Καλησπέρα σας. Σε συνέχεια των ερωτήσεων μου ήθελα να ξέρω αν η κάρτα ασφάλισης ευρωπαίου πολίτη (σε περίπτωση απρόοπτου θέματος υγείας) ισχύει ή όχι στην Αγγλία (μιας και είναι εκτός ΕΕ).
Ευχαριστώ
Καλησπέρα σας. Σε συνέχεια των ερωτήσεων μου ήθελα να ξέρω αν η κάρτα ασφάλισης ευρωπαίου πολίτη (σε περίπτωση απρόοπτου θέματος υγείας) ισχύει ή όχι στην Αγγλία (μιας και είναι εκτός ΕΕ).
Ευχαριστώ
Καλημερα φιλοι ταξιδιωτες, αρχες Δεκεμβριου επισκεπτομαι το Λονδινο για 5 ημερες για 2η φορα , αλλα 1η φορα χειμωνα και στολισμενο Χριστουγεννιατικα. Θα ηθελα τη γνωμη σας αν αξιζει να κανουμε μονοημερη σε Οξφορδη, Stonehenge και Βath. Επισης απο το προηγουμενο ταξιδι μας (πριν 7 χρονια ) εχουμε την Oyster αν ισχυει να την φορτισουμε και αν μπορουμε να τη φορτισουμε στο αεροδρομιο. (Το ρωτω αυτο γιατι το καλοκαιρι ταψιδεψαμε στην Ελβετια και ενω απο προηγουμενο ταξιδι πριν 5 ετη ειχαμε ελβετικα φραγκα που μας ειχαν περισσεψει , επειδη ειχαν αλλαξει τα χαρτονομισματα επρεπε να παμε στην Τραπεζα της Ελβετιας για να τα αλλαξουμε-ωραια εμπειρια και αυτη βεβαια). Σας ευχαριστω και καλα ταξιδια.