dmdoc
Member
Θα σου έλεγα +5% αλλά επειδή ήμουν στο γήπεδο και δεν είχα δυνατότητα replay,θα στο διπλασιάσω(σέβομαι και την έκρηξη Ντούντα)Εσύ δεν έχεις πάρει ξεκάθαρη θέση για τη χθεσινή διαιτησία.
Θα σου έλεγα +5% αλλά επειδή ήμουν στο γήπεδο και δεν είχα δυνατότητα replay,θα στο διπλασιάσω(σέβομαι και την έκρηξη Ντούντα)Εσύ δεν έχεις πάρει ξεκάθαρη θέση για τη χθεσινή διαιτησία.
Αντε γεια σου. Γιατί δεν το έλεγες από την αρχή, όπως εγώ είπα ότι χάσαμε κυρίως από δικά μας λαθη.Θα σου έλεγα +5% αλλά επειδή ήμουν στο γήπεδο και δεν είχα δυνατότητα replay,θα στο διπλασιάσω(σέβομαι και την έκρηξη Ντούντα)
Ναι, μπέρδεψα τα ματς, νόμιζα πως το τελευταίο ματς ήταν απέναντι στην Τουρκία. Ο Διαμαντίδης ανακοίνωσε λοιπόν την αποχώρησή του αφού τελείωσε το Ευρωμπάσκετ (και μετά από συγκλονιστική εμφάνιση), κι όχι μετά το ματς επιλογής αντιπάλου. Το είχε αποφασίσει από την προετοιμασία και το ανακοίνωσε όταν ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του, όντας -πάλι- ο καλύτερος παίκτης της Εθνικής. Πολλά ευχαριστώ πρέπει να του πούμε κι όχι να τον κριτικάρουμε κιόλας που δε θέλει να διαλύσει το σώμα του μέχρι τελικής πτώσης.Αντε γεια σου. Γιατί δεν το έλεγες από την αρχή, όπως εγώ είπα ότι χάσαμε κυρίως από δικά μας λαθη.
Και επειδή ο Γιώργος έγραψε ότι ο Διαμαντίδης ανακοινωσε την αποχωρηση του μετά την Τουρκία, παραθέτω το λινκ, άπο το οποίο προκύπτει οτι αυτό έγινε μετά το ματς με την Ισπανία
Τέλος από την Εθνική ο Διαμαντίδης - Τουρκία 2010 - Ελλάδα - Contra.gr
Δε ξέρω αν πράγματι θέλει να σταματήσει λόγω της διαιτησίας ή είναι απλώς μία αφορμή για να κάνει κάτι που επιθυμεί.Ο Μπουρούσης είναι ενήλικας που μπορεί να αποφασίσει αν θέλει να θέσει εαυτόν στις υπηρεσίες της Εθνικής. Υποχρεωμένος δεν είναι, δεν έχει συμβόλαιο μαζί της. Διαφωνώ με το λόγο που αποχωρεί, αλλά δικαίωμά του είναι, αν κι ελπίζω να αλλάξει γνώμη.
Triple.....δεν έχει και ευχαριστώ το social!!ονειρευόντουσαν φέτος τουλαχιστον νταμπλ
Θα διαφωνήσω.Ο Ολυμπιακός στην τελευταία περίοδο έβγαλε τεράστια ενέργεια και μας αποσυντόνισε.Χαρακτηριστικό παράδειγμα η άμυνα του Μπουρούση σε έναν μη συγκεντρωμένο Διαμαντίδη.Αλεπάλληλα λάθη αυτοσυγκέντρωσης στο τελευταίο πεντάλεπτο γκρέμισαν όλη την καλή προσπάθεια του αγώνα.Κλειδί η εμφάνιση Πελεκάνου,τεράστια απογοήτευση ο "ψυχάκιας" Μίλος.Μου θυμίζει την Τζούλια,που της έδωσε ο θεός ένα χάρισμα και το πέταξε στα σκουπίδια.Στο τελος μάλλον οι Παναθηναικοι είχαν στην ακρη του μυαλού τους ότι υπάρχει το ματς στο ΟΑΚΑ.
Θα διαφωνήσω.Ο Ολυμπιακός στην τελευταία περίοδο έβγαλε τεράστια ενέργεια και μας αποσυντόνισε.Χαρακτηριστικό παράδειγμα η άμυνα του Μπουρούση σε έναν μη συγκεντρωμένο Διαμαντίδη.Αλεπάλληλα λάθη αυτοσυγκέντρωσης στο τελευταίο πεντάλεπτο γκρέμισαν όλη την καλή προσπάθεια του αγώνα.Κλειδί η εμφάνιση Πελεκάνου,τεράστια απογοήτευση ο "ψυχάκιας" Μίλος.Μου θυμίζει την Τζούλια,που της έδωσε ο θεός ένα χάρισμα και το πέταξε στα σκουπίδια.
By the way,είδε κανείς τα στατιστικά του αγώνα;....δεν πειράζει,γαργάρες για τον πονόλαιμο.