Πτήση Νάξο Αθήνα πάντως δεν έβγαλαν γλυκόAυτό ήταν το κέρασμα στη σημερινή πτήση. Όντως κληρώθηκαν και 2 εισιτήρια σε έναν τυχερό! Εμείς δυστυχώς μείναμε με το, κατα τ'άλλα, πολύ νόστιμο γλυκό!
.... αγενέστατοι όλοι ! δεν απάντησε κανείς ! για οπουδήποτε δεν εμφανίζει κανένα δρομολόγιο, νομίζω, ας με διορθώσει κάποιος, από Σεπτέμβρη ξεκινάει το φόρτωμα για μετά τον Μάρτιο του 25 !Ξέρουμε πότε περίπου βγαίνει το πρόγραμμα για του χρόνου την άνοιξη; Η πτήση που θέλω για Βαρκελώνη δεν εμφανίζεται μετά το τέλος Μαρτίου.
Λογικά από Οκτώβρη θα δεις. Νομίζω τότε βγαίνει το πρόγραμμα.... αγενέστατοι όλοι ! δεν απάντησε κανείς ! για οπουδήποτε δεν εμφανίζει κανένα δρομολόγιο, νομίζω, ας με διορθώσει κάποιος, από Σεπτέμβρη ξεκινάει το φόρτωμα για μετά τον Μάρτιο του 25 !
Δωσανε κατι???γιατι απ οσο ειδα φαρσες κανανε σε οποιον επαιρνε τηλ,δε αντεξα να δω αλλο τη κακογουστια τουςΑυτό το χάσαμε ? Γίναμε 25 και το γιορτάσαμε μαζί! | Γίναμε 25 και βρήκαμε ευκαιρία για εκπλήξεις! Έτσι, σχεδιάσαμε την καλύτερη… για εσάς! | By Aegean AirlinesFacebook !!! δεν το είδα πουθενά. Και για νέες πιστωτικές Διπλάσια μίλια εξαργύρωσης δώρο με νέα Aegean Bonus Visa