Όχι, γιατι;;; Τι σας φταίει το παιδί να ακυρωθεί το Erasmus του;;;Εγώ δεν πετάω πια για πουθενά!!
Θα ακυρώσουμε αύριο και το Erasmus του γιου στο Πολυτεχνείο της Δρέσδης και θα ταμπουρωθούμε στο σπίτι!!
Την ψιλιάστηκα τη δουλειά και δεν έκλεινα αεροπορικά για Βερολίνο. Όχι ότι θα έχανα και πολλά.
Θα παρακολουθώ τα live σου από τις παραλίες της Ταϋλάνδης.
Με το καλό να πάτε!
Δες την worldwideinsure.comΓια όσους ελπίζουν μέχρι τελευταία στιγμή να πραγματοποιήσουν τα προγραμματισμένα ταξίδια τους, μπορεί κάποιος να προτείνει κάποια ταξιδιωτική ασφάλεια, η οποία να καλύπτει και το ενδεχόμενο να νοσήσει κάποιος από τον κορονοϊό? και ενδεχομένως μη προγραμματισμένα έξοδα σε περίπτωση εφαρμογής καραντίνας.
θα την κοιτάξω άμεσα, ευχαριστώ!Δες την worldwideinsure.com
Θα ζητήσουμε αναβολή των σπουδών του για τον Οκτώβριο, ώστε να έχει κοπάσει το θέμα.Όχι, γιατι;;; Τι σας φταίει το παιδί να ακυρωθεί το Erasmus του;;;
Αν σου χτυπήσει την πόρτα κάποια ευγενική γιαγιούλα ζητώντας σου βοήθεια, μην της ανοίξεις όσο και αν εκλιπαρεί. Έτσι την πατάνε συνήθως στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας όσοι ταμπουρώνονται για να γλιτώσουν από ιούς, θανατηφόρα βακτήρια, ζόμπι, σίριαλ κίλερς, σάικο πρώην κτλ.Θα ακυρώσουμε αύριο και το Erasmus του γιου στο Πολυτεχνείο της Δρέσδης και θα ταμπουρωθούμε στο σπίτι!!
Η world nomads σίγουρα δεν καλύπτει την νοσηλεία για κορωνοιοΠροσπαθώ να επικοινωνήσω πέντε μέρες .
Οι γραμμές είναι συνέχεια κατειλλημένες ή εκτός λειτουργίας.
Να πάει να βγάλε κάρτα άμεσα και να την στείλει με μέιλ να ξεχρεώσει.Δεν είχε απο όσο ξέρω. Μη νομίζεις οτι την έχουν και πολλοί...κακώς βέβαια!
ποια δημοσιεύματα? στην χειρότερη κατάσταση είναι το Nordrhein WestfalenΘα ζητήσουμε αναβολή των σπουδών του για τον Οκτώβριο, ώστε να έχει κοπάσει το θέμα.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες και με δεδομένο ότι θα πρέπει να μπει σε καραντίνα 14 μέρες εάν αρρωστήσει εκεί (όπως μας ενημέρωσαν ήδη) δεν ρισκάρουμε να έρθει αντιμέτωπο με την πρωτοβάθμια περίθαλψη της Γερμανίας σε μία χώρα που ήδη φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα ακόμη και στο Βερολίνο (σύμφωνα με δημοσιεύματα).
Εξάλλου μπορεί η Ελλάδα να είναι όπως η Ιταλία μέχρι το τέλος Μαρτίου και να μην μπορεί καν να πάει...
Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση πραγματικα.. αλλά δυστυχώς μου ακύρωσαν την πτήση και δεν θα γίνει το ταξίδι.. βέβαια η αλήθεια είναι και από μόνη μου με την τωρινή κατάσταση θα το ακυρώνα ούτως ή άλλως αλλά με πρόλαβε η Ryanair.Καλημερα,πριν λιγο μιλουσα με συνεργατιδα-φιλη απο τη Βιτσενζα. Ειναι λιγο δυσκολη η κατασταση. Τους επιτρεπεται να βγαινουν εξω μονο για λογους υγειας,ψωνια για τροφιμα και δουλεια(οσοι εργαζονται).Κατα τα αλλα εινια ολα κλειστα και ερημα.Στο εργοστασιο που εργαζεται οσοι μπορουν να δουλεψουν απο το σπιτι μενουν σπιτι, τους υπολοιπους τους εχουν χωρίσει λιγους λιγους στα γραφεια και γενικα δεν πολυσυναντιουνται. Περιμενε παντως να δεις, κι εγω φευγω (λεω τωρα) τον Απριλιο για Ιταλια.