Πολλά ανάποδα για τους Σέλτικς στο ματς. Εξακολουθώ να πιστεύω πως είναι πιο ομάδα από τους Χιτ και θα περάσουν.
Το ότι υποστηρικτές δεδηλωμένων δολοφόνων ανηλίκων και περαστικών τύπου Γκλόρια Εστέφαν είναι θαμώνες της American Airlines Arena τους κάνουν ακόμη πιο αντιπαθείς.
Σήμερα στο χορό και οι υπόλοιποι. Οι ευχές μου με τον αθλητή-πρότυπο Ντιρκ, που αξίζει ένα πρωτάθλημα. Αν βρει και κανέναν να μαρκάρει τον Γκασόλ...
Ω ρε τι γίνεται σε αυτά τα playoffs... Σπάσιμο έδρας στην Οκλαχόμα από τους Γκριζλς στο #8 που ήρθαν από το πουθενά, σπάσιμο μέσα στο Λ.Α οι Μαβς από το πρώτο ματς και το πιο κουφό απ' όλα, σπάσιμο στο Σικάγο από την Ατλάντα με καθαρή νίκη...
Τρελά πράγματα, απίθανη νίκη του Ντάλας μέσα στο Λ.Α. και παρά τους 36 πόντους του απίθανου Κόμπε που τάβαζε από παντού - εκτός από το τελευταίο, και ακόμα πιο απίθανη νίκη των Χωκς επί του Σικάγο που σα να μη τους έφτανε αυτό είδαν τον Ρόουζ να στραβοπατάει στο τέλος και περιμένουμε να δούμε αν έχει πρόβλημα.
Για απόψε θεωρώ κομβικό το ματς στο Μαϊάμι. Αν οι Χιτ κάνουν το 2-0 νομίζω η σειρά θα γείρει σαφώς υπέρ τους παρότι είναι πολύ νωρίς, αν όμως η Βοστώνη ισοφαρίσει παίρνει το πάνω χέρι.
E κρίμα αλλά χάσανε ακόμα πιο εύκολα απ'ότι στο πρώτο ματς. Ο Πιρς φαίνεται εκτός ρυθμού εντελώς, ο Γκαρνέτ μόνο σε ένα δωδεκάλεπτο κάτι έκανε, ο Άλεν τίποτα, μόνο ο Ρόντο παλεύει μόνος του με τα δεύτερα να τον βοηθάνε. Αν οι Σέλτικς όμως δε συγκεντρωθούν και δεν βελτιώσουν σημαντικά την άμυνά τους, θα χάσουν και τα επόμενα 2 ματς...
Λοιπόν το Ντάλας έκανε σκόνη τους Λέικερς στο 2ο ματς, με τον Μπερέα να κάνει πράγματα και θαύματα και το Λ.Α. να μη μπορεί να σταματήσει με τίποτα τον Νοβίτσκι, και η σειρά δείχνει Dallas all the way πια, που απειλούν τους Λέικερς ακόμα και με "σκούπισμα" άμα συνεχίσουν να σπάνε τα καλάθια όπως χτες που είχαν 0/15 τρίποντα πριν βάλουν το πρώτο 2,5 λεπτά πριν τη λήξη του ματς!!! Οι Λέικερς είχαν να χάσουν τα 2 πρώτα ματς στην έδρα τους από το 1977!!
Το Σικάγο κέρδισε την Ατλάντα σχετικά εύκολα και νομίζω θα πάρει και ένα από τα δύο επόμενα ματς και θα προκριθεί.