Παιδια καλησπέρα απο ενα νιούμπι στο travelstories!!! Διαβαζω εδω και ώρα τα μηνυματα εδω αλλα ειναι πάρα πολλά!! Πάω Λονδίνο την Τριτη και γυρνάω Δευτερα!! 6 νύχτες δηλαδή! Έχω σκοπό να παω σε: Madame Tussaud's, London eye, London Aquarium, Dungeons, St Paul's cathedral, Μουσειο επιστημών, Ζωολογικό κήπο και ένα θέατρο! Εκτός απο αυτά, θέλω να παω Oxford κτλ για ψώνια,Camden, Hyde park και γενικά για περπάτημα!! Κι άμα τα προλάβω όλα αυτα να σας γράψω ε΄;;; )) Εχει κανεις κατι πιο ιδιαιτερο απο αυτα να προτεινει για να δω που δεν πρεπει να χασω;;
Επίσης θέλω βοήθεια για φαγητο! Δε θέλουμε να χαλασουμε πολλα λεφτα σε φαγητο! Απλά και οικονομικα!! Εχετε καμια προταση για συγκεκριμενα μαγαζια;;
Και τέλος θέλω να κανω και ενα τρενακι...απο τα μεγαλα...ξερετε...οχι σαν και του allou fun park!! Ξέρετε αν υπάρχει κανένα τέτοιο;;
Ευχαριστώ πολύ και συγγνωμη αν σας ζάλισα ακόμα δε γραφτηκα εδώ!! ))
Επίσης θέλω βοήθεια για φαγητο! Δε θέλουμε να χαλασουμε πολλα λεφτα σε φαγητο! Απλά και οικονομικα!! Εχετε καμια προταση για συγκεκριμενα μαγαζια;;
Και τέλος θέλω να κανω και ενα τρενακι...απο τα μεγαλα...ξερετε...οχι σαν και του allou fun park!! Ξέρετε αν υπάρχει κανένα τέτοιο;;
Ευχαριστώ πολύ και συγγνωμη αν σας ζάλισα ακόμα δε γραφτηκα εδώ!! ))