• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΝΒΑ 2010-2011

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πάντως την ΚΑΕ δεν νομίζω να την χρέωσε η ορίτζιναλ... αλλού είναι οι ευθύνες.

Το Κολοσσός-Ηλυσιακός άθλιο από πλευράς θεάματος. Στο 35' κέρδιζε ο Κολοσσός 46-40, ο οποίος κατάφερε να φάει ένα σερί 13-0 (!) και να βάλει μόνο ένα τρίποντο στο τελευταίο πεντάλεπτο. από την άλλη στον Ηλυσιακό έπαιζαν με φοβερό τρακ (μέχρι και βολή στο... γάμα του ταμπλό είδαμε), αλλά τους ξελάσπωσε ο... Χατζής. Και μόνο το ότι αυτός ο Κολοσσός τερμάτισε έκτος είναι ενδεικτικό της ποιότητας του πρωταθλήματος, δυστυχώς.

Η ΑΕΚ έπαιξε παιθιασμένα, κέρδισε μια καλύτερη ομάδα καθαρά, αλλά τι να το κάνεις, όταν φτάνεις τελευταία αγωνιστική να χαροπαλεύεις με τον Ηλυσιακό, είσαι άξιος της μοίρας σου.

Τώρα αρχίζει η ανηφόρα...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Γιώργο αν ασχολείσαι λίγο με τα της ΑΕΚ τα τελευταία 10 χρόνια, νομίζω είναι ξεκάθαρος ο λόγος της ειρωνίας μου προς τη φάρα των οργανωμένων.

fotast

Member
Δεν ειχαν βάλει το χεράκι τους τα παιδάκια της ορίτζιναλ για να τα παρατήσει ο Φιλίππου?

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Με τον υποβιβασμό της ΑΕΚ το μεγαλύτερο κρίμα είναι για το Ελληνικό Μπάσκετ.
Ολοι βλέπουμε ότι υπάρχουν μονο δύο ομάδες.
Ο φετινός όχι και τόσο καλός Ολυμπιακός δεν έχασε από κανέναν, ενα ρεκορ που ειχε να γίνει γύρω στα 20 και χρόνια από τον μεγάλο Αρη.
Ο δεύτερος ΠΑΟ έχασε μόνο από τον Ολυμπιακό.
Τα γηπεδα είναι στους περισσότερους αγώνες άδεια.
Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα ας μην το συζητήσουμε.
Που είναι ο παλιός Αρης, Παοκ, Αεκ, οι ανταγωνιστικοί Πανιώνιος και Ηρακλής;
Το πρόβλμα λοιπόν είναι βαθύτερο και όχι της ΑΕΚ μόνο.
Το ελληνικό πρωτάθλημα σιγά σιγά περνάει σε ανυποληψία.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Με τον υποβιβασμό της ΑΕΚ το μεγαλύτερο κρίμα είναι για το Ελληνικό Μπάσκετ.
Ολοι βλέπουμε ότι υπάρχουν μονο δύο ομάδες.
Ο φετινός όχι και τόσο καλός Ολυμπιακός δεν έχασε από κανέναν, ενα ρεκορ που ειχε να γίνει γύρω στα 20 και χρόνια από τον μεγάλο Αρη.
Ο δεύτερος ΠΑΟ έχασε μόνο από τον Ολυμπιακό.
Τα γηπεδα είναι στους περισσότερους αγώνες άδεια.
Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα ας μην το συζητήσουμε.
Που είναι ο παλιός Αρης, Παοκ, Αεκ, οι ανταγωνιστικοί Πανιώνιος και Ηρακλής;
Το πρόβλμα λοιπόν είναι βαθύτερο και όχι της ΑΕΚ μόνο.
Το ελληνικό πρωτάθλημα σιγά σιγά περνάει σε ανυποληψία.
πολυ ασχημο αυτο 50 νικες οι δυο μεγαλοι και σε ελαχιστα ματς κινδυνεψαν... τους κέρδισαν ολους δλδ....

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Γιώργο αν ασχολείσαι λίγο με τα της ΑΕΚ τα τελευταία 10 χρόνια, νομίζω είναι ξεκάθαρος ο λόγος της ειρωνίας μου προς τη φάρα των οργανωμένων.
Εγώ θεωρώ πως στο μπασκετικό τμήμα τουλάχιστον, η κυρίως ευθύνη ανήκει στον Φιλίππου, επιεικώς απαράδεκτη η στάση του, ειλικρινά απορώ αν έτσι διοικεί και στις υπόλοιπες επενδύσεις του. Τα όσα έγιναν με το Δρόσο είναι επίσης απαράδεκτα και πάλι έχει ευθύνες ο Φιλίππου. Εκεί συσσωρεύτηκαν τα χρέη κι όχι επί ημερών ορίτζιναλ.

Ασχέτως του πόσο ξεφτίλα είναι να φτάνει κοτζάμ ΑΕΚ να εξαρτάται από το αποτέλεσμα άλλων, το θέμα με το ματς Κολοσσού-Ηλυσιακού είναι σοβαρό. Ο Ηλυσιακός πρέπει να έκανε το χειρότερο ματς της σαιζόν (μέχρι και βολή στη γωνία του ταμπλό είδαμε, πολλά αίρμπολ, απίστευτα νεύρα) κι ο απαράδεκτος Κολοσσός ακόμη κι έτσι ήταν μπροστά με 9 πόντους... μέχρι το τελευταίο πεντάλεπτο όπου έφαγε ένα σερί γύρω στο... 16-3 που ήταν τουλάχιστον ύποπτο για όσους το είδαν. Μετά διαβάζεις πως 4 από τους παίκτες του Κολοσσού εκπροσωπούνται από τον Δελημπαλταδάκη, τον ιδιοκτήτη του Ηλυσιακού και δεν αναρωτιέσαι γιατί έχει βουίξει ο τόπος... Ιδιοκτήτης ομάδας που είναι μάνατζερ δεκάδων παικτών των υπολοίπων ομάδων δεν είναι τρομερά καλό νομίζω.

Τo NBA μόνο εγώ το βλέπω, παίδες; Δέχομαι συγχαρητήρια για την πρόβλεψη πως οι Νικς του παικταρά Καρμέλο θα φύγουν "παρθένοι" από τα playoffs... Ούτε νίκη δε σταύρωσαν και αντίο από τον πρώτο γύρο. Ο Ρίβερς ήξερε πολύ καλά όταν τους διάλεγε για αντιπάλους...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Το ΝΒΑ το παρακολουθώ καθημερινά σχεδόν, οι Σέλτικς σκούπισαν τους Νικς όπως λες με σχετική ευκολία όπως φάνηκε στα 2 παιχνίδια που έγιναν στη Νέα Υόρκη, Οι Μπουλς προκρίθηκαν όπως αναμενόταν, και το Σαν Αντόνιο σώθηκε χτες με ένα απίθανο τρίποντο στην εκπνοή (και πριν από αυτό ένα ακόμα απίθανο καλάθι του Τζινόμπιλι), αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι θα περάσει από το Μέμφις το Σάββατο. Από την άλλη ο Πωλ μπορεί να κάνει τη ζημιά στους Λέικερς, περιμένω το 6ο ματς με αγωνία.

Για το ματς του Κολοσσού εγώ το είδα στην τιβί, οκ ήταν κουφό το σερί στο τέλος, αλλά σε κάθε περίπτωση δε μπορώ να ασχοληθώ με αυτό όταν η ΑΕΚ είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, με τον γραφικό καραμανλή να ... ασκεί διοίκηση και τους γνωστούς χατζηχρήστους να λάμπουν διά της απουσίας τους, ενώ όταν πρέπει να βρίσουν κάποιον που δε γουστάρουν (και είναι πολλοί) κάνουν ιερούς αγώνες και μαλακίες. Σήμερα πάντως βγήκε απόφαση που αποβάλει τον Ηλυσιακό από το πρωτάθλημα, αλλά δε νομίζω ότι θα κρατήσει μια τέτοια απόαφση μετά την έφεση. Χώρια που δεν αλλάζει βέβαια τίποτα για τη μοίρα της ΑΕΚ, αν δε πέσει φέτος θα πέσει του χρόνου , και τι έγινε;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πόσο μακριά τον βλέπεις τον KD να φτάνει;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα