• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ντροπή,διεθνής διασυρμός της πατρίδας μας....!!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Όχι το μεσανατολικό νομίζω θα ξεφύγει αυτή τη φορά από τη θεματολογία :p
Ίσως και να μην κλειδωθεί, εκτός αν έρθουν νέα μέλη ορεξάτα για καβγά και δεν έχουν δει τις 353459439 παρόμοιες συζητήσεις στο παρελθόν

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Ώχ συγγνώμη έχεις δίκιο, πως μου ξέφυγε. Επίσης κάπου θα κολλήσει και ο εμφύλιος λογικά. Έ να μη πούμε και κάτι για τον Β' Παγκόσμιο?

Borealis

Member
Ώχ συγγνώμη έχεις δίκιο, πως μου ξέφυγε. Επίσης κάπου θα κολλήσει και ο εμφύλιος λογικά. Έ να μη πούμε και κάτι για τον Β' Παγκόσμιο?
συγχαρητήρια, πριν ξεκινήσει το θέμα το έσπρωξες στο οφ τόπικ, μερικά θέματα φαίνεται πως πονάνε και δεν πρέπει να τα αγγίζουμε...
Υ. Γ τώρα κάνε κάτι για να κλείσει...αν δυσκολεύεσε ζήτα βοήθεια, ξέρεις από που...

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Πλάκα πλάκα ο εμφύλιος είναι το μόνο λογικό να κολλήσει, γιατί νομίζω ότι όλα πηγάζουν από εκεί σε σχέση με την αστυνομία. Και η συμπεριφορά της προς τους πολίτες, και η συμπεριφορά των πολιτών προς αυτήν.
Ουπς! Το ξεκίνησα στην πλάκα και έκανα σχόλιο στα σοβαρά. Δεν πάω καλά...

FRIDA08

Member
Επόμενο Ταξίδι
???Covid Era
Ταξίδι-Όνειρο
Διάστημα
Μπα.Το "σου κάνω έλεγχο στοιχείων με την κρανούμπα στο κεφάλι και με υφάκι Ντον Τζόνσον στο Miami Vice" είχα στο μυαλό μου.Αλλά φαντάζομαι δεν σε προσβάλλει αυτό.Σε αναβαθμίζει ως άνθρωπο.
Και απαραίτητο αξεσουάρ το γυαλί Ray Ban καθρέφτης!!!

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
συγχαρητήρια, πριν ξεκινήσει το θέμα το έσπρωξες στο οφ τόπικ, μερικά θέματα φαίνεται πως πονάνε και δεν πρέπει να τα αγγίζουμε...
Υ. Γ τώρα κάνε κάτι για να κλείσει...αν δυσκολεύεσε ζήτα βοήθεια, ξέρεις από που...
Πλάκα κάνουμε βρε Borealis (δηλαδή εγώ, δε μπορώ να γνωρίζω για τον Νiko5050) αλλά είναι όντως αλήθεια ότι το θέμα έχει συζητηθεί 1000 φορές στο φόρουμ και κάθε φορά καταλήγει σε απίστευτους πλατιασμούς, μετά σε καβγά και στο τέλος να κλειδώνεται..Φυσικά αν υπάρχει κόσμος που έχει όρεξη να το συζητήσει, να με συγχωρεί για την πλακίτσα! Σοβαρό είναι όντως το θέμα και υπάρχουν πολλές διαστάσεις και άπειρο υλικό για συζήτηση. Καλή διασκέδαση!

*παίρνω ποπ κορν

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Και απαραίτητο αξεσουάρ το γυαλί Ray Ban καθρέφτης!!!
Εννοείται.Κι αν διανοηθείς να του πεις να τα βγάλει όλα αυτά για να τον βλέπεις δεν έχεις ιδέα με τι μπορεί να καταλήξεις κατηγορούμενος και πόσες εξαρθρώσεις θα έχεις στην διαδικασία.

Αλλά βέβαια αυτά είναι άγνωστα σε κάποιους που -όπως εύστοχα διαπίστωσε κάποιος πιο πάνω- θα το γυρίσουν για άλλη μια φορά στο κουκουρουκου αφού είναι συμπαθούντες τέτοιων καθαρμάτων.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
και αφού ο εμφύλιος ξεκίνησε απο τον Β' ΠΠ όλα μπαίνουν σε μια σειρά, είδες? λίγο απέχουμε απο τον Α' ΠΠ και τους Βαλκανικούς μετά? Νάτο και το Μακεδονικό

Traveller

Member
Άλλο ένα cult θέμα ότι νάναι από τον μετρ του είδους... τα είπαμε τα ξαναείπαμε αλλά ο maltakias εκεί γουστάρει να προβοκάρει... όποιος ψοφάει για τσάμπα κουβέντα χαβαλέ ας γράψει ότι του κατέβει στο κεφάλι, είπαμε δωρεάν είναι... οι υπόλοιποι αλλάζουμε σελίδα... αν θέλω να δω το έργο "Μενεγάκη εναντίων μπάτσων " το παίρνω στο βίντεο με τον Ψάλτη...

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Sorry, έχετε δίκιο, σταματάω αφού η βαλίτσα τα είπε καλά παραπάνω

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Πάντα είχα την απορία: και αυτά τα χορηγεί η υπηρεσία;
Επειδή ήμουν στρατονόμος είναι ο μοναδικός τύπος γυαλιού που επιτρέπεται να φοράει ένας στρατιωτικός ή αστυνομικός (το λέει μέχρι και ο στρατιωτικός κανονισμός)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie