πήγα.Πάντως και εγώ που βρέθηκα γύρω στις 10 Απριλίου του 2024, την είδα από μία χαραμάδα μακριά, καθώς δεν ήταν προσβάσιμη....
Έψαξα και βρήκα τη φωτογραφία που είχα τραβήξει όταν πήγαμε Βρετανικό. Σωστά θυμόμουν, ήταν 10 Απριλίου 2024. Τώρα ίσως ισχύει αυτό που λες... Δλδ, να μην είναι σε καθημερινή βάση προσβάσιμη..?Απίστευτο...10-14 Απριλίου 2024 ήμουν Λονδίνο και ήταν ανοιχτή...άρα ίσως για κάποιες μέρες την κλείνουν;Θα ψάξω να βρω την φωτό κ θα επανέλθω να σου ποια μέρα ακριβώς πήγα.
Πάντως αισθάνομαι πολύ τυχερή,γιατί την πρώτη φορά που είχα πάει Λονδίνο δεν είχα προλάβει να πάω Βρετανικό κ αυτή τη φορά ήταν ένας από τους λόγους που πήγα...
Καλά είμαι τέρμα κωλόφαρδη...Η Καρυάτιδα ήταν ένας από τους λόγους που ξαναπήγα Λονδίνο, επειδή δεν είχα προλάβω να πάω Βρετανικό την πρώτη φορά και...πήγα 11/04/2024...αν πήγαινα μια μέρα πριν δηλαδή,δεν θα είχα την τιμή να φωτογραφηθω μαζί της κ να την αγγίξω.Έψαξα και βρήκα τη φωτογραφία που είχα τραβήξει όταν πήγαμε Βρετανικό. Σωστά θυμόμουν, ήταν 10 Απριλίου 2024. Τώρα ίσως ισχύει αυτό που λες... Δλδ, να μην είναι σε καθημερινή βάση προσβάσιμη..?
Να πάει κάποιος στο Λονδίνο για να επισκεφτεί το Βρετανικό μουσείο και να δει την μία κλεμμένη Καρυάτιδα είναι λίγο υπερβολικό...Καλά είμαι τέρμα κωλόφαρδη...Η Καρυάτιδα ήταν ένας από τους λόγους που ξαναπήγα Λονδίνο, επειδή δεν είχα προλάβω να πάω Βρετανικό την πρώτη φορά και...πήγα 11/04/2024...αν πήγαινα μια μέρα πριν δηλαδή,δεν θα είχα την τιμή να φωτογραφηθω μαζί της κ να την αγγίξω.