• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΝΒΑ 2010-2011

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Προβλέψεις κανείς;

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Δε μας γραφεις ρε φίλε και τα προγνωστικά σου για την euroleague... ε να μην ανοιγουμε κι αλλο μπασκετικο....:xmas_wink:

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Υπέροχα. Να και ένα παιχνίδι που θα κατεβάσω. Τα λεφτά μου στο Miami...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Νομίζω ότι οι Χιτ δεν είναι ακόμα έτοιμοι για τον Κόμπε και την παρέα του....

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
:xmas_cheesygrin:

recap και σε λίγο θα κατέβει...

και triple double παρακαλώ...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Προσοχή σε Σικάγο, Ντένβερ και Σαν Αντόνιο, για μένα έχουν πολλές δυνατότητες ως δυνατά αουτσάιντερ, είδα και τις τρεις και ειδικά το Σικάγο πέταγε φωτιές. Αν ο Καρμέλο πάει στη ΝΥ και κάνει δίδυμο με το Στουνταμάιρ, πάμε για ένα από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα όλων των εποχών...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δε μας γραφεις ρε φίλε και τα προγνωστικά σου για την euroleague... ε να μην ανοιγουμε κι αλλο μπασκετικο....:xmas_wink:
Η φετινή Ευρωλίγκα – σε σχέση με την περσινή- έχει αποδυναμωμένες ομάδες. Και οι ελληνικές και οι ισπανικές είναι χειρότερες από πέρυσι και μόνον οι Τούρκοι φαίνονται ενισχυμένοι, άντε πες και η Μακάμπι. Κοινώς είναι πιο αμφίρροπα τα πράγματα. Του ομίλους τους βλέπω κάπως έτσι:

5ος όμιλος Παναθηναϊκός Κάχα Λαμποράλ Μάλαγα Λιέτουβος Ρίτας

Οι Λιθουανοί είναι πολύ αδύναμοι, ειδικά από την ώρα που έχασαν το Γιασικεβίτσιους. Από εκεί και πέρα, δύσκολα θα χάσει ματς στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, η Ταού είναι πιο αδύναμη από πέρυσι και η Μάλαγα δεν με πείθει, αν και είναι πιο απρόβλεπτη, λόγω περιφέρειας. Λογικά ο ΠΑΟ είναι πρώτος και μια από τις δυο ισπανικές δεύτερη, παρότι ο Πέκοβιτς δεν έχει καλυφθεί σε κανένα επίπεδο και ότι συνήθως το Γενάρη κάνει πατάτες, αλλά είναι σε εύκολο όμιλο και από Μάρτιο και μετά πάντα φορμάρεται.

6ος όμιλος Μακάμπι Ολίμπια Μπαρτσελόνα Ρόμα
Η Ολίμπια έκανε απίθανα πράγματα στην πρώτη φάση, ο Ζντοβτς έχει κάνει φανταστική δουλειά με μέτριο υλικό, αλλά την ώρα του ματς υστερεί (κλασική περίπτωση το ματς που έχασε μέσα στα χέρια του στο ΟΑΚΑ όπου δεν έκαναν το φάουλ που δικαιούνταν κι επειπλέον…ξέχασε να πάρει το τελευταίο του τάιμ άουτ). Η Ρόμα είναι της πλάκας, οπότε το θέμα είναι ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μακάμπι. Σαν ρόστερ οι Καταλανοί είναι καλύτεροι και θεωρώ πως με υγιή ομάδα (είχαν πολλούς τραυματισμούς στην πρώτη φάση και τους κόστισαν, ειδικά ο Ναβάρο) θα τελειώσουν πάνω από τη Μακάμπι.

Άρα λογικά τα ζευγάρια είναι ΠΑΟ-Μακάμπι και Μπαρτσελόνα-Ταού. Ο ΠΑΟ πάει στο φάιναλ φορ και το άλλο ζευγάρι είναι 60%-40%...

Πάμε στο άλλο μισό ταμπλό:

7ος όμιλος Σιένα Ρεάλ Μαδρίτης Εφές Πίλσεν Παρτίζαν
Τους Σέρβους τους αφήνω απέξω, αν και με αυτούς ποτέ δεν ξέρεις…
Από τις άλλες τρεις, η Σιένα δεν είναι όπως άλλες χρονιές (τεράστια απώλεια ο Σάτο, ήταν ο παίκτης-κλειδί για πολλά χρόνια), αλλά είναι σταθερή ομάδα που με το run & gun που επιβάλλει χάνει δύσκολα εντός και συνήθως παίρνει και διαφορές. Η Ρεάλ είναι μαύρο χάλι, χωρίς ταυτότητα, η Εφές έχει ανέβει και είναι επικίνδυνη… Δύσκολος όμιλος, αλλά για τις δύο πρώτες θέσεις βλέπω Σιένα και μάλλον Εφές.

8ος όμιλος Ολυμπιακός Φενέρμπαχτσε Ζαλγκίρις Βαλένθια
Σίγουρα φαβορί ο Ολυμπιακός και η Φενέρ-Ούλκερ, πολύ πίσω η Ζαλγκίρις και η νίκη της Βαλένθια στο ΟΑΚΑ ήταν τελείως παραπλανητική για τις (μη) δυνατότητες της ομάδας. Η Φενέρ πήρε και τον Γιασικεβίτσιους κι έχει τη μεγάλη αδυναμία μου, τον φοβερό Ούκιτς. (Παρένθεση: Αν είναι τόσο φοβερός όσο λες γιατί δεν έκατσε περισσότερο στο ΝΒΑ; Διότι είναι κοντός για δυάρι και τον έβαλαν να παίξει στον άσο… Αλλά το παιδί δεν την έχει την πάσα, δίνει 3,6 ασίστ όλες κι όλες με αρκετά λάθη και για δυάρι στο ΝΒΑ με τόσο απαράδεκτο μακρινό σουτ είναι θαύμα που έκανε κι αυτά που έκανε. Στην Ευρώπη, με έναν άσο να τον απελευθερώνει, το παλικάρι κάνει θαύματα.) Λογικά ο Ολυμπιακός είναι πρώτος, αλλά θέλουν ΠΟΛΛΗ προσοχή οι Τούρκοι.

Άρα τα λογικά ζευγάρια είναι Σιένα-Φενέρ και Ολυμπιακός-Εφές ή… αντίστροφα. Όποιος από τον όμιλο του Ολυμπιακού είναι πρώτος περνάει στο φάιναλ φορ, ο δεύτερος θα ζοριστεί λίγο.

Κοινώς, για μένα οι τελευταίοι τέσσερις είναι ο Παναθηναϊκός, η Μπαρτσελόνα (δεν αποκλείω την Ταού, αλλά μάλλον θα πάρει μπρος η Μπαρτσελόνα), ο Ολυμπιακός και κάποιος εκ των Φενέρ-Σιένα.

Παραπάνω προβλέψεις δεν κάνω, είναι ΠΑΡΑ πολύ νωρίς, αμφιβάλλω αν θα πέσω μέσα και σε αυτές. Αλλά αν ήμουν οπαδός κάποιων εκ των δύο ελληνικών ομάδων, τα εισιτήριά μου για το φάιναλ φορ θα τα αγόραζα. Κι αν ήμουν με τη Φενέρ κι έβλεπα το Σατρούνας να «δένει» με τον Λένι-Ρόκο… θα ονειρευόμουν. Μακάρι να είχαν περισσότερο καιρό μαζί, αλλά ακόμη κι έτσι, για μένα η Φενέρμπαξε είναι το next best thing. Αν έπρεπε να βάλω πάντως σε κάποιον τα λεφτά μου, θα τα έβαζα στη Μπαρτσελόνα, αν είναι υγιείς είναι το πρώτο φαβορί κι ας βγήκαν τρίτοι στον όμιλό τους, δε θα είναι πάντα τραυματίες.

Αυτά. Άλλος προβλέψεις ή μόνο εγώ θα εκτίθεμαι εγώ;

ΥΓ: Μόλις διάβασα πως η Σιένα παίρνει και τον Γιάριτς, δηλαδή γίνεται ακόμη δυνατότερη.
ΥΓ2: Για τον Ολυμπιακό είναι κλειδί το πρώτο ματς (και η διαφορά) απέναντι στη Φενέρ...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
H Real υπέγραψε τον 2.20 Μπέγκιτς, κοινώς το -τραγικό- κενό που είχε κοντά στο καλάθι, κάπως ψιλοκαλύπτεται. Η Ζαλγκίρις πάλι, μένει γυμνή, δεν την βλέπω να κάνει νίκη...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom