Zinopoulo
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Έλα ντε...
Εγώ πέρυσι είχα δει το Deathtrap και με ενθουσίασε, με τιμή εισητηρίου τις 35 λίρες και θέσεις κεντρικότατες στην πλατεία..Αλλά δεν ξέρω αν θα παίζεται και φέτος..:roll:
Αν είστε 5 άτομα καλύτερα να κλείσετε απο πρινaggelikiio said:Η αλήθεια είναι πως ναι μου φάνηκαν πολλές οι 45 λίρες!!! και χωρίς να ξέρω καν αν θα είναι θέσεις που θα βλέπω γιατί από τις 45 ξεκινούσαν.... θα είμαστε 5 άτομα και φοβάμαι πως δεν 8α μπορέσουμε να βρούμε εισιτήρια την ίδια μέρα. τι λέτε 8α χρειαστεί να κλείσω??
Των φρονίμων τα παιδιά Αξίζει σίγουρα να δεις μια παράσταση στο Λονδίνο οπότε φρόντισέ το!τους άθλιους θέλω να δω εχω ακουσει οτι είναι καταπληκτικό!!! μάλλον θα κλείσω εισιτήρια για να είμαι σίγουρη, γιατί 5 άτομα δεν θα βρούμε τελευταία στιγμή!
Ναι, είναι εξαιρετική παράσταση. Γενικώς για εισιτήρια παραστάσεων/θεαμάτων στο Λονδίνο, το site είναι Tickets for concerts, theatre, football, family days out. Official Ticketmaster Siteτους άθλιους θέλω να δω εχω ακουσει οτι είναι καταπληκτικό!!! μάλλον θα κλείσω εισιτήρια για να είμαι σίγουρη, γιατί 5 άτομα δεν θα βρούμε τελευταία στιγμή!
Δεν λένε τίποτα σχετικό στο e-mail τους. Λένε μόνο ότι περιμένουν να τους απαντήσω για να προχωρήσουν στη συναλλαγή.Αν δεν δεχτεις να προκαταβαλεις το 30% τι γινεται; Θα σε χρεωσουν;
Η κράτηση είναι για δυο εβδομάδες τον Οκτώβριο. Ακυρώσεις μπορούν να γίνουν μέχρι 48 ώρες πριν την ημερομηνία άφιξης, διαφορετικά χρεώνουν μία διανυκτέρευση.Γενικα για ποτε ειναι η κρατηση και ποια η πολιτικη ακυρωσης;
Ε ωραια τοτε. Θα τους στειλεις email και θα τους ρωτησεις αφου στο confirmation εχουν αυτην την πολιτικη ακυρωσης (ελπιζω να τα χεις αυτα στο mail της κρατησης και να μην τα διαβασες απο καποια σελιδα τυπου booking.com) γιατι χρειαζονται 30%;Δεν λένε τίποτα σχετικό στο e-mail τους. Λένε μόνο ότι περιμένουν να τους απαντήσω για να προχωρήσουν στη συναλλαγή.
Μάλλον εάν δεν δεχτώ θα ακυρώσουν την κράτηση.
Η κράτηση είναι για δυο εβδομάδες τον Οκτώβριο. Ακυρώσεις μπορούν να γίνουν μέχρι 48 ώρες πριν την ημερομηνία άφιξης, διαφορετικά χρεώνουν μία διανυκτέρευση.