• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ντροπή,διεθνής διασυρμός της πατρίδας μας....!!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Borealis

Member
τουλάχιστον οι μπάτσοι διαμαρτυρήθηκαν όπως θεώρησαν αυτοί σωστό αλλά δεν ενόχλησαν καμία άλλη κοινωνική ομάδα ούτε εμπόδισαν οποιονδήποτε τρίτο από το να πάει στη δουλειά του, στη σχολή του, να δώσει εξετάσεις (λέω κι εγώ τον πόνο μου που είναι τα πανεπιστήμια κλειστά) κλπ κλπ!! Έχω βαρεθεί να πληρώνω τον τρόπο διαμαρτυρίας των άλλων...θες κύριε να διαμαρτυρηθείς για ό,τι σου συμβαίνει, πήγαινε κλείσε το υπουργείο σου ή τα σπίτια των βουλευτών ή των υπουργών που εσύ ψήφισες ή όποιου άλλου θες και κάνε ό,τι καταλαβαίνεις!!! εμένα μην με εμποδίζεις!! εγώ δεν σου φταίω τίποτα, στον ίδιο λάκο είμαι κι εγώ!!!!
Πολύ ωραία τα λες και χαίρομαι που τα νέα παιδιά επιτέλους προχώρησαν και σκέφτονται ώριμα και ευρωπαικά.
Υ.Γ Όταν ρθει η σειρά σου να σου πατήσουν το κεφάλι, που θα ρθει θες δεν θες, μην αρχίσεις τους προβληματισμούς σου για την ανύπαρκτη κοινωνική ευαισθησία και το σκληρό κόσμο που ζούμε...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος