• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Οδηγός: Λονδίνο

GTS

Member
Δε ξέρω τι παίζει με τη μάρκα αυτή, αλλά λίγο πριν τη Piccadilly στη Haymarket str. είχε μια ουρά από γιαπωνέζους, σε ένα μαγαζί-γιαπί και πρέπει να ήταν (να γίνει?) το Burberry's....

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Χρηστο κολλαρο στο λαιμο, αλλα τα PR σου τα κανεις!!
βρε παιδια αφηστε τις αλυσιδες με τα επωνυμα και μπειτε στο κλιμα των εορτων.
πηγαιντε στο vinopolis για wine tasting και μετα ξεχυθειτε λιγωμενοι στην borough market για να δοκιμασετε την μεγαλυτερη ποικιλια gourmet τυριων, μεσα στο κρυο !!
Paradise!!:clap:
Borough Market | Home

kanaliotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Χρηστο κολλαρο στο λαιμο, αλλα τα PR σου τα κανεις!!
βρε παιδια αφηστε τις αλυσιδες με τα επωνυμα και μπειτε στο κλιμα των εορτων.
πηγαιντε στο vinopolis για wine tasting και μετα ξεχυθειτε λιγωμενοι στην borough market για να δοκιμασετε την μεγαλυτερη ποικιλια gourmet τυριων, μεσα στο κρυο !!
Paradise!!:clap:
Borough Market | Home
Μαζί σου! Συμφωνώ και επαυξάνω!

p-bullet

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Καλησπέρα σε όλους,θα πάω για πρώτη φορά στο Λονδίνο Χριστούγεννα και φεύγω στις 18/12 για 8 μέρες.
θα ήθελα να ρωτήσω τι γνώμη σας και αν έχει κάποιος εμπειρία απτ'το Imperial Hotel...
Μου είπαν επισης να βγάλω την travel card 1 βδομάδας για μην μπλέκω με εισιτήρια συνέχεια κτλπ.,κοίταξα τις ζώνες κ νομίζω οτι μέχρι και την 3 ζώνη είμαι καλυμμένος,
Θα ήθελα λίγο τα φώτα σας στο θέμα....κ οτι άλλο σχετικά με το τι πρέπει να προσέξω...

XRISTOS71

Member
Αντε μια που πλησιάζουν οι μερες που καποιοι θα βρεθούν στο Λονδίνο

Αν βρεθείς στο Λονδίνο την περίοδο των γιορτών το shopping θα σου μείνει αξέχαστο, αφού οι πιο εμπορικοί δρόμοι της πόλης φοράνε τα γιορτινά τους.

Την περίοδο των γιορτών προσφέρεται και μια ειδική υπηρεσία όπου θα σου τυλίξουν τα δώρα σου με τον πιο περίτεχνο τρόπο, και θα σου δώσουν και tips για την επόμενη χρονιά. Είναι βέβαιο ότι η Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα σου...ανοίξει την όρεξη για shopping αλλά να έχεις υπόψιν σου ότι η ισοτιμία της λίρας με το ευρώ δουλεύει εναντίον του τραπεζικού λογαριασμού σου - οπότε προσοχή με την πιστωτική σου! Αν δεν έχεις πολλές μέρες στη διάθεσή σου για τα δεις όλα, διάλεξε σε ποια γωνιά της πόλης θα βρεθείς ανάλογα με τον τύπο shopper που είσαι. Αν, λοιπόν...
  • Ψάχνεις την ευκολία-και την ποικιλία του πολυκαταστήματος- σημείωσε τα department stores όπου θα αγαλιάσει η ψυχή σου: Selfridges, Debenhams, John Lewis, και Liberty στην περιοχή γύρω από τους σταθμούς Oxford Circus και Bond Street. Επίσης, για το Harvey Nichols και τα Harrods θα κατέβεις στη στάση Knightsbridge.
  • Είσαι fashionista: ξεκίνα από το Harvey Nichols και πάρε αμπάριζα τις designer boutiques στην Sloan Street. Συνέχισε στην New και την Old Bond Street και αν δεν χόρτασες ακόμα, πέρνα και μια βόλτα από την South Molton StreetW1.
  • Ψάχνεις το πρωτότυπο: Μπες στο Liberty της Regent Street και μετά κατευθείαν στις γειτονιές των Notting Hill και Marylebone. Απλώς φρόντισε να έχεις ώρα στη διάθεσή σου για χάζι.
  • Σε συγκινεί το Avant-Garde: Κυριακή με την αυγούλα ξεκίνα για το παζάρι Spitalfields (διάβασε λίγο πιο κάτω για να μάθεις το γιατί). Και μην διστάσεις να εξερευνήσεις τα στενάκια στα πέριξ- κρύβουν εκπλήξεις.
  • Θέλεις λίγο απ'όλα: Να μπανοβγαίνεις στα μαγαζιά, να κόβεις κίνηση, να πιείς και το καφεδάκι σου. Η Kings Road, που ξεκινάει από την Sloane Square είναι ο δρόμος σου. Εδώ θα βρεις μικρά πολυκαταστήματα όπως το Peter Jones και το Marks & Spencer, one-off μπουτίκ, βιβλιοπωλεία, δισκοπωλεία, καταστήματα ηλεκτρικών ειδών και άλλα πολλά.
    • Στο CamdenMarket. Μην ξαφνιαστείς αν δεις μπροστά σου τον John Galliano, τον Giorgio Armani ή τον Jean Paul Gaultier. Στο «Μοναστηράκι του Λονδίνου» σουλατσάρουν celebrities και κοινοί θνητοί που μοιράζονται το πάθος του shopping. Εδώ θα βρεις αντικείμενα design, κρύσταλλα, απίστευτη ποικιλία ρούχων και αξεσουάρ από designers και μη, κοσμήματα, βινίλιο και CDs, έπιπλα, τρόφιμα και ό,τι άλλο βάλει ο νους σου. Παρ'ότι είναι market (δηλαδή παζάρι) το γεγονός ότι έχει συμπεριληφθεί στις ατραξιόν της πόλης, έχει κάνει τις τιμές κάπως τσιμπημένες. Όμως μην πτοείσαι: ψάξε και θα βρεις!(με το μετρόστάση Camden or Chalk Farm (NorthernLine)
    • Στο PortobelloRoadMarket. Αντίκες και συλλεκτικά αντικείμενα, πάγκοι με φρούτα και λαχανικά και μικροπράγματα κάθε λογής θα σε βάλουν σε πολλαπλούς πειρασμούς για το τι θα αγοράσεις τελικά. Όταν εξοντωθείς ψάχνοντας, θα βρίσκεσαι στην κυριλέ γειτονιά του Notting Hill, όπου θα βρεις πολλά μικρά καφέ, παμπ και εστιατόρια για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. (με το μετρόστάση Notting Hill Gate (Central, Circle) Ladbroke Grove (Hammersmith & City)
    • Στο CoventGarden. Μια από τις πλέον τουριστικές ζώνες του Λονδίνου, που όσες φορές και αν πας δεν την χορταίνεις. Σου την προτείνουμε όχι γιατί θα βρεις φοβερές ευκαιρίες αλλά γιατί η ατμόσφαιρα και οι εικόνες θα σου μείνουν αξέχαστες. Η πάλαι ποτέ κεντρική λαχαναγορά της πόλης (την έχει αποτυπώσει στο σελιλόιντ ο Χίτσκοκ σε ταινίες του) τώρα είναι μια πλατεία που σφύζει από ζωή. Στα μαγαζιά του Covent Garden θα βρεις πρωτότυπα χειροποίητα κοσμήματα καθώς και προχωρημένα ρούχα και αξεσουάρ, ενώ τη βόλτα σου θα συνοδεύουν street artists που δίνουν εξαιρετικές performance. (με το μετρό στάση Covent Garden (Piccadilly), Leicester Square (Northern), Charing Cross (Bakerloo)
    • Στο Spitalfields. Η λαική αγορά της περιοχής μεταμορφώθηκε τα τελευταία χρόνια σε μια κλειστή boho αγορά (με οροφή από γυαλί και μέταλλο) με βιολογικά προϊόντα, έργα τέχνης, βιβλία, καθρέφτες, ακόμα και...vintage αυτοκίνητα! Πολλοί μοντέρνοι καλλιτέχνες έχουν εδώ τα studios τους, ενώ έχεις πολλές πιθανότητες να δεις το διάσημο καλλιτεχνικό ντουέτο Gilbert& George να κόβουν διερευνητικές βόλτες στο παζάρι. (Με το μετρό στάση Liverpool St (Central).

trixoptosi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλδίβες
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
Γραφω απο Λονδινο!!!

Το στοκ της burberry αποδειχθηκε κατωτερο των προσδοκιων μου.
Παιρνεις μετρο μεχρι σταθμο bethnal green και απο εκει παιρνεις το 106 για κανα 8-9 στασεις.Απο κει ειναι 200 μετρα με τα ποδια.

Τα μπλουζακι τα μακο 35 λιρες και αντρικα και γυναικεια.
ΟΙ ομπρελες 50 λιρες.
Οι καπαρντινες εχουν 499 λιρες απο 700 λιρες τιμη.
Στην ελλαδα εχουν 1200 ευρω.
Το θεμα ειναι οτι απο ειναι ακριβα σχετικα/Χαμος απο κινεζους και σχιστοματηδες στο στοκ!!

Επειδη παλαιοτερα διαβασα για προτασεις φαγητου πολυεξοδες και επιδη πρεπει κανποια στιγμη καποιοι να καταλαβουν οτι δεν επισκεπτεται ο μεσος Ελληνας το Λονδινο με 2000 ευρω στην τσεπη,πληροφορω οτι εφαγα στην καρια του soho με 6.5 λιρες as much as you can eat δηλαδη οσο μα οσο ηθελα με 6.5 λίρες σε thai-chinese.31 old compton street.Kαι στα 30 μετρα το cafe nero για espresso cappuccino και κουτσομπολιο!!!
Αυτο σημαινει οτι δε χρειαζεται να εχεις τρελο μπατζετ για να φας.

Εφαγα 6 διαφορετικα πιατα.
ΕΠισης απο τουρκικο με 4.5 λιρες εφαγα 1 μεριδα kebab.Κατι σαν τζατζικι σε μπολ,σαλτσα,ενα αλλο σαν σαλατα και πιτες κομμενες.
Επααναλμανω 4.5 λιρες.

Για καφε συνιστω με τα 1000 το CAFFE nero.
Ψαξτε το.Ηπια το πρωι καπουτσινο στην Oxford street με 1.7 λιρες...Αντε γεια...
Το ιδιο και το απογευμα στο soho!!!!!!Eιναι αλυσιδα!!!!

εσπρεσσο 1.3 λιρες.διπλος εσπρεσσο 1.7
Καπουτσινο 1.7 ίρες

Προσοχη μην παρετε καπουτσινο Large η stantard.
To small να παρετε ειναι ο κλασσικος καπουτσινο/

Το απογευμα κατα τις 6 ειναι must το καφε nero στο soho.
Καθηστε κοντα στη τζαμαρια και απολαυστε τον κοσμο μου περναει(διοτι ειμαστε ελληναρες και σχολιαζουμε)
Θα δειτε καθε καρυδιας καρυδι τι να λεμε.Χαμος καθε βραδυ.Τρελαθηκα τωρα το απογευμα αυριο θα ξαναπαω σιγουρα!!!1.7 λιρες ο καπουτσινο!!!Στην καρδια του σοχο και στην oxford street!!

Aντε γεια ελλαδιτσα!!Αντε γεια!!!Καθε χρονο απο δω και περα λονδινο.

Περιττο να σας πω οτι τα primark εχουν τρελες προσφορες.
Πιστευω ειναι ο παραδεισος μιας γυναικας που σεβεται τον εαυτο της.
Εγω δυστυχως επρεπε να παω να ακολουθησω...Εκατσα 3 ωρες εκει μεσα.Φυγαμε με 100 λιρες ψωνια αλλα πηραμε της παναγιας τα ματια.
Η γυναικα γοβες με 6 λιρες!@Πως???!!!!!6 ναι.

Γενικα το λΟνδινο προσφερεται για ατελειωτο shopping.

Αυριο εχει portobello και μεθαυριο camden.
Εχουν περασει 3 μρες και νιωθω σα να ειμαι εδω 1 μηνα.
Απιστευτο.Ο κοσμος ειναι παρα μα παρα πολυς

ΕΙναι απλά ο παραδεισος μιας γυναικας που σεβεται τον εαυτο της.

Η εταιρεια που ταξιδεψα η Blue air μια χαρα.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
ρε τριχόπτωση θα μας καραφλιάσεις λέμε:haha::haha: δοκίμασε κι ένα κις λορέν στα paul:D

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Βρε τριχόπτωση τι να πρωτοσχολιάσω από αυτό το κείμενο!

Πρώτα πρώτα ο καφές στο Λονδίνο γενικά δεν είναι ιδιαίτερα ακριβος. Πάνω από 2 λίρες καπουτσίνο δεν ήπια πουθενά όσο ήμουν εκεί. Καλό και το νέρο, το δοκίμασα ένα πρωί, αλλά θα βρεις και άλλα αξιόλογα μαγαζιά για καφέ, με ανάλογες τιμές (Paul, le pain quotidien, pret a manger ktl) Δεν είναι ανάγκη να πηγαίνεις συνέχεια στο ίδιο!!!

Έπειτα για το φαγητό. Το Σόχο (και ειδικά η Chinatown) βρίθει μαγαζιών Ότι-φας-πέντε-λίρες, τα περισσότερα όμως είναι αμφιβόλου ποιότητας.. και ειλικρινά, αν έχω πέντε μέρες στο Λονδίνο, θα προτιμήσω να δώσω 20-25 £ ίσως και παραπάνω και να φάω σαν άνθρωπος, παρά 5£ και να αναρωτιέμαι αν τρώω γάτα, σκύλο κτλ και αν είναι τουλάχιστον ο σκύλος ντόπιος λονδρέζικος ή αν είναι εισαγωγής από την Κίνα, σχιστομάτης...

Οι φίλοι μου φοιτητές εκεί έχουν γυρίσει όλες αυτές τις προσφορές, πίστεψε με, αλλά αυτοί ΖΟΥΝ εκεί οπότε είναι λογικό να ψάχνουν τέτοιες λύσεις. Για λίγες μέρες που θα πάει κάποιος, ναι, μπορεί να φάει αξιοπρεπώς με γύρω στο 25λιρο, χωρίς υπερπαραγωγές αλλά και χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα. ΑΥΤΑ ψάχνουμε και όχι τις προσφορές που διαφημίζονται έτσι κι αλλιώς στις βιτρίνες των μαγειριών.
Είδηση επίσης θα είναι να μας πεις, πχ, για τη happy hour ενός καλού εστιατορίου, που συνήθως δεν τρως γιατί είναι ακριβό (ναι, οι φοιτητές τα κυνηγάνε ΚΑΙ αυτά.. μπατίρηδες λέμε :D)

Οσο για το ότι, κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, πρέπει να σηκώσει το μισό Λονδίνο, πρώτη φορά ανακαλύπτω ότι έχω τόσο χαμηλό αυτόσεβασμό...

ΥΓ. Εκεί που θα είσαι στο Σοχο κάνε μια στάση στο Busaba Thai Restaurant London στη Wardour Str. θα δώσεις παραπάνω από τα διπλά που θα έδινες στην Chinatown αλλά πιστεψε με θα ξεχάσεις το "ότι πάρεις εκατό"

XRISTOS71

Member
εισαι θυσαυρός γνωσεων trixoptosi
εισαι εκει που πρεπει την καταλληλη ώρα και επειδη παω λονδίνο σε 2 βδομαδες θελω τα φωτα σου

Το στοκ της burberry αποδειχθηκε κατωτερο των προσδοκιων μου.
Παιρνεις μετρο μεχρι σταθμο bethnal green και απο εκει παιρνεις το 106 για κανα 8-9 στασεις.Απο κει ειναι 200 μετρα με τα ποδια.

Τα μπλουζακι τα μακο 35 λιρες και αντρικα και γυναικεια.
ΟΙ ομπρελες 50 λιρες.
Οι καπαρντινες εχουν 499 λιρες απο 700 λιρες τιμη.
Στην ελλαδα εχουν 1200 ευρω.
Το θεμα ειναι οτι απο ειναι ακριβα σχετικα/Χαμος απο κινεζους και σχιστοματηδες στο στοκ!!
ποιες ηταν οι προσδοκίες σου δηλαδή ??? παζάρια δεν έκανες καθόλου ???

Επειδη παλαιοτερα διαβασα για προτασεις φαγητου πολυεξοδες και επιδη πρεπει κανποια στιγμη καποιοι να καταλαβουν οτι δεν επισκεπτεται ο μεσος Ελληνας το Λονδινο με 2000 ευρω στην τσεπη,πληροφορω οτι εφαγα στην καρια του soho με 6.5 λιρες as much as you can eat δηλαδη οσο μα οσο ηθελα με 6.5 λίρες σε thai-chinese.31 old compton street.Kαι στα 30 μετρα το cafe nero για espresso cappuccino και κουτσομπολιο!!!

Πεστα χρυσόστομε που πανε και δίνουν ενα τσουβαλι λίρες για να φάνε στο
momo ,στο gaucho , στο Princi και στα άλλα πανακριβα του λονδίνου ..
το κουτσομπολιο ειναι δωρεάν αν παρεις small espresso η ειναι στον standart εξοπλισμό και στο μεγαλύτερο μεγεθος

Το απογευμα κατα τις 6 ειναι must το καφε nero στο soho.
Καθηστε κοντα στη τζαμαρια και απολαυστε τον κοσμο μου περναει(διοτι ειμαστε ελληναρες και σχολιαζουμε)
Θα δειτε καθε καρυδιας καρυδι τι να λεμε.Χαμος καθε βραδυ.Τρελαθηκα τωρα το απογευμα αυριο θα ξαναπαω σιγουρα!!!1.7 λιρες ο καπουτσινο!!!Στην καρδια του σοχο και στην oxford street!!
αν δεν βρισκω τραπεζι δίπλα στην τζαμαρία και εχει μόνο εξω απο της τουαλετες να κατσω η να κανω καμια βόλτα και να ξαναπροσπαθησω ..
αν και μεταξυ μας ξερω απο πρωτο χέρι οτι οι τουαλετες στο λονδίνο μυρίζουν κανελα -τριαντάφυλλο οποτε δεν εχω προβλημα με κακοσμίες :D

ΕΠισης απο τουρκικο με 4.5 λιρες εφαγα 1 μεριδα kebab.Κατι σαν τζατζικι σε μπολ,σαλτσα,ενα αλλο σαν σαλατα και πιτες κομμενες.
Επααναλμανω 4.5 λιρες
τουρκικο λεω να δοκιμάσω κατευθειαν στην Κωνσταντινούπολη την ανοιξη
με 4,5 λίρες δεν σου κρυβω οτι το φοβάμαι λίγο μην ζωντανεψει το kebab και μου φύγει απο το πιάτο :roll:
Περιττο να σας πω οτι τα primark εχουν τρελες προσφορες.
Πιστευω ειναι ο παραδεισος μιας γυναικας που σεβεται τον εαυτο της.
Εγω δυστυχως επρεπε να παω να ακολουθησω...Εκατσα 3 ωρες εκει μεσα.Φυγαμε με 100 λιρες ψωνια αλλα πηραμε της παναγιας τα ματια.
Η γυναικα γοβες με 6 λιρες!@Πως???!!!!!6 ναι.
εσυ μαλλον κέρδισες που πήγες μαζι για 3 ωρες
σήκωσες ολο το μαγαζί με 100!!!! λίρες και εφυγες κύριος

εγω εχω προβλημα με την γυναίκα μου όμως γιατι θελει να την παω να ψωνίσει στην BOND street και στην Regent street
τι να κανω πές μου :shock::shock:

Αυριο εχει portobello και μεθαυριο camden.
Εχουν περασει 3 μρες και νιωθω σα να ειμαι εδω 1 μηνα.
Απιστευτο.Ο κοσμος ειναι παρα μα παρα πολυς
ΕΙναι απλά ο παραδεισος μιας γυναικας που σεβεται τον εαυτο της
έχει όντως τόσο πολύ κόσμο οσο περγράφεις ???
για μενα μάλλον θα ειναι εφιάλτης οικονομικός το λονδίνο

θερμη παράκληση : περιμενω νεα ανταπόκριση απο λονδίνο για hot tips και low budget αγορές !!!

Last edited by a moderator:

trixoptosi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλδίβες
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
Μην ξεχνατε ενα πραγμα:

Δεν τρωω οπου λαχει αλλα οπου μου πει ο ξαδερφος μου που ειναι 10 χρονια τωρα Λονδινο.
Ξεχασα να αναφερω και το Rodizio Rico: Brazilian restaurants in London
Γυρνανε απο πανω σου με τα ψητα και σκας στο φαι!!!

Mε 20 λιρες τρως οσο θες.
Πειτε μου αν κανω εδω εκπτωση στην ποιοτητα...Δε νομιζω...
Ασε μου μετα upper steet γινεται χαμος.

Οσο για το pret a manger δε μου αρεσε καθολου.
Ο καπουτσινο ηταν κατι σαν καπουτσινο και ο εσπρεσσο εκοψε σε 10 δευτερολεπτα.

trixoptosi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλδίβες
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
εσυ μαλλον κέρδισες που πήγες μαζι για 3 ωρες
σήκωσες ολο το μαγαζί με 100!!!! λίρες και εφυγες κύριος

εγω εχω προβλημα με την γυναίκα μου όμως γιατι θελει να την παω να ψωνίσει στην BOND street και στην Regent street
τι να κανω πές μου :shock::shock:

έχει όντως τόσο πολύ κόσμο οσο περγράφεις ???
για μενα μάλλον θα ειναι εφιάλτης οικονομικός το λονδίνο

θερμη παράκληση : περιμενω νεα ανταπόκριση απο λονδίνο για hot tips και low budget αγορές !!!

Μα γιατι νομιζεις οτι στη regent street ειναι ακριβοτερα?
Σε πληροφορω οτι ειναι λιγο χαμηλοτερα απο ελλαδα.
Δυστυχως κι εκει προχθες ελιωσα...Αλλα ανοιξαν και τα ματια μου..:bleh:

Σε πληροφορω οτι κεντρικα μια χαρα τιμες εχει.
Εκτος απο τα επωνυμα που ειναι περιπου τα ιδια και ισως λιγο χαμηλοτερα απο ελλαδα.

Για αθλητικα ειδη ΠΡΙΝ ΨΩΝΙΣΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ απο καταστηματα της nike κλπ να πατε στο sportsdirect.com στην oxford street

Θα το αδειασετε στανταρ.Εχει εκπτωση σχεδον 70% στα πάντα!!

Oso για το αν περιμενα διαφορετικες τιμες στη burberry ναι περιμενα περιπου 70% και ειδα 20-40%.

trixoptosi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλδίβες
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
Ότι-φας-πέντε-λίρες, τα περισσότερα όμως είναι αμφιβόλου ποιότητας.. και ειλικρινά, αν έχω πέντε μέρες στο Λονδίνο, θα προτιμήσω να δώσω 20-25 £ ίσως και παραπάνω και να φάω σαν άνθρωπος, παρά 5£ και να αναρωτιέμαι αν τρώω γάτα, σκύλο κτλ και αν είναι τουλάχιστον ο σκύλος ντόπιος λονδρέζικος ή αν είναι εισαγωγής από την Κίνα, σχιστομάτης...

Οι φίλοι μου φοιτητές εκεί έχουν γυρίσει όλες αυτές τις προσφορές, πίστεψε με, αλλά αυτοί ΖΟΥΝ εκεί οπότε είναι λογικό να ψάχνουν τέτοιες λύσεις. Για λίγες μέρες που θα πάει κάποιος, ναι, μπορεί να φάει αξιοπρεπώς με γύρω στο 25λιρο, χωρίς υπερπαραγωγές αλλά και χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα. ΑΥΤΑ ψάχνουμε και όχι τις προσφορές που διαφημίζονται έτσι κι αλλιώς στις βιτρίνες των μαγειριών.
Είδηση επίσης θα είναι να μας πεις, πχ, για τη happy hour ενός καλού εστιατορίου, που συνήθως δεν τρως γιατί είναι ακριβό (ναι, οι φοιτητές τα κυνηγάνε ΚΑΙ αυτά.. μπατίρηδες λέμε :D)
"

Μα αληθεια πιστευεις οτι για να φας ποιοτικα στο Λονδινο πρεπει να εχεις για γευμα 25-30 λιρες στην τσεπη?
Εικονικη πραγματικοτητα...

Οι φοιτητες που εσυ περιγραφεις ως μπατηριδες( με δοση γελιου) σε πληροφορω οτι εχουν φαει σε ολα αυτα και μπορουν να κατλαβουν τι εχει καλο value for money και τι οχι.
Και για μενα αυτο εχει αξια.Το value for money

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.602
Μέλη
39.346
Νεότερο μέλος
karatzas