Μπάσκετ: Tελικοί Α1

dmdoc

Member
Μα ακριβως η έλλειψη συγκέντρωσης οφείλεται στο ότι ήξεραν ότι υπάρχει και άλλο ματς στην έδρα τους.
Για το τελευταίο σχόλιο, καταλάβαμε ότι πάει για τις βολές, αλλά please μην συκρίνεις ανόμοια πράγματα.
Καμία σχέση οι δύο διαιτησίες.
Όσο υποδεέστερος και να είναι ο αντίπαλος,παραμένει ο Ολυμπιακός.Δεν γίνεται ο εξάκις πρωταθλητής ευρώπης να σκέφτεται έτσι,και δεν έχει σκεφτεί ποτέ έτσι.
Sorry,αλλά οι αριθμοί άλλα λένε.Για τις βολές τσιρίζατε,τις βολές σου αναφέρω.Τα υπόλοιπα είναι για λαική κατανάλωση(για να μην πω,είναι διαφορετική η διαιτησία γιατί κερδίσατε).
Λάθος,αυτοδιορθώνομαι.Οι διαιτησίες ΗΤΑΝ διαφορετικές.Σήμερα δεν τιμώρησαν τα καραγκιοζλίκια Σπανούλη και Τεόντοσιτς

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Επειδη πάλι θα μπουμε σε κουραστική συζήτηση για τη διαιτησία και δεν το θέλω, το μονο που σου λέω είναι δες τα σχόλια δημοσιογράφων για τις δυο διαιτησίες.
Η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός σε τόσο κακή μέρα τα ατού του, την Κυριακή θα χάσει περίπατο.

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Επιτέλους μετά από τους ύπνους των πρώτων ημιχρόνων των άλλων ματς, χθες το α' μέρος ήταν "ζωντανό" με πολλά εύστοχα σε πρώτη φάση κι από τους δυο και με έναν Μπουρούση φάτε μάτια ψάρια. Ο τύπος χθες ήταν μια ομάδα μόνος του. Σκόρερ, αμυντικός, τα σπασίματά του και οι αλλαγές κατεύθυνσης πριν το λέι άπ ήταν καταπληκτικές, γενικώς πήρε το ματς μόνος του. Τα δυο τρίποντα Πελεκάνου- Πρίντεζη ήταν και ο καταλύτης του ματς.
Για ακόμη ένα παιχνίδι κάτω του μετρίου ο Σπανούλης ενώ για πρώτη φορά στους τελικούς "πρόσεξα" τον Γκόρντον.
Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, μου δωσε την εικόνα αρχικώς πως πάει να το πάρει αλλά υπολόγισε χωρίς τον...Διαμαντίδη. Χθες ήταν άψυχος, με πολλά νεύρα, κακές τοποθετήσεις και το μόνο αξιοσημείωτο ήταν οι φοβερές ασίστ στον Μπατίστ σε κάποια σημεία που αλώνιζε στη ρακέτα- είτε όταν ο Μπουρούσης ήταν πάγκο, είτε τον "'έπαιρνε" μακριά από το ζωγραφιστό ο Διαμαντίδης. Δεν του βγήκαν κάποια σουτ, ο Τσαρτσαρής που στα άλλα ματς έδινε πνοή, έπαιξε λίγο και τελικώς ο Παναθηναϊκός αντί να ευνοηθεί από την απουσία του Τεόντοσιτς στο ματς, βρήκε μπροστά του την τριπλέτα Πελεκάνου- Γκόρντον- Σπανούλη και παρά το γεγονός πως ο τελευταίος δεν ήταν απειλητικός, αποσυντονίστηκε.
Το ματς της Κυριακής θα ναι εντελώς διαφορετικό. Θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει, δεν ξέρω με πόσα, αλλά θα κάνει το 3-1. Ένας Μπουρούσης δεν φέρνει την άνοιξη...

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
ο Αρης παει φουλ για 3η θεση παντως.
Αν παρει το ματς στο Αλεξανδρειο γιατι ειναι πολλες φορες του υψους ή του βαθους.

Παντως δεν το περιμενα.
Με μερικους παπουδες, με καποια ταγαρια κυριολεκτικα, παιζουν και λιγο ξυλο, κατι γινεται
φυσικα για παραπανω δεν μπορει. Αλλα μετα απο την φετινη πορεια, η 3η θεση για μενα = πρωταθλημα.

δεν με χαλαει και το αθλιο μπασκετ που παιζουν.
οπως η Λιμοζ του Μαλκοβιτς.
Στο φιναλε οταν εχεις χαμηλο μπατζετ, αναγκαστικα σκοτωνεις λιγο το αθλημα.

Μακαρι. Ολοκληρη ιστορια κουβαλαει αυτη η ομαδα, και αλλες τοσες πικρες εμεις εξαιτιας της

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Όχι βέβαια, η διαιτησία μας απασχολεί μόνο όταν χάνουμε, προς Θεού...
Εχεις δίκιο, δεν είδες άλλωστε πως έκραζα τους διαιτητές μετά το πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ:shock:.
Τι δεν κερδίσαμε;;;;;
Οποιος διαβάσει τα ποστ μου καταλαβαίνει.
Αν δεν θέλετε να καταλάβετε ορισμένα πράγματα δικαίωμα σας.

laki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρισιιιιιι........
Ταξίδι-Όνειρο
Ολη η Γη,μπορω;;;;
Πρεπει να παραδεχτειτε οτι και τα δυο παιχνιδια στο σεφ ηταν πολυ ωραια..ειδικα το χτεσινο!εγω ειδα πολυ ωραιο ματσακι οχι οπως τα αισχη στο οακα..Την κυριακη θα πεσει τρελη σφαγη!Σας αρεσει ή οχι ο Παο ειναι πολυ ευνοημενος απο τη διαιτησια χρονια τωρα!α ρε Χριστοδουλου Πατρινε....

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Την κυριακη θα πεσει τρελη σφαγη!
Μελλοντολόγος; Άσε να γίνει την Κυριακή το ματς και μετά μπορούμε να μιλάμε για ώρες- αν χρειαστεί- για τα λάθη.

Σας αρεσει ή οχι ο Παο ειναι (πολυ) ευνοημενος απο τη διαιτησια χρονια τωρα!.
Ευνοημένος ναι. Σας αρέσει δεν σας αρέσει επίσης, δεν χάνετε τα πρωταθλήματα από τη διαιτησία...χρόνια τώρα.

laki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρισιιιιιι........
Ταξίδι-Όνειρο
Ολη η Γη,μπορω;;;;
μελλοντολογος??οχι βεβαια...Την Κυριακη να δουμε τι θα λετε!!Καποια πραγματα ειναι σιγουρα σ αυτη τη ζωη!Σιγα μην αφησουν το πρωταθλημα ετσι..Φυσικα και ο Παο εχει πολυ καλη ομαδα(δεν ειμαι εγω σε θεση να κρινω αν ειναι καλυτερη-ειμαι γαυρακι).αλλα ξερουμε τι θα γινει..Θα αρχισει επιθετικα ο ολυμπιακος και μετα θα αρχισουν τα "ανθρωποι ειναι κι αυτοι δεν τα βλεπουν ολα"-οι δημοσιογραφοι τα λενε οχι εγω..Λατρευω μπασκετ!Θελω να δω ωραιο αγωνα..και ας μην καταφερουν να κανουν το 2-2..απλα θελω να ειναι ωραιος αγωνας με αντικειμενικη διαιτησια...Ζηταω πολλα?????
Τωρα για τον λιγο που τα παιρνει ο παο τοσα χρονια διαβασε λιγο πιο πανω..οι δηλωσεις μενουν!!Αυτα.....

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Για να μιλήσουμε καθαρά για μπάσκετ, το χθεσινό παιχνίδι είχε δύο πολύ ωραίες φάσεις.
1ον Το καλάθι (coast to coast) του Καλάθη στο τέλος του ημιχρόνου
2ον Το καλάθι Μπουρούση που θύμισε λίγο από Γκάλη

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
μελλοντολογος??οχι βεβαια...Την Κυριακη να δουμε τι θα λετε!!
Μην χρησιμοποιείς πληθυντικό, αδικείς τους υπολοίπους. Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου για να μη μιλήσω για τα όποια λάθη έχουν συμβεί ή θα συμβούν. Εκτός κι αν είναι του μυαλού.

Τωρα για τον λιγο που τα παιρνει ο παο τοσα χρονια διαβασε λιγο πιο πανω..οι δηλωσεις μενουν!!Αυτα.....
Ακόμη και να έχει δηλωθεί ή ειπωθεί ή γραφεί ότι ο ΠΑΟ έχει την εύνοια της διαιτησίας, εσύ που αγαπάς το μπάσκετ-άρα παρακολουθείς κιόλας- πιστεύεις πως ο λόγος που δεν έχεις πανηγυρίσει πρωτάθλημα τόσα χρόνια είναι αποκλειστικά η διαιτησία;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom