• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Οδηγός: Λονδίνο

aggelikiio

Member
Επόμενο Ταξίδι
Madrid
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Σας ευχαριστώ πολύ ολούς! απο αυτά που μου λέτε απορώ πως μου προτείναν να μείνω εκεί! manelaki παω london 26 με 30 δεκ κ ολα τα καλά hotels όπως βλέπω είναι ή κλεισμένα ή πανάκριβα!!! και όταν λεώ καλά εννοώ καθαρά και κοντά σε metro! Α και απαράβατος κανόνας τον συνταξιδιωτών μου οχι hotels με υπόγεια δωμάτεια!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Γεια σας! πρόκειται να ταξιδέψω στο london τα χριστούγεννα και έκλεισα δωμάτια στην bayswater! θέλω να ρωτήσω αν είναι καλή περιοχή, και επειδή σκέφτομαι να αλλάξω ξενοδοχείο ποία άλλη περιοχή θα μου προτείνατε??
Σε καταδίκασε κάποιος να πας εξορία?

aggelikiio

Member
Επόμενο Ταξίδι
Madrid
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Λοιπόν ευτυχώς που ρώτησα γιατί ήμουν έτοιμη να κλείσω εκεί!!! με βλέπω να μην αλλάζω hotel και απλώς να γκρινιάζω συνέχεια!!!! χχαχαχαχαχα!!!

manelaki

Member
Σας ευχαριστώ πολύ ολούς! απο αυτά που μου λέτε απορώ πως μου προτείναν να μείνω εκεί! manelaki παω london 26 με 30 δεκ κ ολα τα καλά hotels όπως βλέπω είναι ή κλεισμένα ή πανάκριβα!!! και όταν λεώ καλά εννοώ καθαρά και κοντά σε metro! Α και απαράβατος κανόνας τον συνταξιδιωτών μου οχι hotels με υπόγεια δωμάτεια!
Mαλλον δυσκολο να βρεις κατι καλο με λιγοτερο απο 100 ευρω.
Λονδινο και Χριστουγεννα μονο για 4 μερουλες θελει να βαλετε κατι παραπανω για να το ευχαριστηθειτε...
Σε ποιο εχεις κλεισει;

manelaki

Member
Eιναι πολλα τα σχολια, δεν τα διαβασα αλλα απο καθαριοτητα λεει καλη, και απο τοποθεσια. Μη γκρινιαζεις καθολου, πηγαινε, παρε και καμια μαξιλαροθηκη μαζι σου αν εισαι σιχασιαρα και ελπιζω να μη τα βρεις σκουρα. Ουτε εμενα με ικανοποιησε πολυ το καταλυμα μου στο Λονδινο αλλα καθολου δεν με επηρεασε μιας και το εβλεπα λιγοτερο απο 4 ωρες την ημερα :)

aggelikiio

Member
Επόμενο Ταξίδι
Madrid
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
θα ψάξω λίγο ακόμα και αν δεν καταφέρω τίποτα θα καταλήξω εκεί και ότι γίνει!!!τουλάχιστον θα είμαι σε καλή τοποθεσία...

aggelikiio

Member
Επόμενο Ταξίδι
Madrid
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
ΘΕΛΩ να πάω σε μια παράσταση αλλά δεν ξέρω που μπορώ να κλείσω! και μια σελίδα που βρήκα είχε εισιτήρια που ξεκινούσαν απο 45 λίρες νομίζω!!!έχει κάποιος να προτείνει κάτι??

XRISTOS71

Member
aggelikiio said:
ΘΕΛΩ να πάω σε μια παράσταση αλλά δεν ξέρω που μπορώ να κλείσω! και μια σελίδα που βρήκα είχε εισιτήρια που ξεκινούσαν απο 45 λίρες νομίζω!!!έχει κάποιος να προτείνει κάτι??

Σου φαίνονται πολλές οι 45 λίρες ;;
Σε παράσταση στο Λονδίνο θες να πας .

Δες και εδω
www.lastminute.com

manelaki

Member
Λοιπον κι εγω στο Λονδινο πηγα με πολυ λιγα χρηματα, αλλα αυτη την εμπειρια δεν ηθελα να τη χασω. Παρ'ολα αυτα δεν ειχα κλεισει απο πριν εισητηρια. Πηγα την ιδια μερα στο θεατρο και βρηκαμε εισητηρια με 25 λιρες το ενα. Οι θεσεις οπως μας ειπε η ταμιας ειχαν "περιορισμενη θεα". Ευτυχως τα πηραμε και ηταν μια χαρα. Ουσιαστικα οι θεσεις αυτες ειναι μπροστα απο ενα λεπτο κολωνακι.
Ειμασταν στο πρωτο εξωστη οποτε που και που απλα γερναμε λιγο τα κεφαλια μας για να δουμε καλυτερα αλλα για 25 λιρες ηταν μια χαρα. Μονο μια θεση που ειχε ακριβως μπροστα της το κολωνακι μου φανηκε κακη. Η παρασταση ηταν ε-ξαι-ρε-τι-κη! Ειδαμε το Φαντασμα της οπερας και την ιστορια του εργου δεν την ξεραμε αλλα ευτυχως τη καταλαβαμε μια χαρα. Εμπειρια που θα μεινει αξεχαστη… Αξιζε και με το παραπανω. Μη τη χασεις ακομα κι αν χρειαστει να δωσεις κατι παραπανω!

chrisbd

Member
τον Μάϊο που είχα πάει είδα και γω το Φάντασμα της Όπερας....Το εισητήριο το πήρα απο την Λέστερ Σκουέρ όπου θα βρείς εισητήριο για την ίδια μέρα με πολύ καλή έκπτωση...απο 65 λίρες στην πλατεία το πήρα 42 και πίστεψέ με τα άξιζαν μέχρι τελευταία δεκάρας......

Να πω ότι έμεινα άναυδος και λίγα λέω...ορχήστρα, σκηνικά, φωνές τρέεελαααα...

aggelikiio

Member
Επόμενο Ταξίδι
Madrid
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Η αλήθεια είναι πως ναι μου φάνηκαν πολλές οι 45 λίρες!!! και χωρίς να ξέρω καν αν θα είναι θέσεις που θα βλέπω γιατί από τις 45 ξεκινούσαν.... θα είμαστε 5 άτομα και φοβάμαι πως δεν 8α μπορέσουμε να βρούμε εισιτήρια την ίδια μέρα. τι λέτε 8α χρειαστεί να κλείσω??

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom