• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΝΒΑ 2010-2011

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
μου κανε τρομερή εντύπωση στο χθεσινο παιχνίδι που 2'' πριν την λήξη οι διαιτητες χρειάστηκε να κάνουν σύσκεψη:mad: για να δώσουν ενα αντιαθλητικο που θα το δινε κι ο πρόεδρος της μπάρτσα...

Άλλο ήταν το θέμα της σύσκεψης... Ο δεύτερος στιγμιαία έδειξε πως το φάουλ δεν ήταν αντιαθλητικό αλλά...πως ήταν στο σουτ (δηλαδή τρεις βολές!), τον μαζέψανε οι άλλοι δύο και τον επανέφεραν στην τάξη.Το αντιαθλητικό δεν μπορούσαν να μην το δώσουν.Σε σχέση με άλλα εντός έδρας ματς των Καταλανών φέτος, η διαιτησία δεν ήταν και αίσχος, είδα άλλα φετινά (π.χ εκείνο με τη Μακάμπι μέσα στη δεύτερη φάση), όπου γινόταν της ιωαννίδικης παράγκας και λίγα λέω. Ο Παναθηναϊκός εχθές έχασε τρελή ευκαιρία διότι και ο Πασκουάλ κοιμόταν όρθιος, και ο ίδιος έπαιξε σχετικά καλά (ειδικά στην άμυνα) και οι διαιτητές τον άφηναν να νικήσει (αν θέλανε να τον ξεσκίσουν θα το είχαν κάνει με συνοπτικές διαδικασίες από το 2ο δεκάλεπτο).Δεν νομίζω πως θα ξαναεμφανιστεί τέτοια ευκαιρία...

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
θα βλέπαμε φοβερα παιχνίδια αν κέρδιζε χθες και πάλι κριμα... πήρε αρκετα σφυρίγματα η μπαρτσελόνα και χθες δεν ειναι φυσιολογικά αυτα... κάποιος πρεπει να τους πει ότι η φιλοξενούμενη ομαδα ειναι 5 φορες πρ. ευρώπης και πρέπει να την παίζουν 50-50 α ρε γιαννακόπουλο που θέλετε να μπουκάρει μέσα και να πεταει τα κατοστάρικα.... χαχαχαχαχαχα το χω δει και ζωντανα αυτό.....;)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Γιώργο εγώ στη δύση παραδοσιακά είμαι με τους Suns, από εποχής Dan Majerlie, Danny Ainge, K.J. και sir Charles.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Οπότε κερδίσαμε χθες Def, αλλά όσο κερδίζουν κι αυτοί οι #$&*#$ οι Γκριζλς, στα πλέι οφς δεν μπαίνουμε. Τραγικό αυτό με τους Γκριζλς, μου έχουν σπάσει τα νεύρα, μέχρι και μέσα στη Βοστώνη κέρδισαν (και με στείλανε και στον κουβά).

Όσο για τον αγαπημένο μου σάκο του μποξ, τη Νέα Υόρκη, η κατρακύλα συνεχίζεται: 7-10 από τότε που τον πήραν, ενώ οι Νάγκετς από τότε που τον έδωσαν είναι στο 10-4!!! Δηλαδή έδωσαν τον σούπερ σταρ τους (που λέει ο λόγος) και ανάσαναν οι άνθρωποι.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
ανατροπή σκηνικου στα πλει-οφ της ευρώπης, ο παναθηναικός επαιξε κι αυτός μποξ σε απαντηση της συνηθους τακτικης των καταλανών και εχοντας ενα εκπληκτικο σερι σουτ 3 πόντων εφτασε σε νικη στη βαρκελώνη και πλέον ελπίζει κι αυτός να βρεθεί στο φαιναλ φορ. εκπληξη αποτελεί η ειδηση ότι οι διαιτητες σταθηκαν στο ύψος τους ίσως και λίγο πάραπάνω... θα ήθελα και τη γνωμη του yorgos σε αυτό;)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μπράβο στο βάζελο που το πήρε, πολύ μεγάλη ανατροπή. Με το που έπεσε η τεχνική ποινή στο Ναβάρο μας τελείωσε η μπάρτσα. Καλά να πάθουν.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Μπράβο στο βάζελο που το πήρε, πολύ μεγάλη ανατροπή. Με το που έπεσε η τεχνική ποινή στο Ναβάρο μας τελείωσε η μπάρτσα. Καλά να πάθουν.
αυτό το παραμύθι με τον ναβάρο κάποτε πρέπει να τελειώσει... κορυφαίο γκαρντ με φονικό σουτ αλλά άμυνα μηδεν που δίνει ρεσιταλ θεατρινισμων για επιθετικό φάουλ ο απόλυτος εκνευρισμος όταν τον παρακολουθω να ισοπεδώνει τα νευρα των αντιπάλων μαζί και τα δικά μου... ο καραγκούνης μπροστά του δε πιάνει μία;)

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ευτυχώς που πρόλαβα και πήρα εισιτήριο για την Τρίτη από προχθές δηλαδή...
Πάντως και τα δύο ματς θα είναι πανδύσκολα, σα ρόστερ η Μπαρτσελόνα είναι πολύ πιο πλήρης. Στον πάγκο βέβαια...άβυσσος το χάσμα, με τον Τσάβι Πασκουάλ να πρέπει να προσλάβει κι έναν σκουντολόγο για να τον σκουντάει όταν κοιμάται.

Εχθές κέρδισαν ΟΛΟΙ οι φιλοξενούμενοι. Η Σιένα δεν ήταν καμιά φοβερή έκπληξη, ο Ολυμπιακός πλέον έμπλεξε χοντρά. Αφού δεν εκμεταλλεύθηκε την απουσία του McCaleb, τώρα θα τα βρει μπαστούνια και από το τρίποντο κάνουν πάρτι εντός έδρας οι Ιταλοί, οπότε μεγάλο ζόρι για μια ομάδα που δεν ξέρει τι θα πει μαρκάρισμα στην περιφέρεια.

Η μεγάλη έκπληξη για μένα ήταν η ήττα της Ρεάλ. Τελείως αναξιόπιστοι, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω πως θα περάσει, δεν είναι ομάδα για φάιναλ φορ η Βαλένθια, ντροπή.

Το..ζευγάρι της χρονιάς είναι το άλλο, βέβαια. Σφαγή θα γίνει στο Τελ Αβίβ. Ως ομάδα η Ταού είναι οριακά καλύτερη, αλλά μέσα στο Τελ Αβίβ δύσκολα κερδίζεις. Το ίδιο βέβαια ισχύει για τη Βιτόρια, αλλά οι Ισραηλινοί τα κατάφεραν και μπράβο τους. Πλέον έχουν το πάνω χέρι, αλλά τα ματς θα είναι λουκούμι για όσους μπορέσουν να τα δουν. Εμείς βέβαια θα είμαστε στο ΟΑΚΑ, οπότε αυτό ισχύει για άλλους...

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα προβλέπω να περνάνε Ρεάλ, Μακάμπι, Ολυμπιακός (θεωρώ δύσκολο να χάσουμε και τα δύο παιχνίδια στην Ιταλία).
Στο ζευγάρι Μπάρτσα-Πάο δίνω ένα 1% παραπάνω στους Καταλανούς λόγω μεγαλύτερου βάθους στον πάγκο. Πάντως ο Παναθηναικός χθες απέδειξε ότι έχει ψυχή και είναι πολύ μεγάλη ομάδα.
Αντε για εκτεθείτε και οι υπόλοιποι

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Όσο και να θέλω να προκριθεί ο βάζελος λόγω τρομερής αντιπάθειας στους καταλανούς τα τελευταία χρόνια, αλλά και λόγω της φοβερής ψυχής που έβγαλε χτες στο παρκέ, νομίζω ότι δε θα καταφέρει να πάρει άλλα δύο ματς στην αθήνα. Ειδικά από τη στιγμή που η εύνοια της μπάρτσα θα συνεχιστεί.

Στο άλλο ζευγάρι απορώ πώς την πάτησε ο Ίβκοβιτς στο δεύτερο ματς. Η Σιένα δε θάναι καθόλου εύκολη αντίπαλος στην Ιταλία αλλά λόγω Ίβκοβιτς τελικά δίνω γάβρο στα προγνωστικά μου.

Στα άλλα βλέπω Ρεάλ και Μακάμπι.

chrisbd

Member
Εγώ άσχετος με το μπάσκετ δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις και να τις στηρίξω και απο πάνω αλλά αυτό που έγινε με τον Ολυμπιακό ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω. Μέσα σε δύο μέρες τη μια να κερδίζεις με 48 πόντους διαφορά και την άλλη να χάνεις με 17 πόντους.... κάτι δεν πάει καλά..
Εύχομαι να περάσουν και οι δύο Ελληνικές ομάδες...
Φέτος φαίνεται ότι η έδρα δεν παίζει και τόσο ρόλο....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα