chrisbd
Member
Μα εγω δεν υποστηρίζω την λύση με τα warrants και δεν με ενδιαφέρει στο κάτω κάτω ...ουτε οικονομολόγος είμαι ούτε ξερόλας.. απλά λέω οτι πρεπει να βρεθεί λύση με το λιγότερο δυνατό ρίσκο για το ελληνικό δημόσιο..Προβλεψη για αναπτυξη -9,5% απο τον Bloomberg για την Ελλαδα. ( η 8η χειροτερη θεση αναμεσα σε 53 χωρες. Αν βγαλουμε το ΗΒ που θα ειχε υφεση λογω brexit ετσι κι αλλιως, φιγουραρουμε στην 7η απο τον πατο) Μαλλον δεν εχεις αντιληφθει τι ερχεται.
View attachment 332026
https://www.bloomberg.com/graphics/covid-resilience-ranking/
Και το διαχειριζονται ετσι (κατι που επιβεβαιωνεται και στη δευτερη στηλη του Bloomberg, που δειχνει οτι η Ελλαδα εχει αυστηροτατο λοκ νταουν αλλα με μεγαλη κινητικοτητα, δηλαδη αποτυχημενο) με ρεκορ θανατων.
View attachment 332027
Και αυτο εκρηκτικο κοκτειλ ειναι πλαισιο αναπτυξης κι οχι πλιατσικου. Οκ, οπως το βλεπει κανεις.
Τωρα αν η πτώχευση της συνεισφέρει στην ανάπτυξη και στην ύφεση (να τη μικρύνει δηλαδή) δεν το πιστευω αλλά δεν ξερεις καμιά φορά..
10 οικονομολόγοι αν συσκεφθούν θα σου προτείνουν 4-5 λεπτομερείς λύσεις αλλά κανένας απο αυτούς δεν θα αποφασίσει και δεν θα βάλει το ΄χερι του στη φωτιά ότι εχει την πραγματική λύση..
Δεν θα ξαναπώ για τις προβλέψεις των οικονομολόγων γενικώς και το πόσο πρεπει να τις εμπιστεύεται κανείς παρόλο που για μας σωστά ειχαν προβλέψει το 9,5% απο τον Μάρτιο..
Οτι δεν έχω αντιληφθεί τι ερχεται αυτό ξαναπέστο αλλά μην τα κρατάς για πάρτι σου.. Πες κάτι μπας και σώσουμε τίποτα..
Στο 2ο lockdown τα κάνανε @@@@@, συμφωνώ..
Ναι ..κλαίει κάπου στο παλάτι του στο Ροστόβ..Εχει τον πονο του αυτος τωρα που χασατε με την Αιντχοφεν, με αεροπλανακια θα ασχολειται;
ε καλά τότε έστω ο Μαρινάκης η ο Βαρδινογιάννης εκει θα κολλήσουμε τωρα..
Το θέμα εδω δεν ειναι αν υπάρχει επιχειρηματίας , υπάρχει.. και δεν θα άνοιγε κάποιος μια αεροπορική για να πάρει ενα μεγάλο κομμάτι απο την πιττα των εσωτερικών πτησεων της Aegean έτσι ώστε να είναι βιώσιμος αλλά να την κάνει στυλ RAYANAIR, EASY κλ