Δεν έχω πάει στο συγκεκριμένο απλά έχω πάει σε ice bar στο Όσλο. Είναι ένα παγωμένο μέρος με καθίσματα, τραπέζια και διακόσμιση από πάγο και σου δίνουν το ποτό σου σε ποτήρι από πάγο. Μένεις μέσα για max 45 λεπτά. Δεν ξετρελάθηκα να πω την αλήθεια οπότε μιας και το Λονδίνο προσφέρει τόσα άλλα πράγματα, προτείνω να το αφήσεις για άλλη φορά.Καλησπέρα σε όλους! Έψαξα πληροφορίες στο forum για το absolut ice bar στο Λονδίνο αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό. Έχει πάει κανείς? Αν μπορεί κάποιος ας μου δώσει πληροφορίες...αξίζει τον κόπο, ή θα χάσω το χρόνο μου -που θα είναι πολύ περιορισμένος- και τα λεφτά μου...?
Έτσι όπως το περιγράφεις, μάλλον έπρεπε να πληρώνεσαι παρά να πληρώνεις για να το υποστείςΕίναι ένα παγωμένο μέρος με καθίσματα, τραπέζια και διακόσμιση από πάγο και σου δίνουν το ποτό σου σε ποτήρι από πάγο. Μένεις μέσα για max 45 λεπτά.
Τώρα που το λες δεν έχεις και άδικο! Και λεφτά να μην μου έδιναν έστω τζάμπα βρε αδερφέ Το θέμα είναι ότι για μια φορά οκ είναι μια εμπειρία. Απλά το Λονδίνο έχει τόσα να δεις και τόσα να κάνεις που δεν νομίζω ότι αξίζει να πάει κανείς σε ice bar..Έτσι όπως το περιγράφεις, μάλλον έπρεπε να πληρώνεσαι παρά να πληρώνεις για να το υποστείς
Τι να σου πω; Αν σκασεις στο Λονδινο και θελησεις ενα μερος για να ξεπαγιασεις πηγαινε... Πιστευω πως ως τουριστρια θα εχεις αναγκη ενα μερος για να ζεσταθεις παρα να παγωσεις (σου δινουν βεβαια κατι ισοθερμικες στολες).Καλησπέρα σε όλους! Έψαξα πληροφορίες στο forum για το absolut ice bar στο Λονδίνο αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό. Έχει πάει κανείς? Αν μπορεί κάποιος ας μου δώσει πληροφορίες...αξίζει τον κόπο, ή θα χάσω το χρόνο μου -που θα είναι πολύ περιορισμένος- και τα λεφτά μου...?
Είναι κοντά στο oxford circus.Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώΚαλησπέρα σε όλους! Έψαξα πληροφορίες στο forum για το absolut ice bar στο Λονδίνο αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό. Έχει πάει κανείς? Αν μπορεί κάποιος ας μου δώσει πληροφορίες...αξίζει τον κόπο, ή θα χάσω το χρόνο μου -που θα είναι πολύ περιορισμένος- και τα λεφτά μου...?
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες squatz...νομίζω ότι με πείσατε! Μάλλον θα το αφήσω για την επόμενη φορά.