buffon85
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Κολομβία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Χιλή, Ιαπωνία, Αμερική
εγω παντως σευχελλες δεν ακυρωνω, τα παιζω ολα για ολα και περιμενω να με μπαναρουν αυτοι
Πρεσαρομαι ψυχολογικα!! Εδω περιμενει ο ενας τον αλλο να πει οτι πηγε ταξιδι για να παρουν δυναμη και οι υπολοιποι...!!!Αντώνη, εναποθέτω τις ελπίδες μου σε σένα!
Ένα μήνα τώρα παρακολουθώ την αγωνία σου για το γαμήλιο ταξίδι σου.
Να πας!
Να είσαι σίγουρος ότι αυτό το post στο "live from" θα είναι το πιο ελπιδοφόρο post στο φόρουμ!!Πρεσαρομαι ψυχολογικα!! Εδω περιμενει ο ενας τον αλλο να πει οτι πηγε ταξιδι για να παρουν δυναμη και οι υπολοιποι...!!!
Αν παω (που προς τα εκει τινω!) θα στειλω απο τη πρωτη μερα φωτο στο “Live from”...
Κατα 70-80% θα παω. Εσυ ποτε και για που πετας;;Να είσαι σίγουρος ότι αυτό το post στο "live from" θα είναι το πιο ελπιδοφόρο post στο φόρουμ!!
Θα έχεις τις ευχές όλων μας μαζί σου!
Εγώ δεν πετάω πια για πουθενά!!Κατα 70-80% θα παω. Εσυ ποτε και για που πετας;;
Δεν πάω μόνος μου... Και σκέφτομαι κι αυτούς που θ'αφήσω πίσω. Δεν θέλω να το παίξω προφήτης, αλλά φοβάμαι ότι η κατάσταση στην Ελλάδα θ'αγριέψει πολύ και υπάρχουν υπερήλικες που δεν βγαίνουν απ'το σπίτι. Συν την πιθανή καραντίνα [όπου κι αν κάτσει αυτή - εκτός Σιγκαπούρης που μακάρι να τύχαινε εκεί (για επίπεδο περίθαλψης μιλάω)].Με βασει αυτα που διαβαζε εισαι το τελευταιο ατομο που περιμενα να ακυρωσει!!
Και εγώ πετάω με alitalia 13/4 μέσω Ρώμης για Νέα Υόρκη, το έχω σίγουρο σχεδόν οτι μέχρι τότε θα φάει και ban απο USA. Απλά δεν καταλαβαίνω, πως η alitalia είναι σίγουρη οτι θα λήξει η καραντίνα της ιταλίας μέχρι τις 30/6; Και αν δε λήξει, τί γίνεται, θα ξαναλλάξουμε τα εισιτήρια;και η καραντίνα από τη βόρειο Ιταλία επεκτάθηκε σε ολόκληρη την Ιταλία πριν λίγο. Εχω ενα ρημαδοταξίδι στη Ρωμη στις 27/3 για τον Μαραθώνιο της Ρώμης, ακυρώθηκε κι αυτός, πάει γι ακύρωση όλο το ταξίδι. Αν δείτε αυτή τη στιγμή φωτογραφίες απ τους ελάχιστους τουρίστες εκεί δεν θα το πιστεύετε, απόγευμα Σαββάτου κι έξω απ το Κολοσσαίο 3 άτομα. Η Alitalia δεν επιστρέφει χρήματα αλλά αλλάζει τις ημερομηνίες του ταξιδιού για να γίνει μέχρι 30/6/2020 ή αλλάζει προορισμό στις ίδιες ημερομηνίες αν θέλετε. Πιθανόν από αύριο ν αλλάξει κάτι καθώς γίνεται καθολική (sic) η καραντίνα στην Ιταλία και να υπάρξουν επιστροφές, ίσως και όχι. Μια ομορφιά...
https://www.wsj.com/amp/articles/it...-after-initial-lockdown-confusion-11583756737
Δεν ειναι σιγουρη πονταρει στο οτι θα εχει ξεφουσκωσει το ολο ζητημα και δε θελει να χασει αλλα λεφτα...οπως και η aegean που σε αναγκαζει να ταξιδεψεις ως Οκτωβρη.αν δε θες να πας αυτη τη περιοδο....Απλά δεν καταλαβαίνω, πως η alitalia είναι σίγουρη οτι θα λήξει η καραντίνα της ιταλίας μέχρι τις 30/6; Και αν δε λήξει, τί γίνεται, θα ξαναλλάξουμε τα εισιτήρια;
Εξαρτάται από την ασφάλιση που έχεις. Υπάρχουν ασφάλειες που την καλύπτουν. Φυσικά είναι πιο ακριβές. Και σε καλύπτουν στην περίπτωση που βρίσκεσαι εκεί που θα ξεσπάσει η πανδημία και αναγκαστείς να νοσηλευθείς ή να γυρίσεις πίσω.Απο ό, τι διάβασα η ταξιδιωτική ασφάλιση δεν καλύπτει πανδημίες. Δεν υπάρχει λόγος.