evaT
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
το διόρθωσα!This video is private
το διόρθωσα!This video is private
Τώρα πως να διαχειριστώ ότι θεωρείς το επίπεδο της δικής μου ιστορίας χαμηλότερο και πιο ταιριαστό σε φθηνά λογοπαίγνια που εγώ ποτέ δε κάνω;δεν το έβαλα στην δική μου ιστορία για να μη ρίξω το επίπεδο (περισσότερο) το ντεμπουτάρω στη δική σου
Την περιγραφή της τουαλέτας δεν την πλησιάζει τίποτα!Τώρα πως να διαχειριστώ ότι θεωρείς το επίπεδο της δικής μου ιστορίας χαμηλότερο και πιο ταιριαστό σε φθηνά λογοπαίγνια που εγώ ποτέ δε κάνω;
Τώρα είναι που θα γίνει η συνταρακτική ανατροπή της ταινίας;οπότε το περιορίσαμε πολύ και όπως λέει και το γνωμικό μάτια που δεν βλέπονται...
Ξέχασα να γράψω "τέλος", το έβαλα τώρα.Τώρα είναι που θα γίνει η συνταρακτική ανατροπή της ταινίας;
ΠΕΣ ΤΗΝ, ΠΕΣ ΤΗΝ, δεν το δεχομαι οτι τελειωσε ετσι και δεν εχεις βιετναμεζα πεθερα να φτιαχνει σουπες μεχρι σημερα.Μέχρι τώρα σας έχω βάλει εκπλήξεις, αίμα-βία-σεξ, μαϊμούδες-ελέφαντες-ζογκλέρ-και-ένα-μαλάκα (εμένα). Λέτε να μη σας φυλάω καμία ανατροπή για το φινάλε μπας και βγει τίποτα για κάνα σίκουελ;
Δε το πιστεύει κανένας αυτό
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις.Αλλά ξέρω ότι περισσότερο πεθαίνετε να μάθετε για την βιετναμέζα.
Ούτε ελληνική ταινία του 60 τέτοιο τέλος!παντρευτήκαμε με την βιετναμέζα