love travel
Member
Και εμείς τα ίδια.Μια απο τα ίδια! και εγω είμαι αισιόδοξος! Έχω κλείσει τα πάντα εκτός απο την e-visa που θα την αφήσω στα τέλη Μαρτίου. Ελπίζω να πάνε όλα καλα και να τα πουμε στο αεροπλάνο!!!
Εγώ προς το παρόν δεν ακυρώνω μέχρι 22/3..αν έρθουν τα πάνω κάτω δεν ξέρω αν έχω επιλογή να αλλάξω προορισμό με μικρό κόστος κ βρεθώ Κρήτη τελικά!!20/3 τελικά εμείς. Θα επιθυμούσα να ακυρώσω, ανεξαρτήτως επιστροφής χρημάτων, δεν το βρίσκω διασκεδαστικό να κυκλοφορώ με την ψυχή στο στόμα, αλλά δεν υπάρχει ομοφωνία... Αν πάμε (ή πάνε) θα έχεις ανταπόκριση. Όλα ρευστά είναι, τα δεδομένα αλλάζουν μέρα με τη μέρα.
Καλημερα,πριν λιγο μιλουσα με συνεργατιδα-φιλη απο τη Βιτσενζα. Ειναι λιγο δυσκολη η κατασταση. Τους επιτρεπεται να βγαινουν εξω μονο για λογους υγειας,ψωνια για τροφιμα και δουλεια(οσοι εργαζονται).Κατα τα αλλα εινια ολα κλειστα και ερημα.Στο εργοστασιο που εργαζεται οσοι μπορουν να δουλεψουν απο το σπιτι μενουν σπιτι, τους υπολοιπους τους εχουν χωρίσει λιγους λιγους στα γραφεια και γενικα δεν πολυσυναντιουνται. Περιμενε παντως να δεις, κι εγω φευγω (λεω τωρα) τον Απριλιο για Ιταλια.Δίκιο έχεις.. εάν την τελευταία εβδομάδα δεν βρίσκω λεπτομέρειες θα σου στείλω να με βοηθήσεις.. ευχαριστώ πολύ
κι εγώ προς το παρον αντιστεκομαι ακομα στις συνεχεις πιεσεις να αλλαξω το μαροκο - φευγω 21/3..Σε
Εγώ προς το παρόν δεν ακυρώνω μέχρι 22/3..αν έρθουν τα πάνω κάτω δεν ξέρω αν έχω επιλογή να αλλάξω προορισμό με μικρό κόστος κ βρεθώ Κρήτη τελικά!!
Ελπίζω να μην χρειάστηκε να πουλήσει το νεφρό της για να ξοφλήσει...!Και εμένα θα με ενδιέφερε, φίλη φίλου νοσηλεύτηκε τρεις μέρες Ισλανδία για σπασμένο πόδι (δεν τη χειρούργησαν) και της ήρθε πακετάκι στην Ελλάδα 5500ε!!! Εγκεφαλικό! Φανταστείτε πόσο θα πηγαίνει 15νθήμερη νοσηλεία στις ΗΠΑ!
η κάρτα είναι σε ισχύ εντός ΕΕ, αλλα και Νορβηγία, Ισλανδία k ΕλβετίαΕλπίζω να μην χρειάστηκε να πουλήσει το νεφρό της για να ξοφλήσει...!
Η ευρωπαϊκή κάρτα για τέτοιες περιπτώσεις είναι, δεν τη δέχτηκαν;
Δύσκολο να αναλάβει ασφαλιστική να καλύψει τον "κίνδυνο" του κορωνοϊού, δεν την συμφέρει με τίποτα..