Ισχύει κανονικότατα!Καλησπέρα σας. Σε συνέχεια των ερωτήσεων μου ήθελα να ξέρω αν η κάρτα ασφάλισης ευρωπαίου πολίτη (σε περίπτωση απρόοπτου θέματος υγείας) ισχύει ή όχι στην Αγγλία (μιας και είναι εκτός ΕΕ).
Ευχαριστώ
Στο stansted ειχα μεινει σε hampton by hilton μετα απο ντιστοιχη πτηση. Πηγαινες με τα ποδια απο το αεροδρομιο στο ξενοδοχειο. Με βολεψε κ ηταν οικονομικοτερο απο ξενοδοχειο του κεντρου. φανταζομαι θα εχει αντιστοιχα κ στο Γκατγουικ.Καλησπέρα σας!! Ετοιμάζω ένα ταξίδι Λονδίνο , θέλω την γνώμη σας. Φτάνω 12 το βράδυ στο Γκατγουικ. Τι λέτε , εκείνη την διανυκτέρευση να την κλείσω κοντά στο αεροδρόμιο ή να πάω κατευθείαν Λονδίνο μια και καλή?
Επίσης πριν δύο χρόνια , στο Βρετανικό Μουσείο ο χώρος με την καρυατιδα ήταν κλειστός . Είναι ανοιχτός τώρα ξερουμε ???
Έχω μείνει αρκετές φορές στο London Gatwick Airport (North Terminal) hotel της αλυσίδας και έμεινα ευχαριστημένη. Παραθέτω το σχετικό λινκ: https://www.premierinn.com/gb/en/ho...&ADULT1=1&CHILD1=0&COT1=0&INTTYP1=DB&BRAND=PIΚαλησπέρα σας!! Ετοιμάζω ένα ταξίδι Λονδίνο , θέλω την γνώμη σας. Φτάνω 12 το βράδυ στο Γκατγουικ. Τι λέτε , εκείνη την διανυκτέρευση να την κλείσω κοντά στο αεροδρόμιο ή να πάω κατευθείαν Λονδίνο μια και καλή?
Επίσης πριν δύο χρόνια , στο Βρετανικό Μουσείο ο χώρος με την καρυατιδα ήταν κλειστός . Είναι ανοιχτός τώρα ξερουμε ???