GTS
Member
Δε ξέρω τι παίζει με τη μάρκα αυτή, αλλά λίγο πριν τη Piccadilly στη Haymarket str. είχε μια ουρά από γιαπωνέζους, σε ένα μαγαζί-γιαπί και πρέπει να ήταν (να γίνει?) το Burberry's....
Μαζί σου! Συμφωνώ και επαυξάνω!Χρηστο κολλαρο στο λαιμο, αλλα τα PR σου τα κανεις!!
βρε παιδια αφηστε τις αλυσιδες με τα επωνυμα και μπειτε στο κλιμα των εορτων.
πηγαιντε στο vinopolis για wine tasting και μετα ξεχυθειτε λιγωμενοι στην borough market για να δοκιμασετε την μεγαλυτερη ποικιλια gourmet τυριων, μεσα στο κρυο !!
Paradise!!
Borough Market | Home
ποιες ηταν οι προσδοκίες σου δηλαδή ??? παζάρια δεν έκανες καθόλου ???Το στοκ της burberry αποδειχθηκε κατωτερο των προσδοκιων μου.
Παιρνεις μετρο μεχρι σταθμο bethnal green και απο εκει παιρνεις το 106 για κανα 8-9 στασεις.Απο κει ειναι 200 μετρα με τα ποδια.
Τα μπλουζακι τα μακο 35 λιρες και αντρικα και γυναικεια.
ΟΙ ομπρελες 50 λιρες.
Οι καπαρντινες εχουν 499 λιρες απο 700 λιρες τιμη.
Στην ελλαδα εχουν 1200 ευρω.
Το θεμα ειναι οτι απο ειναι ακριβα σχετικα/Χαμος απο κινεζους και σχιστοματηδες στο στοκ!!
Επειδη παλαιοτερα διαβασα για προτασεις φαγητου πολυεξοδες και επιδη πρεπει κανποια στιγμη καποιοι να καταλαβουν οτι δεν επισκεπτεται ο μεσος Ελληνας το Λονδινο με 2000 ευρω στην τσεπη,πληροφορω οτι εφαγα στην καρια του soho με 6.5 λιρες as much as you can eat δηλαδη οσο μα οσο ηθελα με 6.5 λίρες σε thai-chinese.31 old compton street.Kαι στα 30 μετρα το cafe nero για espresso cappuccino και κουτσομπολιο!!!
Πεστα χρυσόστομε που πανε και δίνουν ενα τσουβαλι λίρες για να φάνε στο
momo ,στο gaucho , στο Princi και στα άλλα πανακριβα του λονδίνου ..
το κουτσομπολιο ειναι δωρεάν αν παρεις small espresso η ειναι στον standart εξοπλισμό και στο μεγαλύτερο μεγεθος
αν δεν βρισκω τραπεζι δίπλα στην τζαμαρία και εχει μόνο εξω απο της τουαλετες να κατσω η να κανω καμια βόλτα και να ξαναπροσπαθησω ..Το απογευμα κατα τις 6 ειναι must το καφε nero στο soho.
Καθηστε κοντα στη τζαμαρια και απολαυστε τον κοσμο μου περναει(διοτι ειμαστε ελληναρες και σχολιαζουμε)
Θα δειτε καθε καρυδιας καρυδι τι να λεμε.Χαμος καθε βραδυ.Τρελαθηκα τωρα το απογευμα αυριο θα ξαναπαω σιγουρα!!!1.7 λιρες ο καπουτσινο!!!Στην καρδια του σοχο και στην oxford street!!
αν και μεταξυ μας ξερω απο πρωτο χέρι οτι οι τουαλετες στο λονδίνο μυρίζουν κανελα -τριαντάφυλλο οποτε δεν εχω προβλημα με κακοσμίες
τουρκικο λεω να δοκιμάσω κατευθειαν στην Κωνσταντινούπολη την ανοιξηΕΠισης απο τουρκικο με 4.5 λιρες εφαγα 1 μεριδα kebab.Κατι σαν τζατζικι σε μπολ,σαλτσα,ενα αλλο σαν σαλατα και πιτες κομμενες.
Επααναλμανω 4.5 λιρες
με 4,5 λίρες δεν σου κρυβω οτι το φοβάμαι λίγο μην ζωντανεψει το kebab και μου φύγει απο το πιάτο :roll:
εσυ μαλλον κέρδισες που πήγες μαζι για 3 ωρεςΠεριττο να σας πω οτι τα primark εχουν τρελες προσφορες.
Πιστευω ειναι ο παραδεισος μιας γυναικας που σεβεται τον εαυτο της.
Εγω δυστυχως επρεπε να παω να ακολουθησω...Εκατσα 3 ωρες εκει μεσα.Φυγαμε με 100 λιρες ψωνια αλλα πηραμε της παναγιας τα ματια.
Η γυναικα γοβες με 6 λιρες!@Πως???!!!!!6 ναι.
σήκωσες ολο το μαγαζί με 100!!!! λίρες και εφυγες κύριος
εγω εχω προβλημα με την γυναίκα μου όμως γιατι θελει να την παω να ψωνίσει στην BOND street και στην Regent street
τι να κανω πές μου
έχει όντως τόσο πολύ κόσμο οσο περγράφεις ???Αυριο εχει portobello και μεθαυριο camden.
Εχουν περασει 3 μρες και νιωθω σα να ειμαι εδω 1 μηνα.
Απιστευτο.Ο κοσμος ειναι παρα μα παρα πολυς
ΕΙναι απλά ο παραδεισος μιας γυναικας που σεβεται τον εαυτο της
για μενα μάλλον θα ειναι εφιάλτης οικονομικός το λονδίνο
θερμη παράκληση : περιμενω νεα ανταπόκριση απο λονδίνο για hot tips και low budget αγορές !!!
εσυ μαλλον κέρδισες που πήγες μαζι για 3 ωρες
σήκωσες ολο το μαγαζί με 100!!!! λίρες και εφυγες κύριος
εγω εχω προβλημα με την γυναίκα μου όμως γιατι θελει να την παω να ψωνίσει στην BOND street και στην Regent street
τι να κανω πές μου
έχει όντως τόσο πολύ κόσμο οσο περγράφεις ???
για μενα μάλλον θα ειναι εφιάλτης οικονομικός το λονδίνο
θερμη παράκληση : περιμενω νεα ανταπόκριση απο λονδίνο για hot tips και low budget αγορές !!!
Ότι-φας-πέντε-λίρες, τα περισσότερα όμως είναι αμφιβόλου ποιότητας.. και ειλικρινά, αν έχω πέντε μέρες στο Λονδίνο, θα προτιμήσω να δώσω 20-25 £ ίσως και παραπάνω και να φάω σαν άνθρωπος, παρά 5£ και να αναρωτιέμαι αν τρώω γάτα, σκύλο κτλ και αν είναι τουλάχιστον ο σκύλος ντόπιος λονδρέζικος ή αν είναι εισαγωγής από την Κίνα, σχιστομάτης...
Οι φίλοι μου φοιτητές εκεί έχουν γυρίσει όλες αυτές τις προσφορές, πίστεψε με, αλλά αυτοί ΖΟΥΝ εκεί οπότε είναι λογικό να ψάχνουν τέτοιες λύσεις. Για λίγες μέρες που θα πάει κάποιος, ναι, μπορεί να φάει αξιοπρεπώς με γύρω στο 25λιρο, χωρίς υπερπαραγωγές αλλά και χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα. ΑΥΤΑ ψάχνουμε και όχι τις προσφορές που διαφημίζονται έτσι κι αλλιώς στις βιτρίνες των μαγειριών.
Είδηση επίσης θα είναι να μας πεις, πχ, για τη happy hour ενός καλού εστιατορίου, που συνήθως δεν τρως γιατί είναι ακριβό (ναι, οι φοιτητές τα κυνηγάνε ΚΑΙ αυτά.. μπατίρηδες λέμε )
"