turms
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΔΝΤ;;;
- Ταξίδι-Όνειρο
- Σκι στην Παταγονια
αγαπάει...Α εμφανιστηκες! Και σε ειχαν βαλει στους "αγνοουμενους" του φορουμ
αγαπάει...Α εμφανιστηκες! Και σε ειχαν βαλει στους "αγνοουμενους" του φορουμ
Αμένσιοτο θα ήταν γιατί δε το πήρα χαμπάρι. Δεν ξέρω γιατί έτσι αφού εδώ ήμουν, εδώ και εκεί. Δεν είναι ότι εξαφανίστηκα, χρόνο να συνεχίσω την ιστορία δεν είχα.Α εμφανιστηκες! Και σε ειχαν βαλει στους "αγνοουμενους" του φορουμ
Ο άλλος ο δηλητηριασμένος από το Βιετνάμ κι αυτός 2 μήνες έχει να γράψει..
Ο άλλος ο τσιμπούρης που ήθελε και μια κορόνα Νορβηγίας για την ατυχία του ....
Ο άλλος που πίνει τα ουίσκια μόνος του μάλλον κάνει ταξιδιωτοδιάλειμμα λόγω παρεξηγήσεως..
Ο Χανιώτης με την μπέμπα -μάλλον του έβγαλε ζημιά..
Ο bill metallica αγνοείται προς τας Ινδίας ή την Αίγυφτο.
Τώρα που το άφησες φλου, μου εκτοξεύτηκε η περιέργεια. Ποιο είναι το χόμπι; Πες!Μιας που όπως είπα δεν έβγαλα φωτογραφίες μέχρι και το βράδυ, δε θυμάμαι ακριβώς τι έκανα από εκεί και μέχρι το απόγευμα που είχα κανονίσει να επισκεφθώ ένα μέρος που συνδεόταν με ένα από τα χόμπι μου. Το αφήνω φλου επειδή σχεδόν σίγουρα δεν ενδιαφέρει κανένα άλλο και δεν έχει νόημα να γράψω για αυτό.
ΕΠΟΣμόλις κατάλαβε ότι η επικοινωνία που είχα με το χώρο ήταν με υπεύθυνο που είχε θηλυκό όνομα, κατσικώθηκε και αυτή μαζί μου με βλέμμα γερακιού που επιτηρεί τον κάμπο
Μπα δε βλέπω το λόγο, άσε που έχει περισσότερη πλάκα να σας βάζω να σκέφτεστε τι μπορεί να είναιΤώρα που το άφησες φλου, μου εκτοξεύτηκε η περιέργεια. Ποιο είναι το χόμπι; Πες!
Εντάξει. Δεν θα σου χαλάσω την ιστορία παραθέτοντας χόμπιΜπα δε βλέπω το λόγο, άσε που έχει περισσότερη πλάκα να σας βάζω να σκέφτεστε τι μπορεί να είναι