• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΝΒΑ 2010-2011

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Εγώ όχι πολύ. Μπορέι νάναι ατομικά κορυφαίος αλλά δε μου γεμίζουν το μάτι ως ομάδα. Από όσα έχουμε δει ως τώρα, Σικάγο - Μαϊάμι και Λος Άντζελες - Οκλαχόμα είναι δύο λογικά ζευγάρια για τους ημιτελικούς, εκτός και αν κάνουν το κάτι παραπάνω η Νέα Ορλεάνη ή η Βοστώνη.

Και με αυτούς τους ημιτελικούς, το Λ.Α. πάει τελικό εκτός απροόπτου (τους σκοτώσει ο Ντουράντ μόνος του σε όλα τα ματς - δύσκολο), και στο άλλο ζευγάρι το Σικάγο είναι πιο ομάδα από τους Χιτ, του δίνω ένα μικρό προβάδισμα.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Μάλλον όχι πολύ. Αλλά εδώ κοντεύουν να μείνουν οι spurs απ' έξω. Νομίζω ότι φέτος οι ομάδες είναι πολύ πιο κοντά σε σχέση με άλλες χρονιές. Και ειδικά η δύση έχει πολύ ενδιαφέρον.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πάντα η Δύση έχει πιο πολύ ενδιαφέρον... Η Αριστερά έχει μείνει πίσω...

Οι Σπερς αντιμετωπίζουν την πιο φορμαρισμένη ομάδα στο ΝΒΑ (εδώ και 2 μήνες τουλάχιστον κάνουν όργια), αλλά και πάλι αυτή η εικόνα είναι ανεξήγητη. Εγώ πάντως μαζί τους είμαι, γιατί είναι και η μόνη ομάδα που παίζει προπονητοκεντρικό μπάσκετ (το άλλο άκρο είναι το Ορλάντο του Βαν Γκάντι... ξύπνα Ντε Βίτο, χτύπησε η τοστιέρα θα καούν τα σάντουιτς).

Πολύ πρωτοποριακές οι προβλέψεις του Δεφ... Άλλος κανείς;

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Στο Σικάγο ποιος θα πέσει;

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
Με τον υποβιβασμό της ΑΕΚ το μεγαλύτερο κρίμα είναι για το Ελληνικό Μπάσκετ.
Ολοι βλέπουμε ότι υπάρχουν μονο δύο ομάδες.
Ο φετινός όχι και τόσο καλός Ολυμπιακός δεν έχασε από κανέναν, ενα ρεκορ που ειχε να γίνει γύρω στα 20 και χρόνια από τον μεγάλο Αρη.
Ο δεύτερος ΠΑΟ έχασε μόνο από τον Ολυμπιακό.
Τα γηπεδα είναι στους περισσότερους αγώνες άδεια.
Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα ας μην το συζητήσουμε.
Που είναι ο παλιός Αρης, Παοκ, Αεκ, οι ανταγωνιστικοί Πανιώνιος και Ηρακλής;
Το πρόβλμα λοιπόν είναι βαθύτερο και όχι της ΑΕΚ μόνο.
Το ελληνικό πρωτάθλημα σιγά σιγά περνάει σε ανυποληψία.
No money, no honey...παρεπιμπτοντως, αν και το θεμα ειναι για ΝΒΑ η ΑΕΚ εμεινε Α1 τελικα...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ναι, αν τάγραφα και σωστά θα ήταν ακόμα καλύτερα. Η Βοστώνη παίζει τώρα με το Μαϊάμι και όχι το Σικάγο, το οποίο παίζει με την Ατλάντα που προκρίθηκε τα ξημερώματα απέναντι στο Ορλάντο. Άρα έχουμε στην ανατολή:

Βοστώνη - Μαϊάμι
Σικάγο - Ατλάντα

στη Δύση οι χόρνετς δε τα κατάφεραν και έτσι οι Λέικερς πέρασαν με 4-2 στον ημιτελικό της δύσης που θα αντιμετωπίσουν τους Μάβερικς οι οποίοι πέρασαν από το Πόρτλαντ, ενώ σήμερα θα δούμε αν ο αντίπαλος της Οκλαχόμα θα είναι το Μέμφις ή αν θα πάρει παράταση αυτή η σειρά κατά ένα ματς ακόμα σε περίπτωση νίκης του Σαν Αντόνιο.

Για να δούμε...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Άρα στην Ανατολή έχουμε Σικάγο-Ατλάντα, το Ορλάντο αποκλείστηκε είπαμε...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μα τι διάβολο, ματιασμένος είμαι; ελα το διορθώνω.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δεν είσαι ματιασμένος, μάλλον ήθελες να δεις τον Χάουαρντ να ταπώνει τον Ρόουζ...

Στα ζευγάρια μέχρι στιγμής τα πήγα πολύ καλά (ο Καρμέλο με έστειλε πολύ ταμείο, το 0-4 πλήρωνε... οκταπλάσια!), αλλά οι Σπερς θα με καταστρέψουν. Ελπίζω να σοβαρευτούνε... Τους συμπαθώ κιόλας.

Ίσως είναι η χρονιά του Ντιρκ και μάλλον το δικαιούται κιόλας. Φόλα στους Fakers...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Αντιθέτως, συμπαθώ αυτό Σικάγο all the way, εκτός φυσικά αν προκριθούν οι Σέλτικς :)

Μακάρι να πάει στον Ντιρκ αλλά δεν ξέρω αν θα καταφέρουν να πετάξουν έξω το Λ.Α.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom