• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΝΒΑ 2010-2011

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Απλά φανταστική η Ulker. Δεν την είχα ξαναδεί. Καρφωτή για final four. Το στυλ της μου θύμισε Παναθηναϊκό πριν 2-3 χρόνια.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Απλά φανταστική η Ulker. Δεν την είχα ξαναδεί. Καρφωτή για final four. Το στυλ της μου θύμισε Παναθηναϊκό πριν 2-3 χρόνια.

Να τον ακούτε το γερο, τα είχα πει εγώ...

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Σας έχω πρήξει με τον Durant ε;

Last edited by a moderator:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ε, μα κι αυτοί συνέχεια του τρώνε τα πατατάκια.

Για μένα ο MVP της χρονιάς παίζει ανάμεσα σε Ντιρκ και Ντέρικ Ρόουζ, ειδικά ο δεύτερος κάνει απίθανα πράγματα, καλύτερα κι από τον Ντουράντ (σκεφτείτε πού ήταν οι Μπουλς πέρυσι τέτοια εποχή).

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Και ενώ στην Ελλάδα ακόμη ασχολούμαστε με παράγκες...

ας ξεχαστούμε λίγο στο μαγικό κόσμο...

Sprite Slam Dunk Contest Recap | NBA.com

ε με αυτοκίνητο και ολόκληρο gospel πως να μην κερδίσεις... :D

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δεν με εντυπωσίασε. Χωρίς φαντασία οι διαγωνισμοί καρφωμάτων τα τελευτάια χρόνια. Άσε που ο συγκεκριμένος μέσα στα ματς έχει κάνει πράγματα πολύ πιο εντυπωσιακά από τα καρφώματα που έκανε στο διαγωνισμό.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δεν με εντυπωσίασε. Χωρίς φαντασία οι διαγωνισμοί καρφωμάτων τα τελευτάια χρόνια. Άσε που ο συγκεκριμένος μέσα στα ματς έχει κάνει πράγματα πολύ πιο εντυπωσιακά από τα καρφώματα που έκανε στο διαγωνισμό.
Έχεις δίκιο, κι εγώ περίμενα πολύ περισσότερα από τον Γκρίφιν. Ωστόσο, διαφωνώ στο ότι τα τελευταία χρόνια ο διαγωνισμός δεν είναι καλός. Για μένα ο καλύτερος διαγωνισμός όλων των εποχών ήταν του 2008, απίστευτα καρφώματα, ανώτερα κι από τις επικές μάχες Ντομινίκ-MJ, ψάξτο στο youtube και θα δεις.

fotast

Member
Δεν παρακολουθώ πολύ μπάσκετ και NBA.Πάντως κάπου διάβασα οτι υπάρχει πιθανότητα γιά λόκ άουτ και οτι οι παίκτες θα ειναι ελεύθεροι να παίξουν σε άλλα πρωταθλήματα.Λετε να ερθουν και σε μάς?Ψιλοθυμάμαι οτι το προηγούμενο λόκ άουτ(θα ειναι πάνω από 10 χρόνια) κράτησε 6-7 μήνες,αν δεν κάνω λάθος.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom