Οκ δε το εθεσα σωστα...που τρωμε fish n chips οπου να ειναι νοστιμο ή να ειναι το καλυτερο του Λονδινου...οικονομικο παραγοντα δε βαζω μεσα στην εξισωση διοτι παντου πανακριβα ειναι..απο μια προχειρη αναζητηση μου βγαινουν κατι poppies,hubson,golden union...να προτιμησω κατι απ αυτα δηλαδη?Πού τρώμε καλό σουβλάκι στην Αθήνα;
Προφανώς εξαρτάται από το το είναι για σένα το καλό...
Πήγαινε σε μια οποιαδήποτε pub και πάρε. Αν έχουν επιλογή ψαριού, προτίμησε Haddock. Αυτά τα "το καλύτερο fish & chips" είναι για τους τουρίστες.Οκ δε το εθεσα σωστα...που τρωμε fish n chips οπου να ειναι νοστιμο ή να ειναι το καλυτερο του Λονδινου...οικονομικο παραγοντα δε βαζω μεσα στην εξισωση διοτι παντου πανακριβα ειναι..απο μια προχειρη αναζητηση μου βγαινουν κατι poppies,hubson,golden union...να προτιμησω κατι απ αυτα δηλαδη?
Ok λοιπον ευχαριστω!Πήγαινε σε μια οποιαδήποτε pub και πάρε. Αν έχουν επιλογή ψαριού, προτίμησε Haddock. Αυτά τα "το καλύτερο fish & chips" είναι για τους τουρίστες.
Οποιαδήποτε pub: Εξαιρούνται οι wetherspoons, γιατί δε στηρίζουμε φασίστες.
Τέλη Νοεμβρίου όπως λέει και η κοπελιά από πάνω, σκέψου 21 Νοεμβρίου ξεκινάει η Winter Wonderland στο hyde park, οπότε λογικά από εκεί και μετά θα είναι καλά για να πας.Απορια γιατι το google δε με πολυβοηθησε..γνωριζει καποιος ποτε ξεκινα ο χριστουγεννιατικος στολισμος στο Λονδινο?και ποτε οι χριστουγεννιατικες αγορες?
Σιγουρα μπηκες στο official site?Γνωριζει κανεις αν το buckingham ειναι επισκεψιμο το χειμωνα???μπαινω στο σαϊτ τους και μου βγαζει οτι ειναι κλειστο πλεον,οντως τωρα???
.
Μα αμα υποβαλλεις στην φορμα το μειλ σου εκ των προτερων σε ενημερωνουν για ημερομηνιες/κοστος κλπΝαι selected days...αρα μπορει οταν ειμαι εκει να μην κανουν tour,ενω μεχρι τελος Σεπτεμβρη ειχε καθε μερα επισκεψη!εν ολιγης εχει παει κανεις χειμωνα στο παλατι με τουρ?ενδιαφερομαι να μαθω το κοστος