• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Καλοκαιρινές διακοπές με παιδιά

Καλημέρα!
Έφτασε επιτέλους η ώρα για να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τις καλοκαιρινές διακοπές.. Έχουν ακουστεί στο σπίτι κάποιες ιδέες όλες διαφορετικές μεταξύ τους και έχω μπερδευτεί. Λοιπόν η αφετηρία μας είναι Αλεξανδρούπολη, τα παιδιά 8 και 6 ετών, σχετικά υπομονετικά κατά τις μετακινήσεις.
Ο σύζυγος και η μικρή θέλουν Λήμνο, εγώ δεν τρελάθηκα, όχι γιατί δεν μου αρέσει, ίσα ίσα είναι υπέροχη, αλλά πήγαμε προπερσι.. Δεν θέλω διακοπές στο ίδιο μέρος δυο φορές και είπα να πάμε λιγότερες μέρες Λήμνο και να το συνδυάσουμε με Σαμοθράκη που δεν έχουμε πάει ποτέ με τα παιδιά.
Εφικτό;;
Ο γιος θέλει να πάμε Αθήνα, που επίσης δεν έχει ξαναπάει. Με τι θα μπορούσαμε να το συνδυάσουμε;;
Θα ήθελα να ακούσω γνώμες και προτάσεις για τις δύο τόσο διαφορετικές εναλλακτικές.. και διαφορετικές προτάσεις δέκτες, μπορεί τελικά να βρούμε κάτι άλλο που θα συγκλίνουν όλων οι επιθυμίες.

varioAthens

Member
Να φερεις το παιδι Αθηνα αφου το θελει… Πλακα-Μοναστηρακι και μετα ολο το παραλιακο μετωπο μεχρι και Σουνιο ειναι πανεμορφα σημεια ακομα και με την καλοκαιρινη ζεστη. Επισης, θα εχετε απειρους συνδυασμους με νησια ειτε του Αργοσαρωνικου ειτε Κυκλαδες.

Και εγώ θα συμφωνήσω με τη Δευτέρη λύση κυριως αν δεν έχουν δει τα παιδιά ξανά την Αθήνα. Θα κάνετε όλα τα κλασικά τουριστικά Ακρόπολη, πλάκα, αγορά, αρχαιολογικό μουσειο, μουσειο Ακρόπολης, φυσικής ιστορίας αν θέλουν τα παιδιά κλπ και μετά θα βρείτε νησί για τις υπόλοιπες μέρες, όπου οι επιλογές είναι πολλές. Είτε στον Αργοσαρωνικο είτε στις Κυκλάδες. Απλά για τα νησιά ψαχτειτε όσο πιο αεαα γίνεται γιατί ειδικά τα κοντινά στην Αθήνα κλείνουν πολύ νωρίς και μένουν διαθέσιμα μόνο καταλύματα πανάκριβα.

McElk

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μονοδένδρι, Ζαγοροχώρια
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Μπορείτε να συνδυάσετε τις επιθυμίες όλων.
Πάτε Σαμοθράκη για 3 μέρες, από εκεί Λήμνο για άλλες 4 και με το καράβι για Λαύριο (Αθήνα). Επιστροφή οδικά.

Σαμοθράκη - Λήμνο και Λήμνο - Λαύριο έχει σύνδεση μέρα παρά μέρα το καλοκαίρι.

varioAthens

Member
Μπορείτε να συνδυάσετε τις επιθυμίες όλων.
Πάτε Σαμοθράκη για 3 μέρες, από εκεί Λήμνο για άλλες 4 και με το καράβι για Λαύριο (Αθήνα). Επιστροφή οδικά.

Σαμοθράκη - Λήμνο και Λήμνο - Λαύριο έχει σύνδεση μέρα παρά μέρα το καλοκαίρι.
Κουραστηκα ηδη 😜

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.000
Μέλη
39.711
Νεότερο μέλος
vasia123

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα