• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΝΒΑ 2010-2011

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Έχουν διορία μέχρι τις 30/6 να τα βρουν και θα τα βρουν, το προηγούμενο λοκάουτ ήταν καταστροφή. Ακόμη και τότε, στην Ευρώπη ήρθαν ελάχιστοι, π.χ το χειρότερο #1 του ντραφτ όλων των εποχών, ο Ολοβοκάντι στην Κίντερ, που ήταν μαύρο χάλι (κάποιοι πήγαν στο Αλεξάνδρειο να τον δουν και αναφώνησαν πως είναι παιχταράς, παρότι τον έκανε μια χαψιά ο Σάβιτς). Τελικώς το μόνο που κατάφερε ο Ολοβοκάντι ήταν να δει την πρώην του να παίζει στο Basketball Wives Reality Show και να τον κατακεραυνώνει για το πόσο ανύπαρκτος είναι...ανατομικά.

Οπότε όχι, ούτε λοκ άουτ είναι πιθανόν να γίνει κι αν γίνει θα έρθει κανένας τεταρτοκλασάτος.

Επίσης να δηλώσω πως ΧΕΣΤΗΚΑ το πού θα πάει ο Καρμέλο, έλεος πια με αυτό το σίριαλ...Ας πάει στους Νικς που έχει λυσσάξει για να γίνουν ακόμη πιο λούζερ.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
θα ήθελα Γιώργο να μας πεις και πάλι τη γνωμη σου σχετικα με ευρωλίγκα τώρα που προχώρησε το θεμα... ηδη έχουμε σχεδον ολες τις ομαδες της οκταδας..

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
ΝΒΑ:
Χαμός με τις ανταλλαγές στον «άλλον πλανήτη». Έχουμε και λέμε:

• Η πιο θορυβώδης ανταλλαγή ήταν αυτή του Καρμέλο στους Νικς. Πολύς χαμός για το τίποτε, κατά τη γνώμη μου. Ο Καρμέλο είναι ένας φανταστικός σκόρερ από μέση απόσταση και…τίποτε άλλο. Οι Νικς έδωσαν τη μισή τους ομάδα για να πάρουν άλλον έναν επιθετικό παίκτη, όταν το βασικό τους πρόβλημα είναι η άμυνα. Ο Καρμέλο αμυντικά ίσως είναι και ο πιο φελλός βασικός φόργουορντ στη λίγκα και πηγαίνοντας σε ομάδα του Ντ’ Αντόνι (δηλαδή σε παιδική χαρά), μάλλον θα την κάνει ακόμη πιο μπάχαλο. Άσε που το isolation game που χρειάζεται δεν ταιριάζει καθόλου με το pick n’ roll που παίζει ο Στάνταμάιρ. Εντάξει, ο Billups κάπως θα ισορροπήσει το τρελάδικο, αλλά με τα λεφτά και τους παίκτες που έδωσαν οι Νικς, θα μπορούσαν να είχαν πάρει κάτι πολύ καλύτερο. Για παράδειγμα, θα μπορούσαν να έχουν πάρει το Deron Williams και να θεωρούνται πλέον ομάδα έτοιμη για πρωταθλητισμό. Θυμηθείτε με: οι Νικς δε θα περάσουν ούτε τον πρώτο γύρο των playoffs, με επίθεση που θα βάζει 115 και άμυνα που θα τρώει 120, άσε που ο Αμάρε θα δυσανασχετεί στις κακές βραδιές του Καρμέλο, αφού ο τελευταίος δεν ξέρει να σταματάει να σουτάρει. Το ότι απόψε έχασαν από…τους Καβς είναι ήδη μια ένδειξη.
  • Οι Νάγκετς πήραν τον Γκαλινάρι, τον Φέλτον (καλύτερος από τον Billups για μένα, αρκεί να δέσει) και μερικά πικς. Δεν νομίζω πως η απώλεια του Καρμέλο θα τους αποδυναμώσει: παίκτες για να καλύψουν το σκορ του έχουν (ώρα είναι να πάρει ο JR Smith το χρόνο που πρέπει) και αμυντικά θα δυναμώσουν παραπάνω. Δε θα τους έλεγα ούτε χαμένους ούτε κερδισμένους αγωνιστικά, αλλά εξωαγωνιστικά σίγουρα είναι κέρδος η φυγή του Καρμέλο, που εδώ και μήνες δημιουργούσε πρόβλημα. Ο Billups μάλλον θα λείπει από τα αποδυτήρια (άλλωστε είναι και ντόπιος, δεν ήθελε να φύγει και ήταν και η φωνή της ωριμότητας εκεί μέσα), αλλά αγωνιστικά δεν νομίζω πως έχασαν και πολλά.
  • Ο Deron πήγε στους Νετς! Από πού μας ήρθε αυτό; Χαμπάρι δεν πήρε κανείς, φαίνεται πως ο Ρώσος μεγιστάνας Προκόροφ (ή όπως λέγεται…) τελικά δεν είναι τόσο κοιμίσης όσο φαίνεται. Πήρε το δεύτερο καλύτερο playmaker στη λίγκα (ο πρώτος είναι ο Rose, ξεκάθαρα για μένα) και παρότι δεν έχει κανένα παίκτη να τον στηρίξει προς το παρόν, σίγουρα θα αποτελέσει κράχτη για τους free agents του χρόνου… Μεγάλο ερωτηματικό η οψιόν…να φύγει του χρόνου! Κοινώς, αν δεν του φέρουν κανέναν απίστευτο ψηλό, σηκώνεται και φεύγει ως free agent, αλλά με τους Νετς να μετακομίζουν στο Μπρούκλιν, με νέο γήπεδο, νέους ιδιοκτήτες και μια πόλη όπου όλοι θέλουν να πάνε να παίξουν, μάλλον θα βρεθούν αρκετοί να τον πλαισιώσουν. Καλή αγορά, παρότι στοίχισε μερικά λόταρ πικς.
  • Πολύς ντόρος φαίνεται να γίνεται για το ότι οι Σέλτικς έδωσαν τον Πέρκινς στην Οκλαχόμα. Έξι ειδικούς είδα α μιλάνε για το θέμα κι όλοι σοκαρίστηκαν, λέγοντας πως η Βοστώνη αποδυναμώνεται φοβερά κοντά στο καλάθι. Συγγνώμη, αλλά I beg to differ. Καταρχήν, όλες τους τις μεγάλες νίκες φέτος οι Σέλτικς τις έκαναν χωρίς τον Πέρκινς, που τη μια είναι τραυματίας και την άλλη ζητάει αύξηση 30%. Και δεύτερον…γιατί κανείς δεν αναφέρει πως πήραν τον Κρστιτς ως αντάλλαγμα; Δεν είναι και αμελητέα ποσότητα. Εκεί που σίγουρα χάνουν είναι στα αποδυτήρια, όπου ο Πέρκινς ήταν κολλητός των Πιρς και Γκαρνέτ και θα στοιχίσει πολύ στην ομοιογένεια της ομάδας.
  • Η Οκλαχόμα από την άλλη, πήρε και τον Μοχάμεντ και πλέον και με την προσθήκη του Πέρκινς αποκτά σημαντικό όγκο, καλύπτοντας το τεράστιο κενό κοντά στο καλάθι. Για μένα είναι η πιο κερδισμένη ομάδα από την περίοδο των ανταλλαγών. Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος όσο οι αναλυτές που λένε πως μπορεί να χτυπήσει και τελικούς περιφέρειας, αλλά σίγουρα ανέβηκε σκαλί.
  • Και για να ευλογήσω τα γένια μου, στις δυο προηγούμενες ανταλλαγές που είχα σχολιάσει έπεσα μέσα: οι Μάτζικ δεν πήαν τίποτε από τον Αρένας (που τρακάρει πάνω σε άλλους 6 εξαιρετικούς περιφερειακούς και είναι αγνώριστος), ενώ οι Σανς βγήκαν κερδισμένοι από την απόκτηση των Κάρτερ και Γκορτάτ και πιστεύω πως θα καλύψουν το χαμένο έδαφος και θα χτυπήσουν την είσοδο στα playoffs.

Εξακολουθώ να πιστεύω πως οι Σέλτικς είναι πιο «ομάδα» από όλους τους άλλους και ως εκ τούτου φαβορί. Μου αρέσουν φοβερά οι Μπουλς του MVP Rose, πιστεύω πολύ στη φανταστική άμυνα των Χιτ (αν και πλέον έχει αρχίσει και φαίνεται πόσο φελλός είναι ο Κρις Μπος) και αυτοί οι τρεις μαζί με τους Μάτζικ θα πάνε για τους ημιτελικούς της περιφέρειας και το υπογράφω κιόλας. Οι Μάτζικ είναι μεγάλο ερωτηματικό. Κοιτώντας το ρόστερ τους, τους βλέπει κανείς πληρέστατους, αλλά με γιουβαρλάκι αντί για προπονητή στον πάγκο, μάλλον χαμένο πάει τόσο ταλέντο. Ο Βαν Γκάντι μου θυμίζει τη γυμνάστρια που μας έκανε την προπονήτρια μπάσκετ στο Λύκειο: η γυναίκα ήταν δασκάλα αερόμπικ, δεν είχε ιδέα από μπάσκετ και μας έπαιρνε στα τάιμ άουτ και το έριχνε στο ψυχολογικό («ένα έχω να σας πω! Μπορείτε να τα καταφέρετε! Γερά παιδιά!»), ακριβώς όπως κάνει και ο Βαν Γκάντι. Για μένα στην Ανατολή θα γίνει σφαγή με τους Χιτ και τους Σέλτικς να έχουν το πλεονέκτημα, αλλά με αυτούς τους Μπουλς ποτέ δεν ξέρεις, ειδικά τους Σέλτικς μπορούν να τους δυσκολέψουν πολύ.

Στη Δύση επιτέλους άρχισαν να παίρνουν στα σοβαρά τους Σπερς, αλλά για μένα η έκπληξη είναι οι Μαβς, που αν δεν το πάρουν φέτος δε θα το πάρουν ποτέ, τελευταία τους ευκαιρία. Οι Λέικερς είναι πιο χάλια από ποτέ, δεν πείθουν και είναι και τσακωμένοι, οι Θάντερ είναι ολίγον άπειροι για να χτυπήσουν τίτλο (αλλά θα βγάλουν τα συκώτια όλων) και οι υπόλοιποι είναι λίγο αδιάφοροι. Θα ήθελα να φτάσουν στα playoffs οι Σανς και μάλλον θα τα καταφέρουν, αλλά το να επαναλάβουν το απίστευτο 4-0 επί των Σπερς είναι εντελώς απίθανο…

Συνοπτικά, μάλλον πάμε για Σπερς-Μαβς και Σέλτικς-Χιτ στις δυο περιφέρειες, και κρατώ έναν αστερίσκο για Λέικερς (λόγω προσωπικοτήτων, διότι από εμφανίσεις φέτος είναι για κλάματα) και τους Μπουλς (απίθανος ο Rose κι έχουν και σοβαρή front line).

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
θα ήθελα Γιώργο να μας πεις και πάλι τη γνωμη σου σχετικα με ευρωλίγκα τώρα που προχώρησε το θεμα... ηδη έχουμε σχεδον ολες τις ομαδες της οκταδας..
Γενικά τα πράγματα πήγαν όπως αναμενόταν, με έναν αστερίσκο στη Ρεάλ, που μάλλον τα πήγε καλύτερα από το αναμενόμενο, κυρίως λόγω της μεγάλης νίκης στη Σιένα.

Έχουμε και λέμε:

• Ο Ολυμπιακός μετά την τεράστια νίκη του (και μάλιστα χωρίς τον Μπουρούση) στην Τουρκία θα έχει πλεονέκτημα έδρας απέναντι στη Σιένα. Λογικά θα περάσει, ως ομάδα είναι καλύτερος κι έχει παίκτες για να πάρουν τα ριμπάουντ και να επιβάλλουν το ρυθμό, που είναι και το κλειδί απέναντι στη Σιένα. Πολύ σημαντική θα είναι η επιστροφή του Μπουρούση, διότι μπορεί να κυνηγάει Λαβρίνοβιτς και Στόουνρουκ στην περιφέρεια, σε αντίθεση με τους άλλους ψηλούς της ομάδας. Του δίνω 75% να περάσει, είναι πολύ πιο πιθανό να κάνει αυτός εκτός νίκη, παρά να κερδίσουν οι Ιταλοί στο ΣΕΦ. Όσο παίρνει τα ριμπάουντ, από τη Σιένα δε χάνει, οι Ιταλοί αν δεν τρέξουν είναι ακίνδυνοι στο σετ παιχνίδι.
  • Η Ρεάλ θα φιλοξενήσει μια εκ των Βαλένθια ή Φενέρ. Αν έχει να κάνει με τη Βαλένθια, μάλλον περνάει και με "σκούπισμα", δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στις δύο ισπανικές ομάδες. Η Φενέρ είναι πολύ πιο επικίνδυνη, αλλά χτυπήθηκε από τραυματισμούς των δύο πολυτιμότερων παικτών της, Ούκιτς και Τουρκσάν, ο τελευταίος μάλιστα μένει εκτός για όλη τη σαιζόν. Η Φενέρ έχει τα φόντα να κάνει νίκη στη Μαδρίτη, αν έχει τουλάχιστον τον Ούκιτς υγιή, αλλά φαβορί παραμένει η εντυπωσιακά βελτιωμένη Ρεάλ, απέναντι στη Φενέρ της δίνω 60% και απέναντι στη Βαλένθια 90%.
  • Η Μπαρτσελόνα θα φιλοξενήσει Παναθηναϊκό ή Ταού (ή και Λιέτουβος, αλλά χλωμό το βλέπω). Με όποιον και αν τα βάλει, είναι το σιγουράκι για το φάιναλ φορ. Τα λέγαμε και πιο νωρίς, είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο και από την ώρα που είναι υγιείς, κάνουν περίπατο στο top-16. Της δίνω 90% απέναντι στον Παναθηναϊκό και 85% απέναντι στην Ταού. Σιγουράκι.
  • Ο Παναθηναϊκός ή η Ταού θα φιλοξενήσουν τη Μακάμπι. Αν έχει το πλεονέκτημα ο ΠΑΟ, του δίνω 60% απέναντι στους Ισραηλινούς, θα γίνει μεγάλη μάχη. Νίκη στο Ισραήλ τον βλέπω να κάνει πολύ δύσκολα, αλλά το αήττητο στο (ελπίζω καρταγεμάτο) ΟΑΚΑ είναι εφικτό. Η Ταού ως γηπεδούχος απέναντι στη Μακάμπι έχει ένα 65%, με τον Ουέρτας να είναι το Α και το Ω. Οι Ισραηλινοί έχουν φτιάξει πολλά κομμάτια του παιχνιδιού τους κι αν δεν είχαν πέσει πάνω στη Μπαρτσελόνα θα είχαν τύχη και για πρωτιά στον όμιλο, αλλά that's life. Είναι ακόμη ολίγον "ό,τι να' ναι" επιθετικά, αλλά απέναντι στην αδύναμη φροντ λάιν του ΠΑΟ και με παίκτες που μπορούν να βγάλουν τη γλώσσα στο Διαμαντίδη, είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα.
Δυο λογάκια για τον Παναθηναϊκό:

Από την αρχή της σαιζόν είχε πολύ χτυπητές αδυναμίες και δεν έκανε τίποτε ούτε στη χειμερινή περίοδο για να τις καλύψει. Ο Διαμαντίδης καλείται να παίζει 35 λεπτά κι επόμενο είναι να κλατάρει, αλλά χωρίς backup playmaker, αυτό ήταν ηλίου φαεινότερον. Εγώ επιμένω πως ο Καλάθης είναι χέστης, με τεράστιες αδυναμίες (σουτ, ψυχραιμία, πολλά λάθη, άχρηστος στο σετ παιχνίδι) και δεν καταλαβαίνω την εμμονή σε ένα παιδί που σε μια μεγαλομεσαία ομάδα της Α1 θα ήταν απλώς καλός. Ο Τέπιτς δεν είναι άσος, όσες φορές κι αν τον βαφτίζει ο Ομπράντοβιτς ως τέτοιο κι ακόμη ψάχνουμε ποιος αντικατέστησε το Λάκοβιτς και τον Σαρούνας.

Στους ψηλούς, τα ίδια και χειρότερα, ο Πέκοβιτς έφυγε και οι πόντοι και ο όγκος του στη ρακέτα λείπουν. Επιθετικά κάτι πήγε να κάνει ο Βουγιούκας, αλλά περιθωριοποιήθηκε από τον πάγκο, όπως γίνεται κάθε χρόνο το Γενάρη, όταν και το προπονητικό τιμ μειώνει τις ενεργές λύσεις σε 8 από 12. Ο Σάτο είναι μεταγραφάρα, αλλά οι μέσοι όροι του έπεσαν στο μισό μετά τη διακοπή και δεν μπορεί να κλείνει όλες τις τρύπες. Η ομάδα λειτουργεί καλά αμυντικά και οργανωτικά, αλλά σε όγκο και στο μπακάπ του άσου υπάρχει τεράστιο κενό. Αν πάει στο φάιναλ φορ, ο ΠΑΟ θα έχει πιάσει ταβάνι....

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Για το ΝΒΑ αυτό που δε μου άρεσε είναι η μετακίνηση του Gallinari. Ποιος θα διαφημίζει τις πιτσαρίες της Νέας Υόρκης τώρα; :) Στο μοναδικό παιχνίδι που έχω παρακολουθήσει στο ΝΒΑ είχε κάνει career best και του έχω μια συμπάθεια.
Για την Ευρώπη η αλήθεια είναι οτι ο Παναθηναϊκός δεν πείθει. Μια χαρά τα λες Γιώργο. Για τον Ολυμπιακό βέβαια έχω ακόμη κάποιες αμφιβολίες. Είναι λίγο ασταθής. Θεωρώ ότι είχε και μεγάλη δόση τύχης μέσα στην Τουρκία. Η Ulker είναι αυτή που απογοήτευσε. Αλλά συνεχιζω να την πιστεύω. Final Four στη Βαρκελώνη χωρίς Barcelona δε γίνεται οπότε ας ελπίσουμε ότι δε θα πέσει πάνω της ο Παναθηναϊκός.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Καλά την Μπαρτσελόνα την πάνε τόσο σπρώχνοντας που και μετην ποδοσφαιρική ομάδα να κατέβει πάλι θα περάσει. Είδα το εντός ματς απέναντι στη Μακάμπι και ήταν σκάνδαλο η διαιτησία.

Ο Ολυμπιακός είναι ασταθής, συμφωνώ...αλλά σταθερός ποιος είναι σε αυτήν την Ευρωλίγκα;

Τον Γκαλινάρι τον είδα προχθές στο δεύτερό του παιχνίδι με τη νέα του ομάδα, έβαλε μια τριαντάρα κι έβγαλε μάτια. Αν οι Νικς πάρουν τίποτε με τον Καρμέλο, εγώ θα ντυθώ κολομπίνα και θα βγω προς άγρα αρλεκίνου στην Μαλεκόν, στο ύψος του ΝΑσιονάλ που πάνε οι "πεταλούδες".

Τους Μπουλς τους έχει δει κανείς; Μιλάμε για τη μεταμόρφωση της χρονιάς. Εγώ για MVP Ανατολης ψηφίζω Ρόουζ και στη Δύση το Νοβίτσκι (με άουτσάιντερ τον Ντουράντ, που πάντως έχει τεράστια περιθώρια βελτίωσης).

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
παρακολουθω χρόνια τον παναθηναικό και αυτό που έχει χάσει από παλιά ειναι αυτό που λες οτι δυσκολα πχ διπλο στη βαρκελώνη ή στο τελ α βιβ, ενω παλιά δυσκολά θα σταυρώναν νίκη αυτοί στην έδρα τους, πάντως κατά την γνώμη μου ποιο δύσκολό ειναι να πάει στο φαιναλ4 παρα αν πάει να το πάρει... στα φαιναλ φορ ο παναθηναικος σεληνιάζεται.... δίνω 20% αν πάει με μειονέκτημα απέναντι στη μπάρτσα (βρίσκουν τον τρόπο τελευταια και μας σπαν τα νευρα με θεατρινισμους ειδικα ο ναβαρο) και συμφωνω με το 60% απεναντι στη μακαμπι αν και θεωρω πολυ δυσκολο 3 εντος εδρας νίκες...

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Κρίμα, κρίμα, κρίμα....

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Τρελή ευκαιρία έχασε χθες ο Παναθηναϊκός, δε θα την ξαναπετύχει έτσι την Μπαρτσελόνα λογικά. Διαστημικό και το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού. Η Ρεάλ νίκησε δύσκολα, αλλά θα την πάρει τη σειρά και μάλλον και με εκτός έδρας νίκη. Το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι είναι οι Βάσκοι με τους Ισραηλινούς, αυτό που θα πλήρωνα να δω.

Στο ΝΒΑ... δέχομαι συγχαρητήρια για τις προβλέψεις μου κόντρα στο ρεύμα για τους Νικς: είναι ΠΟΛΥ χειρότερη ομάδα με τον Καρμέλο απ' ό,τι χωρίς αυτόν. 7-8 ρεκόρ έχουν με τον τεμπέλη στο ρόστερ κι επιμένω ότι δε θα περάσουν ούτε τον πρώτο γύρο των playoffs, μη σου πως θα πάνε και παρθενιά. Δυστυχώς οι Σανς μάλλον το έχασαν το τραίνο, αφού τραυματίστηκε ο Νας, έχασαν 4 ματς κολλητά και τώρα πλέον δε φτάνουν ούτε το Μέμφις και μάλλον ούτε και το Χιούστον που γκάζωσε τώρα στα τελειώματα.

Επίσης δέχομαι και συγχαρητήρια για τις προβλέψεις μου για τους Μπουλς, πάνε για πρωτιά στην Ανατολή. αν οι Σέλτικς είναι υγιείς, εξακολουθούν να είναι φαβορί εκεί. Στη Δύση οι Λέικερς γκαζώνουν (αν και οι Σανς πάντα τους βγάζουν την ψυχή, στην τρίτη παράταση πήγαν εχθές, κρίμα για το Φοίνιξ), αλλά εμένα τα λεφτά μου πάνε σε Σπερς και Μαβς, δε με πείθουν οι Λέικερς και τους αντιπαθώ κιόλας.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Είναι τα πρώτα πλει οφ τα τελευταία χρόνια που περιμένω με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον σε δύση + ανατολή.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Συμφωνώ, μάλιστα στη Δύση ακόμη κι ο πρώτος γύρος θα έχει ενδιαφέρον. Στην Ανατολή παίζουν όλες κι όλες τρεις ομάδες, οπότε ο πρώτος γύρος θα είναι ψιλομάπα.

Εσύ Def στη Δύση με ποιον είσαι;

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
μου κανε τρομερή εντύπωση στο χθεσινο παιχνίδι που 2'' πριν την λήξη οι διαιτητες χρειάστηκε να κάνουν σύσκεψη:mad: για να δώσουν ενα αντιαθλητικο που θα το δινε κι ο πρόεδρος της μπάρτσα... ενω λίγα λεπτά πριν έδωσαν με μεγαλη ευκολία το αντιαθλητικο στον φώτση που ανετα και δε δινόνοταν... όσο και να προσπαθήσεις τελικά απέναντι στην μπαρτσελόνα θα βρουν τον τρόπο να σε τελειώσουν... τωρα λόγω ψυχολογίας βλέπω μάλλον για σκούπισμα τη σειρα αν και με νικη χθες ο παναθηναικός θα μπορούσε να το ξανακάνει και πιθανων να μιλούσαμε για θρίαμβο.... κριμα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom