• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Οδηγός: Λονδίνο

paefstra

Member
Ποιος είναι ο οικονομικότερος τρόπος ώστε να μην έχει είτε καθόλου είτε ελάχιστες κρατήσεις όταν βάζω τα λεφτά και όταν τα παίρνει εκείνη στο Λονδίνο?
Δες την περίπτωση αγγλικής τράπεζας με υποκατάστημα στην Ελλάδα (π.χ HSBC). Αν ανοίξει εδώ καταθετικό λογαριασμό, μπορεί να κάνει ανάληψη από το εκεί ΑΤΜ της ίδιας τράπεζας χωρίς προμήθειες από τα λεφτά που καταθέτεις στο λογαριασμό της. Το κάνω όταν ταξιδεύω όπου έχει υποκατάστημα.
(άντε, σου 'φεξε με την αδερφή εκεί, όλο πήγαινε - έλα θα είσαι...)

paefstra

Member
Ευχαριστώ πολύ! Θα ακολουθήσω λοιπόν τη συμβουλή σου και την προηγούμενη ημέρα θα πάω στο Kings' Cross να κλείσω τα εισιτήρια.
Κλείσε όσο νωρίτερα μπορείς, όχι απλά την προηγούμενη για καλύτερη τιμή. Το ταξίδι αυθημερόν είναι πολύ φθηνότερο, όπως και το ταξίδι Σαββατοκύριακο ή εκτός των ωρών που μετακινείται ο μεγάλος όγκος επιβατών, δηλαδή αποφεύγεις πρωί και απόγευμα.
Ρίξε κι εδώ μια ματιά, νομίζω ότι μπορείς να κλείσεις τα εισιτήρια από τώρα και να τα λάβεις με email. http://www.mytrainticket.co.uk/

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Ξέρει κανείς αν το National Geographic Cafe έχει κλέισει ή έχει μεταφερθεί απο την Regent Str.? Το έψαξα εκεί αλλά δεν το βρήκα...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ξέρει κανείς αν το National Geographic Cafe έχει κλέισει ή έχει μεταφερθεί απο την Regent Str.? Το έψαξα εκεί αλλά δεν το βρήκα...

Εχει μεταφερθει απεναντι απο το Harrods στο πρωην food hall of Harrods.

aggelikiio

Member
Επόμενο Ταξίδι
Madrid
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Γεια σας! πρόκειται να ταξιδέψω στο london τα χριστούγεννα και έκλεισα δωμάτια στην bayswater! θέλω να ρωτήσω αν είναι καλή περιοχή, και επειδή σκέφτομαι να αλλάξω ξενοδοχείο ποία άλλη περιοχή θα μου προτείνατε??

mad4paok

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟΥΜΠΑ-ΙΡΑΝ-ΚΑΜΠΟΤΖΗ-ΝΑΜ
Γεια σας! πρόκειται να ταξιδέψω στο london τα χριστούγεννα και έκλεισα δωμάτια στην bayswater! θέλω να ρωτήσω αν είναι καλή περιοχή, και επειδή σκέφτομαι να αλλάξω ξενοδοχείο ποία άλλη περιοχή θα μου προτείνατε??
Μια χαρά περιοχή είναι το bayswater, έχω μείνει και εγώ εκεί πέρα. Έχει κίνηση και τις βραδυνές ώρες, συν τα πολλά εστιατόρια που μπορείς να φας! Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις!

aggelikiio

Member
Επόμενο Ταξίδι
Madrid
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
κατάλαβα και εγώ οτι είναι καλή περιοχή απλώς δεν είναι καλό το hotel που έκλεισα και ολα είναι πανάκριβα εκεί γύρω που κοιτουσα!! μου είπαν για ενα στον σταθμό/περιοχή δν ξέρω golders green είναι καλά εκεί?

manelaki

Member
κατάλαβα και εγώ οτι είναι καλή περιοχή απλώς δεν είναι καλό το hotel που έκλεισα και ολα είναι πανάκριβα εκεί γύρω που κοιτουσα!! μου είπαν για ενα στον σταθμό/περιοχή δν ξέρω golders green είναι καλά εκεί?

Ουτε να το σκεφτεσαι! Δεν εχω παει αλλα ειδα το χαρτη και ειναι πιο μακρυα κι απ'το Camden! Και απ'αυτη που λες περναει μια μονο γραμμη, η μαυρη!

awww.englishlanguagecollege.co.uk_images_underground_map.jpg

Λοιπον, εγω ειχα μεινει σε μια γειτονια κοντα στη σταση "Goldhawk road", μια σταση πανω απ'τη "Hammersmith". Στη Hammersmith πηγαινα και με τα ποδια ανετα και απ'αυτην περνανε 3 διαφορετικες γραμμες. Αν πηγαινα ξανα θα εμενα παλι καπου εκει τριγυρω, μου αρεσε και με εξυπηρετουσε. Αν σε ενδιαφερει να τριγυρνας το βραδυ να τσεκαρεις και τα νυχτερινα λεωφορεια που περνανε απ'το ξενοδοχειο σου, θα σε εξυπηρετησουν πολυ.

Αυτος ο χαρτης θα σε βοηθησει πολυ:

http://www.tfl.gov.uk/assets/downloads/large-print-tube-map.pdf

manelaki

Member
Εβαλα ενδεικτικα μια ημερομηνια κοντα στα Χριστουγεννα.

Δες αυτο: Booking.com: Comfotel BLU, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο - 20 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!
Καθαριοτητα εχει 8,1!!! Απ'τα πιο φθηνα και με καλες βαθμολογιες.

Και μετα αλλαξε ημερομηνιες και δες εδω:Booking.com: 44 ξενοδοχεία σε Λονδίνο Hammersmith and Fulham. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!

Ειναι ολα κοντα στη περιοχη που σου ειπα. Οσο πιο κοντα στο μετρο τοσο καλυτερα.

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Το Golders Green τα σπάει σαν περιοχή αλλά όντως είναι μακριά (και κάπως μοναχικά). Η ζώνη 3 θα σε διαλύσει στα εισιτήρια

manelaki

Member
Ασε που στη μαυρη γραμμη θες μονο 10' στο ανεβα-κατεβα τις σκαλες! :haha: Μιλαμε για το μεγαλυτερο βαθος απ'ολες!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.634
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom